yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.63/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
♥♫ Korece Albümüm ♥♫
Nursena^m .. sarkilar ve sesin süper .. bayildim dogrusu .. sarkilarida Tl.e attim .. yatarken dinliyorum :img-hysterical: Albüm süper darisi devamina Onay
(02-02-2010, Saat: 23:36)TiLsimLi~ߣߣk yazdı:
(02-02-2010, Saat: 22:25)beril-tastepe yazdı: Sen Kore'de albüm yapmayi deneyebilir misin?
Bu arada Ft Islandan da bekliyoruz Onay

Hayalim bu zaten Smile

geçen arirang tvde sarisin bi abimiz vardi koresever gitmis koreye ilk albümünü çikarmis pops in seul programinda yayinladilar. Belki seni de televizyondan izleyecegimiz günler gelirBiggrin

buarada sarki önercek olursam Double S'in collection albümünde young saengin söyledigi sarki olabilirSmile ilerleyen günlerde yeni önerilerim olacakOnay

-Tatsuya Ueda-
KAT-TUN

Yosu F.CUZ'u seviyor (:
❤ afazi ❤ Ho Min ❤
Hepsini indirdim süperler sarkilar sesine saglik nice lbümlere kapakda süperdi Smile))

let it be...
Opucuk çok sagolun..
Umarim gerçek olur : )

Sarki önermeye devam lütfen :-)

gerçekten albüm kapagin çok güzel olmus devamini bekliyoruz Onay
Bugün SS501-Because I'm stupid sarkisini tam 4 saat boyunca durmadan dileyip ezberledim Biggrin
Simdi biraz daha önerilere ihtiyacim var ^ __ ^

simdi indiriyorum gerçekten sesin çok güzel ya bayildimm..yeni albümlerini bekliyorumSmileAlkis

DBSK - Why Did I Fall in Love With You? seslendirebilirsin Nursena'm. Sarki hem çok güzel hem de kolay söylenebilecek tarzda. Onay
EXO
"Love Me Right"
>> Baekhyun <<

♔ hook blade
(04-02-2010, Saat: 22:24)chae-kyung yazdı: DBSK - Why Did I Fall in Love With You? seslendirebilirsin Nursena'm. Sarki hem çok güzel hem de kolay söylenebilecek tarzda. Onay

Tamam bebegim~~
Tesekkürler (=
Ezberleyebilirsem hemen yapacagim karaoke (=

Önerilere devam!~ (=

woow süper ya kapak falan sarkilar tebrikler kusum Opucuk
♥ What's up? We are 2NE1!! ♥ Turkish BlackJack ♥ Turkish V.I.P. ♥

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi