yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ღ Mimuri'nin Tasarım Köşesi ღ
(29-05-2013, Saat: 18:04)Mimuri yazdı:
Merhaba, çok geciktirdiğim istekleri getirdim. Biggrin Kusura bakmayın artık.Vakit bulunca hazırladığım JKS setini de yayınlıycam.14-15 avatar imza seti yaptım hala da yapıyorum. Sleepy Pek te sevmem kendisini ama nereden esti acaba? Biggrin

Her neyse isteklere gelelim.
~~
Bu defa değişik bir görünüm vermek istedim, bence böyle daha güzel oldular.
Ama siz beğenmezseniz diye normal hallerini de koyuyorum. Biggrin

Midam_Dokman;

Harika olmuşlar. Sarhos Ellerine sağlık bayıldım. Opucuk ^o^
KINGDOM
[Resim: SWIY7k8.gif]
İsteğim ;
Şeffaf avatar - imza takım.
İsteğimde bulunmasını istediğim Hallyu ;
Mblaq Thunder
İsteğimde bulunmasını istediğim resim/ler ; İsteğimde bulunmasını istediğim yazı ; My Life Mblaq.. My Love Thu.

İsteğimin boyutu ; Anlamam ben o işlerden. Kafana göre takıl. Biggrin

Ayrıca ekstra olarak küçük kalpler falan koyabilirsin. Şöyle şirin olanlardan. Onda da kafana göre takıl. Biggrin

Not : Avatar ilk resimden olsun. Biggrin
Çok sağol MimuriciğimBiggrin
[Resim: ZMXZGA.jpg]
Rica ederim. Angel

Şeyma'nın isteğini getirdim.Çok çok çok gecikti biliyorum tatlım.Sürekli aklımdaydı aslında.10 tane falan yaptım hiç biri içime sinmedi. Undecided Bende beklettim biraz.Ama içime sinecek bir şey çıkmadı yine.Sonuç olarak bu ikisini koyuyorum, beğenmezsen bikaç tane daha yaparım.Bu arada resim seçerken fark ettim de Ahjussi pek şirinmiş. Biggrin

Diğer istekleri de en kısa zamanda hazırlarım.Gelmişken yaptığım IU avatarları; Biggrin

[Resim: 48474947.png]~[Resim: 79741391.png]~[Resim: 29911768.png]~[Resim: 64590494.png]

[Resim: 28981353.png]~[Resim: 89284717.png]~[Resim: 72727139.png]~[Resim: 16129544.png]

Bu arada, bazı arkadaşlar istediği için blend dersi hazırlamıştım eğer başka isteyen olursa aynı dersi ÖM yoluyla gönderebilirim. Angel
Çok güzel çalışmaların, ellerine sağlık.^^
(05-06-2013, Saat: 15:07)Mimuri yazdı: [Resim: 11509875.png]

Burada kullandığın fontu bana atar mısın? x__x
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
(05-06-2013, Saat: 16:31)~AmoRe~ yazdı:
(05-06-2013, Saat: 15:07)Mimuri yazdı: [Resim: 11509875.png]

Burada kullandığın fontu bana atar mısın? x__x

Young Min yazanı mı, diğerini mi istiyorsun? Biggrin
İkisini de at. Biggrin

Bir de böyle yazının arkasına o efekti nasıl verdin? Mesaj atsana. Biggrin
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
(05-06-2013, Saat: 15:07)Mimuri yazdı:
Rica ederim. Angel

Şeyma'nın isteğini getirdim.Çok çok çok gecikti biliyorum tatlım.Sürekli aklımdaydı aslında.10 tane falan yaptım hiç biri içime sinmedi. Undecided Bende beklettim biraz.Ama içime sinecek bir şey çıkmadı yine.Sonuç olarak bu ikisini koyuyorum, beğenmezsen bikaç tane daha yaparım.Bu arada resim seçerken fark ettim de Ahjussi pek şirinmiş. Biggrin

Ben beğendim kuzum çok güzel teşekkür ederim Biggrin evet şirin olduğu doğrudur Kalp

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi