yukari
Anket Konu hakkında ne düşünüyorsun Korecan ?Haydi söyle !!♥
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Harika ^.^
77.78%
49 77.78%
İyi işte idare eder Biggrin
19.05%
12 19.05%
Geliştir bence :/
3.17%
2 3.17%
Toplam: 63 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
~♥ Soeulmate'den Istekleriniz ...♥~
Teşekkür ederim Biggrin
[Resim: tumblr_oxtb3g8uDr1tahp0eo8_400.gif]
Önemli değil. Onay
Küçük Bir Rica (。・ω・。)
"Soeulmate'den İyi Dilek Mesajları" çalışmasını başlatalı 1 hafta oldu neredeyse.Yorumlar iyi ve istekler de var. ^^ Yalnız istek haricinde kendi çalışmalarımı eklerken tereddütte kalıyorum. Dodgy Normal imza ağırlıklı mı çalışsam yoksa iyi dilek mesajı mı yapsam ? Avatar mı eklesem, yoksa normal bir renklendirme mi ....
İşte bu noktada siz devreye giriyorsunuz.Siz konuda ne türlü çalışmalar görmek istiyorsanız bana Ö.M veya yorum yoluyla belirtin lütfen. ^^ Sonuçta PS kullanması kolay bir program değil ve bazen bir imzayı mükemmele yakın yapabilmek için yarım saatimi harcamam gerekiyor.İnanın bana tüm istekleri yüksünmeden şevkle yapıyorum ancak yalnızca isteği verip yorum yazıp çıkmakla olmuyor.Forumda çok yakın olan bir arkadaşımın konusunda da aynı sıkıntıya şahit oluyorum."Hmm..Şuraları eksik, falanca yeri düzeltirsen daha iyi olur" veya "Çok güzel olmuş.Biraz da bu türlü çalışmalar eklesen.." demek çok da zor olmasa gerek. Sonuçta kimse mükemmel değil.Mutlaka bir eksiğim, hatam vardır. Yapabildiğim, düzeltebildiğim ölçüde hatalarımı düzeltirim zaten.Ama böyle olunca çok can sıkıcı bir durum ortaya çıkıyor. cry Lütfen yorum yazın arkadaşlar.Her konuda! Kötü olmuş deyin, güzel olmuş deyin, eksiğin var deyin.Yeter ki fikirlerinizi belirtin.Aksi taktirde konuya kilit vurmak zorunda kalacağım. Undecided
TripleS JuNuS hepinize hayırlı günler diler. ^^
Emeğe saygı, bol yorum Ban
Üyeler umarım dikkate alır.Zaten bana göre eksiğin yok bebeğim. Opucuk
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
(22-05-2012, Saat: 17:13)~AmoRe~ yazdı: Üyeler umarım dikkate alır.Zaten bana göre eksiğin yok bebeğim. Opucuk

Böyle düşünmene çok sevindim balım. Kalp
Ama sorun şu ki iyi ya da kötü hiçbir yorumun gelmiyor. Aglama
Aynısı bende de var.. Ben açıklama yaptım ama kimse ilgilenmedi hayırlısı artık..Kralgul
Zehra benim imzamı yapmamışın hala. Sad
Azcık bekle kız. Dodgy Hem sana dediğimi yaptın mı sen ? Yazı çok uzun be balım. cry PS ile 3.Dünya Savaşı'nı çıkarttırma bana...
Benim isteğimi ekleseydin yapacaktım yorumda... bee
Resim bulamıyorum ki HQ olan. bee

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi