Yorumları: 340
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
50
Teşekkür ederim  yeni kapak fotoğrafları birazdan ^^
Yorumları: 5,313
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
339
a pink & beast & 4minute & btob & clc
in the cube
Teşekkür Puanı:
50
Kapak Fotoğrafları 2
İçerik: Facebook'un yeni başladığı kapak fotoğrafı uygulamasına uygun olarak burada fikri, sözleri, shop ve diğer tüm ayarlarını kendim yaptığım kapak fotoğraflarını paylaşacağım.İzin almadan kullanabilirsiniz.
Fotoğrafları orjinal boyutunda görmek için üzerine tıklatın.
Bakınız;
Love Sözün anlamı ''Şirin çift.''
Secret - Starlight Moonlight şarkısından, sözün anlamı ''Ben gereçkten daha önce hiç böyle hissetmedim.''
Sonbaharın hatırlattıkları konulu, soldaki sözün anlamı ''Merhaba.'', sağdaki sözün anlamı ''Kore'yi seviyorum.''
Yılbaşı konulu,Jessica, sözün anlamı ''Mutlu Noeller.''
Choi Minho.
Kim Hyun Joong, ''Beni bırakma.''
Lee Min Ho, ''Gönüllerin tek sultanı.''
Kiraz çiçeği (Sakura), sözün anlamı ''Kore'yi seviyorum çünkü düşlerimin ülkesi.''
Kışın hatırlattıkları konulu, T-ARA ft. Davichi - We Were in Love şarkısından, sözün anlamı ''Hani biz aşıktık ya.''
Kyuhyun, Super Junior - From U şarkısından, sözün anlamı ''Gözyaşlarımında, tebessüm etmemin de tek kaynağısın.''
Devamı daha sonra sizin görüşlerinize göre gelecek ^__^ Kapak fotoğraflarını yukarıdaki açıklama ile paylaşacağım
-Ziyaret ettiysen yorum bırak ve bi teşekkür et ♥
Yorumları: 5,313
Teşekkür Puanı:
339
Harikalar. o__o
a pink & beast & 4minute & btob & clc
in the cube
Teşekkür Puanı:
50
(18-02-2013, Saat: 22:37)ghost_buster yazdı: Eee istekte bulunmadan da olmaz sanırım :D
İmza/Avatar/Kapak Fotosu:"Shin Min Ah" Biliyorum biraz fazla ama umarım yapabilirsin :blush:
Resim veya resimler: O kadar çok ki aralarından seçemedim :blush: Bu yüzden bunu da sana bırakıyorum.
Yazılacak yazı: Gumiho dan veya diğer dizilerinden alıntı bir söz olabilir :onay:
Renk: Sana bırakıyorum :onay:
Ekstra: Sana bırakıyorum :onay:
Şimdiden neomu neomu gomawo. ^_^ Tamam canım :onay: 1 hafta içinde elinde olucak inşallah :D
(18-02-2013, Saat: 22:42)~AmoRe~ yazdı:
İmza/Gif/: Dediğim gibi bir imza istiyorum. :D Gif olacak işte. :D Boyutu 400x103 ve 200-300 kb arası olacak 300'ü geçmesin. ^^
Resim veya resimler:KARA grubundan istiyorum. Ben video bulamadım sen bulursun değil mi? ^^
Yazılacak yazı: Bir şey yazmana gerek yok ama efekt uygularsan güzel olacak. ^^ Hani şu eski tv'lerde siyah beyza bir görüntü varya, onun gibi bir efekt. :D
Renk: -
Ekstra: Ben senin attığın resimleri göremiyorum. Bu yüzden Imageshack linkini atar mısın? İnternet üzerinden olan? ^^
Şimdiden sağol. ^^ Videoyu gönderirsen daha iyi olur aslında :) Ö.M ile atabilirsin ^^ efekt konusunu da bi aydınlatalım bence :D
(20-02-2013, Saat: 21:51)~AmoRe~ yazdı: Harikalar. o__o
Teşekkür ederim :)
Yorumları: 25
Teşekkür Puanı:
50
Elinize sağlık^^
JYJ 2PM CNBLUE
Teşekkür Puanı:
50
Teşekkür ederim
Yorumları: 4,187
Konuları: 37
Teşekkür Puanı:
251
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
Teşekkür Puanı:
50
Teşekkür Puanı:
50
(20-02-2013, Saat: 21:50)@kyuhilal13 yazdı: Kapak Fotoğrafları 2
İçerik: Facebook'un yeni başladığı kapak fotoğrafı uygulamasına uygun olarak burada fikri, sözleri, shop ve diğer tüm ayarlarını kendim yaptığım kapak fotoğraflarını paylaşacağım.İzin almadan kullanabilirsiniz.
Fotoğrafları orjinal boyutunda görmek için üzerine tıklatın.
Bakınız;
Love Sözün anlamı ''Şirin çift.''
Secret - Starlight Moonlight şarkısından, sözün anlamı ''Ben gereçkten daha önce hiç böyle hissetmedim.''
Sonbaharın hatırlattıkları konulu, soldaki sözün anlamı ''Merhaba.'', sağdaki sözün anlamı ''Kore'yi seviyorum.''
Yılbaşı konulu,Jessica, sözün anlamı ''Mutlu Noeller.''
Choi Minho.
Kim Hyun Joong, ''Beni bırakma.''
Lee Min Ho, ''Gönüllerin tek sultanı.''
Kiraz çiçeği (Sakura), sözün anlamı ''Kore'yi seviyorum çünkü düşlerimin ülkesi.''
Kışın hatırlattıkları konulu, T-ARA ft. Davichi - We Were in Love şarkısından, sözün anlamı ''Hani biz aşıktık ya.''
Kyuhyun, Super Junior - From U şarkısından, sözün anlamı ''Gözyaşlarımında, tebessüm etmemin de tek kaynağısın.''
Devamı daha sonra sizin görüşlerinize göre gelecek ^__^ Kapak fotoğraflarını yukarıdaki açıklama ile paylaşacağım
-Ziyaret ettiysen yorum bırak ve bi teşekkür et ♥
|