yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.11/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
♧ Our Korea Diary ♧
canim çok güzel bir fikir olmus ilerde bende katilabilirim ama su an yazacak birsey bulamiyorumOpucuk
KUSURSUZ VE MÜKEMMEL OLMAYI BAŞKALRINA BIRAKIN...
NE OLDUĞUNUZU KİM OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜN VE BULUNDUĞUNUZ HALDEN MUTLU OLUN SONUÇ OLARAK DAHA RAHAT OLACAKSINIZ...
(...paul Wilson)
(19-12-2009, Saat: 0:03)özgü yazdı: bugün junior snsd olusumun 2.günü bugün ingilizce sinavim vardi ama dün korea-fansla ilgilendigim için çalismak gelmedi içimden ama 80 aldim biraz zorlandim ama olsun bugünde ismet her zamanki gibi korece ögrendigi bir kelime ile benle dalga geçip duruyor Biggrin [jank tu] nedemek ] Biggrin bugünlük bu kadar yarin görüsmek üzere Biggrin

^^ evet..
Bugün yeni seyler yasadim elbette,ama su an yazamiyorum çünkü kaçiyorum
^^

(19-12-2009, Saat: 2:53)TiLsimLi~ߣߣk yazdı:
(19-12-2009, Saat: 0:03)özgü yazdı: bugün junior snsd olusumun 2.günü bugün ingilizce sinavim vardi ama dün korea-fansla ilgilendigim için çalismak gelmedi içimden ama 80 aldim biraz zorlandim ama olsun bugünde ismet her zamanki gibi korece ögrendigi bir kelime ile benle dalga geçip duruyor Biggrin [jank tu] nedemek ] Biggrin bugünlük bu kadar yarin görüsmek üzere Biggrin

^^ evet..
Bugün yeni seyler yasadim elbette,ama su an yazamiyorum çünkü kaçiyorum
^^

aa olmadi ama Biggrin
Bugün Koreli abiyi ugurladim..Çok zordu Aglaelsalla

(21-12-2009, Saat: 23:10)TiLsimLi~ߣߣk yazdı: Bugün Koreli abiyi ugurladim..Çok zordu Aglaelsalla

eminim ki zor olmustur...

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Çok güzel bir konu olmus.Benimde çok güzel anilarim oluyor.Ilk firsatta hepsini sizlerle paylasmak isterim. Smile

Geri Döndüm

Ben de bir iki sey yazmak isterim izninizle.
-------
Tek kelimeyle berbat bir gündü.2 saatlik uykuyla girdim sinava.Berbat bir sinavin ardindan derste müzik dinledigim için (F.T Island_Reo reo ) hoca azarladi.Üsütüne bi de rezil oldum.Arkadasim Kore sevdam yüzünden benimle dalga geçti.Onunla kavga edicem diye Servisi kaçirdim.1,5 saat sogukta bekledim.Eve geldim baktim net yok Ofkeli ''Neyse , bu arada Hong gi'm için bir kaç siir yazayim bari'' dedim.Ilhamin ''I'' si gelmedi.Üsütüne bir de bilgisayar basinda tikinmaktan kilo aldigimi görünce... Testere Ama sonuçta yine burdayim Smile Önemli olan bu Smile
Iki gündür günlügümü yazamayorum.Artik yazmak farz oldu Kralgul
Su an okuldayim Biggrin bilgisayar dersinde Smile yine müthis bir performans sergileyip bilgisayarimi kaptim Biggrin
Denizler imparatorunun Gi Do sunu ezberlemeye basladim .Az kaldi Smile
Gerçek Kore Günlügüme biiii dolu yazi yazdimmm Biggrin
ayy yaa simdi aklima hiçbisey gelmiyor ama birsürü sey yazcaktim Smile
heralda okulda oldugum içinn
ama sunu söyliyimm son olarak bol bolll hayal kurdumm... Biggrin

NorA_PenA bu arada senin için çook üzüldüm.Gerçekten çook kötü bir gün geçirmissin canim.Seninle kore sevginden dolayi dalga geçen arkadasinda insallah birgün koreyi sever veee oda ayni duygulari yasar , böylelikle ne kadar yanlis yaptigini anlamis olur Biggrin
Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family
NorA_PenA senin için çok üzüldüm ve bu gün benim de basima öyle bir sey geldi koreyi seviyorum bir arkadasim 'uff sende çok uzaktin' gibi seyler söyledi yaa çok bozuldum.keske korea fanstan biri bizim okula gelse.baskalari anlamiyo banane bundan gibi seyler söylüyorlar.moralim çok bozuk benimde. :img-cray:

bugün kimya sinavi vardi iyi geçti
eve gelmek için can attim eve gelince tabi hemen bilgisayarin basina nedendir bilmiyorum bu aralar f.t. island i hope sarkisina taktim belkide bugün 20 kere dinlemisimdir...
aksam olunca dersime çalistim ve yine bilgisayarin basina kim jeong hoona bakiyorum
korea-fans her zamanki gibi çok eglenceli
hayaller kuruyorum her zamanki gibi Biggrin
yatmadan önce gerçek günlügümü yazacagim..
kim jeong hoonu dinledigimde içimden birseyler kopuyor belkide onu çok sevdigimdendir
her günüm hemen hemen ayni geçsede o günü degistiren sadece kim jeong hoon...saranghae

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi