yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
•●Denizler Imparatoru Fan Club / Denizler Imparatoru Sevenler Kulübü●• (120 Üye)
legolascaner yazdı:Arkadaslar Denizler Imparatoru ne zaman baslayacak ya?

Denizler Imparatoru 2 kez verildi. Bir daha yayinlanacagini sanmiyorum. Belki 2 -3 sene sonra. Ancak internetten izleyebilirsin bu durumda.

Denizler İmparatoru
HaeShin yazdı:
legolascaner yazdı:Arkadaslar Denizler Imparatoru ne zaman baslayacak ya?

Denizler Imparatoru 2 kez verildi. Bir daha yayinlanacagini sanmiyorum. Belki 2 -3 sene sonra. Ancak internetten izleyebilirsin bu durumda.

Ben 2-3 sene sonra da yayinlanacagini düsünmüyorum Sibelim Sad keske bittikçe hep yayinlansa, o kadar çok sey ögrendik ki ondan, hayata dair dersler aldigimiz, hayatimizi degistiren dizi, hiçbir dizi onun gibi olmadi olamayacak da, esi benzeri yok gerçekten..

Beni de alin araniza. Denizler Imparatoru'nun bir numarali hayrani olarak çok memnun kalirimSmile
Bende varim Smile
Ben de üye olmak istiyorum.. Denizler Imparatoru (H)
Denizler Imparatoru herkesin kendince güzellikler buldugu, muhtesem, heyecanli, hüzünlü .......vs bitmez. Üyelerimiz eminim daha da çogalacaktir. Hepimiz o gemideyiz. Gönüllerimiz Sayang adasi' yla hüzünlendi, son bölümünde ise paramparça oldu ve kazandiklarini sansa da kaybeden Kim Yang oldu.
Ben de varim,
Lütfen mesaj atin.
[Resim: klrf2.th.jpg]
Gelen herkes hosgeldiSmileSmileSmile

Denizler İmparatoru
Beni de ekler misin Smile Denizler Imparatoru'nu çok severek izlemistim Smile

Hosgeldiniz arkadaslar..

Denizler İmparatoru

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi