yukari
Anket Konu hakkında ne düşünüyorsun Korecan ?Haydi söyle !!♥
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Harika ^.^
77.78%
49 77.78%
İyi işte idare eder Biggrin
19.05%
12 19.05%
Geliştir bence :/
3.17%
2 3.17%
Toplam: 63 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
~♥ Soeulmate'den Istekleriniz ...♥~
[quote='minho_k-oppa' pid='2280175' dateline='1337539114']
[/align][/b]
[Resim: imzabg.jpg]

hmm düşünelim şöyle yazabilir misin tatlım:
''Not bright orange,soft..like Sunset''

sagol canım ;)

(21-05-2012, Saat: 15:57)TripleS JuNuS yazdı: @minho_k-oppa : Buyur bal.♥ Bu kadar oldu.Malum PS. Dodgy

[Resim: hghg.jpg]

Ya canım görmemeişimmm Pisman çokk güzel olmuş ya ellerine sağlık çok teşekkürler ;)

[Resim: 6p832.jpg]

[Resim: 6p8dc.jpg]

Han Hyo Joo ve Lee So Yeon'un fotografıyla imza ve avatar yapabilir misin? hmm yazı olarak da : 'Kalbimin İncileri' >.<
yazarsan sevinirim tesekkürler şimdiden ^^
(22-05-2012, Saat: 22:58)TripleS JuNuS yazdı: Azcık bekle kız. Dodgy Hem sana dediğimi yaptın mı sen ? Yazı çok uzun be balım. cry PS ile 3.Dünya Savaşı'nı çıkarttırma bana...

Yazıyı istemiyom ki imza yapcaktın bana. Biggrin
Sanırım açıkça derdimi anlatamadım arkadaşlar. Ben bu yıl SBS sınavına hazırlanıyorum. İstek konumdaki yorumlardan çok memnunum. Ancak sorun şu ki bazı arkadaşlar istekleri anı gün alabileceklerini düşünüp mesaj atıyorlar.Ancak PS kullanılması kolay bir program değil....
Bugün foruma girince biricik kankam Rina'nın konusunda istek almaya ara verdiğini gördüm ve çok üzüldüm... Yorum alamamak çok kırıcı bir şey.İnanın 100 imza yapmaya şevkim var.Bakıyorum yorum yok çıkıyorum forumdan...
Umarım anlayışlı olursunuz.Yoksa bende konuyu kapatmak zorunda kalacağım.Ayrıca imza avatar isteme kodlarını düzgün ekleyin arkadaşlar.Çok rahatsız edici bir görüntü oluşuyor.Yorum bırakan arkadaşlar mesajlarını düzeltsin lütfen...
AYrıca iyi dilek mesajlarına kısa bir süre ara vermeyi düşünüyorum.Onu ayrı bir konu şeklinde açınca linkini eklerim arkadaşlar.Diğer PS çalışmalarım için buraya tıklayın.Orda paylaşım yapıyorum...
Ve son bir rica daha... İmzanın hazırlık durumunu yorum şeklinde sormayın.Ö.M ile ulaşırsanız sevinirim...
İyi forumlar, tatlı günler dilerim.♥
(25-05-2012, Saat: 11:14)KeVoLoJi yazdı:
(22-05-2012, Saat: 22:58)TripleS JuNuS yazdı: Azcık bekle kız. Dodgy Hem sana dediğimi yaptın mı sen ? Yazı çok uzun be balım. cry PS ile 3.Dünya Savaşı'nı çıkarttırma bana...

Yazıyı istemiyom ki imza yapcaktın bana. Biggrin

Ben o kızın adını bilmiyorum. Dodgy Resmin büyük değiştir dedim.Sen de sen bul dedin.Ben de bulamadım...
Bir süre istek almıyorum arkadaşlar.Ancak paylaşımlara devam.  ̄ェ ̄

Böyle güzel resimler bulunca kaçırmıyorum. ^^
[Resim: 88846056.jpg]

Hello Venus çıkış yapalı fazla olmadı ama bu kıza bayılıyorum.♥ Bu ilk takım çalışmamdı. Tongue.
[Resim: yoonjoavatarb.jpg] + [Resim: yoonjoimza.jpg]
(26-05-2012, Saat: 17:41)TripleS JuNuS yazdı:
Bir süre istek almıyorum arkadaşlar.Ancak paylaşımlara devam.  ̄ェ ̄

Böyle güzel resimler bulunca kaçırmıyorum. ^^
[Resim: 88846056.jpg]

Hello Venus çıkış yapalı fazla olmadı ama bu kıza bayılıyorum.♥ Bu ilk takım çalışmamdı. Tongue.
[Resim: yoonjoavatarb.jpg] + [Resim: yoonjoimza.jpg]

Öldüm kıız! Kalp
Yoon Joo'lu olana bayıldım hele! Kalp
Kullanabilir miyim? BlushAngel
Ihı ıhıımm. Ben geldim yine ^^
Anime sever misiniz ..♥ Ben severim. ^_____^

[Resim: balksz3m.jpg] + [Resim: 89501801.jpg]

[Resim: ggggsw.jpg]+[Resim: dfsdsnr.jpg]

Lütfen kullanmayınız..!
Lunapark ve hayaller...♥

[Resim: gghjv.jpg]+[Resim: khkhm.jpg]

Sonsuzluk ve ötesi ...♥