yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.11/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
♧ Our Korea Diary ♧
(31-07-2013, Saat: 23:40)usunuru yazdı: Merhaba Kore günlüğü;
2007 yılından beri Kore hayatımın içinde.Oysa etrafımdaki herkesten yapma saçmalama sesleri duydum hep. Beynime işlemişçesine kulağımda çınlıyor bu sesler, her zaman. Kortum belki de bilemiyorum. Bugün Kore ye gidebilmek için olan bir fırsatı daha kaçırdım elimden. Bu yüzden biraz üzgünüm. Belki belki bir gün...

Allah bir gün karşına bu fırsatı çıkarır inşaallah. Smile
Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family
(01-08-2013, Saat: 0:11)Koreli-kız yazdı:
(31-07-2013, Saat: 23:40)usunuru yazdı: Merhaba Kore günlüğü;
2007 yılından beri Kore hayatımın içinde.Oysa etrafımdaki herkesten yapma saçmalama sesleri duydum hep. Beynime işlemişçesine kulağımda çınlıyor bu sesler, her zaman. Kortum belki de bilemiyorum. Bugün Kore ye gidebilmek için olan bir fırsatı daha kaçırdım elimden. Bu yüzden biraz üzgünüm. Belki belki bir gün...

Allah bir gün karşına bu fırsatı çıkarır inşaallah. Smile

İnşallah Smile Ayrıca iyi dileklerin için teşekkür ederim. Smile
+

Tatil bana hem yaradı hem de yaramadı.
Kore açısından yaradı. İzlemek istediğim dizilerin çok küçük bir kısmını izledim.
Monstar'ın final bölümünü hala beklemekteyim.. (:

Yaramadığı kısım ise sinirlerim çok yıprandı.
Ne kadar çok ağladım ben öyle...
Sıkıntılarım hala da geçmiş değil..
Geçecek gibi de değil.

A Werewolf Boy'u izledim.
Evet, bundan sonra en çok sevdiğim Kore filmi kesinlikle!
Ne kadar çok ağladım öyle..
Bir insanı 47 yıl beklemek...
Kesinlikle bir ''insan''ın yapabileceği bir şey değil zaten.
Ya da yapabilir mi?

İzlenmesi gereken diziler var.
Flimler var.
Özür dilenmesi gereken birisi var.
Bir de becerebilsem.
O kadar yaptığım şeyden sonra buna hakkım var mı?
Yüzsüzce özür dilemek?..

İzmir'e gitmeme az kaldı.
Tek duam, bu yılın daha güzel geçmesi.

20130819 | Yalvaç
SoneStar*

+
smtown+family
Günlükcanım Smile

İlk mesajım ve sanırım Kore ve diziler hakkında ilk yazışım.
Çok garip aslında.Sadece arkadaşın bir dizi önerisiyle başladı.
Boys Over Flowers!
Ah kötü mü ettim iyi mi ettim bu dizileri izlemekle bilmiyorum.Arkadaşın önerisine rağmen ilk önce Coffee Prince''yi izledim.Çok güzeldi.Aşkı bu kadar güzel anlatan cümlelerden biri 'ister erkek ol ister uzaylı seni seviyorum' diyebilen bir adamın aşkı.Benim için hep yeri başka olacak.
2. dizim BOF.İşte dönüm noktası.Korelilere,Kore'ye hayranlığın başladığı nokta.F 4 hepsi harikaydı.Güzellik abideleri.Dizinin güzelliğine etkileri fazlaca büyük Smile
3. dizimYou Are Beatiful bu da güzeldi.Kötü diyecek bir dizi izler miyim bilemiyorum Smile
Tek beğenmediğim noktaları finalleri.Neden bilmiyorum finalleri istediğim gibi bitmiyor.

Ve Lee Min Ho..Gece yatmadan önce hayallerimde,gündüz hayallerimde,müzik dinlerken hayallerimde.Nasıl bağlandım bilmiyorum.Sanırım hayranlık.Daha ilerisine gitmesini hem istiyorum hem istemiyorum.İmkansız demesemde çoook zor birşeyin peşinden üzülerek koşmak beni yorucak çünkü.
Neyse zamanla görücez sanırım neler olacak Smile Şimdilik hoşçakal günlükcan Smile
Sanırım bugün de kendimce yapmam gereken işlerin hepsini yaptım. Günler çok hızlı geçiyor.
Yarın da sonraki gün de birbirine benzeyecek gibi.
Aklıma şu geldi; zaman geçtikçe şu an hissettiklerim hakkında neler düşüneceğim acaba? Bu Reply 1997'nin etkisi olabilir. ^^ .D
Hissettiklerimin gerçek olduğunu hiçbir zaman unutmak istemiyorum. Boş olabilir, yanlış olabilir... Ama gerçekti! Bunun gibi. ^^
(*.*)

Sevgili günlük,,, Smile

Uzun zaman olmuş yazmayalı...
Ne söyleyebilirim ki hem herkes biliyor onu, TEK DİLEĞİMİ... Artık yorucu olmaya başladı pes etmedim asla da vazgeçmeyeceğim... Çünkü İNANIYORUM bizim izin yazılmış bir kader var...

Rabbimin İzniyle olacak...

HAtta bir gün bana " iyi ki vazgeçmedin" diyeceksin...

Sen benim özüm, sözüm, kıyamadığım, dokunamadığım, yaşayamadığım HİKAYEMSİN...

Hoşçakal günlüğüm...
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
+

Tam bir yıl önce (+5 gün) yazmışım sana..
Vay bee demekten alamadım kendimi.
Zaman hem çok hızlı geçiyor hem yavaş.. Anlamadım ben bu işi.
Dönüp baktım da şimdi geçmiş koca bir yıla.
Yeni mekanlar tanıdım.
Yeni insanlar.
Yeni dostluklar.
Yeni kişilikler.
Yeni sahtelikler.
Yeni hevesler.
Yeni bomboşluklar.

~
1 yıl önce bugün üzüntüden kahroluyordum..
Gerçi hala öyle.
Hiç geçmeyecek ki. Biliyorum.
Tanıyorum kendimi.

~
Acaba faydalı şeyler yapabildim mi?
Bir şey katabildim mi, kendime, sevdiklerime?..

~
K-F'ta kendimi buluyorum.
Sanki yıllardır her sırrımı paylaştığım bir dostum.
Kaçıp sığındığım, saklandığım bir mahzen.
Gerçek ben'in ya da olmak istediğim ama dünyanın izin vermediği kişi oluyorum. Burda.
Öyle değil midir zaten?
Birtek gerçek bir dostun yanında insan en 'kendisi' şekilde davranabilir.
Dost illa kanlı canlı bir varlık mı olmalı?
Hayır.
Bunu öğretti bana K-F.. K-F'deki insanlar..
Mesafeler evrende bir nokta olarak kalabilirmiş..
Bir de hasret olmasa..
Bir de giden dostlar olmasa..
Her şey daha güzel olurmuş.

~
SJ sonunda geri dönüyor.
10 kişiler.
Ah bir de Yesung'um olsaydı.. Gel artık be çocuk..
Hala 'MAMACITA' ismi bana OrangeCaramel'in comeback isimleri gibi gelse de fjfjdhsfhgj alışıcaz alışıcaz sjsjsjsj xD
Hep iyi olun AyaktaKalanSonAdamlar!!
Ben varolduğum sürece hep yanınızdayım.

YUM X'im sonunda admin olmuş.
Ne kadar mutlu olduğumu ona anlatamadım ya ona yanıyorum.
Birgün renkdaş olamamızı diliyorum bütün kalbimle ~

Bir yıl önce yaptığım duaya gelirsek..
Bundan sonra daha iyisini istemeyeceğim.
Daha hayırlısını isteyeceğim.

Yeter sanki bugünlük.. (;

20140823 | İzmir
SoneStar*

+
smtown+family
Hmm bugün ne yaptım? Fazla bir şey yapamadım.
Super Junior'un yeni klibi This Is Love aklımdan çıkmıyor.Benim biricik Şupo Menlerim. ♣
EXO'nun Fan Club'ın da fotoğraf paylaştım. Koçumun bana verdiği yeni 6 konuyu çevirip,paylaştım. Sıkıcı bir işmiş aslında biraz. Yani paylaşım yapmayı çok seviyorum fakat zamanım yok bu aralar. 12.sınıf olunca.. -_-
NonSummit'in devamına bakmayı düşünüyorum. Aghh.. Robin. Bir Türk'ün bizi orada temsil etmesi o kadar hoş bir şey ki. Yani bazı insanlar ters düşünüyor.Nasıl desem bilemedim. Bir Türk'ün Kore'den haberi olup da orada yaşamasıyla gurur duymak yerine bir Türk'ün Kore'de yaşayıp,bizim kültürümüzü göstermesiyle,Türklerin varlığını hissettirmesiyle gurur duymak daha iyi.
Saçmalama mod:on. asdfghsdfgh
İşte,babam evde olduğu için bugün pek bir şey yapamadım. Her zaman yaptığım gibi hayal kurdum en çok. :3
[Resim: RnW9qn.gif]
♥ Hwang Yunseong pdx101 ♥
♥  GOT7 ♥ THE BOYZ ♥ Stray Kids ♥
Merhaba. Smile
Sevgili günlük,
Çok fazla şey değişti hayatımda gidenler oldu sonra kalanlar... Dibini göremediğim bir kuyuya düşüyorum belki kelimelerim oraya düşüyor, aslında bunu bilmiyorum. Çünkü hiç bir yere ait hissedemiyorum kendimi oysa herkesin kendini güvende hissettiği bir evi var, ya da kalbimizde ki odalar. Şu günlerde içimden fısıltıyla içime konuşuyorum çok garip oysa hayatı sadece kış ayında üşüyen parmakların ucunda hissettim. Düşüncelerim soğuktan uyuşurken ciğerimin dolusu bir nefes ancak alabildim, çünkü artık kimseyi düşünmüyorum. Bir gün her şey sona erecek. tüm bu aptal heyecan, uçuşan salak kelebekler, sonsuz güven hissi... Hepsi bitecek.

15 ekim Perşembe.
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi