yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
•●Denizler Imparatoru Fan Club / Denizler Imparatoru Sevenler Kulübü●• (120 Üye)
Ben de geldim Denizler Imparatoru hiç unutulur mu?
Saranghamnida Haeshinn...
Canim Aysem zamanla olur umarim daha fazla üye canim....

faskorean yazdı:Sibel beni de unutma. Denizler Imparatoru dizisini izlemek, sevmek gurur ve sevinç kaynagidir.

Hosgeldin tabiki unutmadim...Haeshin sevenler hepinizi tekrar görmek çok güzel..

Denizler İmparatoru
Selam arkadaslar ben de geldim, beni de ekleyin. Denizler Imparatoru harika bir dizydi.
Galiba 2 kez gösterildi ama ben sadece 1 kez izleyebildim Sad ama netten tekrar tekrar izliyorum. Muhtesem bir diziydi, unutulmaz. Kaçiran arkadaslar netten izlesinler kesinlikle tavsiye ederim
-----
Ya imzada sorun mu var?
Herkeste farkli imzalar niye böyle oluyor ki. Suan da 3 tane imza var
*∂υšℓєяiмiη ρяєηši ƒαη ¢ℓυв*
Ben de katiliyorum ben deBiggrin
~UNUTMADIK~

KOREA - FANS
Imzada sorun yok..Sonradan degistirdik imzayi diye iki farkli imza çikti..Ama artik tek imza var.3 tane yok.

Denizler İmparatoru
Hmm tamam sagol.
Bu fan kulübü açtiginiz için çok tesekkürler, ben açmaya çalistim ama yapamamistim. Gerekliydi bu fan kulüp. Denizler Imparatoru müthis bir dizi.
*∂υšℓєяiмiη ρяєηši ƒαη ¢ℓυв*
bjkligirl58 yazdı:Hmm tamam sagol.
Bu fan kulübü açtiginiz için çok tesekkürler,
ben açmaya çalistim ama yapamamistim. Gerekliydi bu fan kulüp. Denizler Imparatoru müthis bir dizi.

Sonuna kadar katiliyorum sana....

Denizler İmparatoru
Imza kodumuz düzenlendi.
Icon_arrow 
Bu dizi unutulabilinir mi ya Sad Ben de varim tabiki...herdaim
Ben en çok neyi merak ediyorum; halen onlarin kültüründe var midir o denli saygi ve sadakat, geleneklerine baglilik. En çok bunu merak ediyorum. Bizim kültürümüzde kaybettigimiz degerler onlarda halen var mi?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi