yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
✭ 1. Korea-Fans Yaz Yarismalari ✭
Arkadaslar simdi yarisma seçimi yapmayin. Kategorileri tam olarak bir belirleyelim. Ondan sonra isimlerini tek tek yazacagimOnay
Yarismalarin baslamasi için acelemiz yok. Su an sadece kategorileri beliyoruz. Onay

Önümüzde koca bir yaz var daha. Smile
Yarismalar ilerleyen zamanlarda baslayacak. Hem hazirlik yapabilmeniz için önünüzde çok süre var.

Kategori fikirlerinizi alabiliriz.
Hep beraber çok ilginç ve güzel kategoriler bulabilecegimizi düsünüyorum. :atkilinc:

Not: Yarisma ile ilgili birseyler sormak için bana veya hyun_bin arkadasimiza özel mesaj atabilirsiniz.
Bizler baslattigimiz için yarismayi sorulariniza diger yöneticilere nazaran daha iyi cevap verebiliriz. Smile Onay
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Bu çok güzel bir fikir... Smile Ne iyi düsünmüssünüz... Onay Alkis

çok güzel ya yazin olay var yani

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

aa harika bir fikir Smile
Hyun'un Hyundrella'sı ^^

SS5♥1 ve Kim Hyun Joong FC~~ ♥♥♥♥♥

Lee Jun Ki FC ♥♥
BoA FC ♥♥
Han Hyo Joo FC ♥
Hallyu Wave FC ♥
Arkadaslar Karaoke yarismalari konusunda Korece sarkilar söylenecek. Umarim bu detayi biliyorsunuzdur. Smile
Ona göre hazirliklarinizi yapiniz..
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
melisa o nasil olacak ki karaoke
kendi sesimizi kayit edip mi göndercez anlamadim
[Resim: iq6ERxs.gif]
Tumblr Face
http://www.youtube.com/watch?v=4B5LRlVsOn0
6:36-6:42
Yaa sen ne şebek bişi çıktın.
süper ya bir an önce açilsinda baslasin yarismalarBiggrinBiggrin
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
çok güzel bir fikir heyecanla bekliyorum Smile
Baska kategori önerileri olan yok mu?.. Hadi arkadaslar bunu sizler için hazirliyoruz eglenmek amaciyla sizlerde önerilerinizi bizimle paylasin... Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi