![[Resim: seffaf.png]](http://img15.imageshack.us/img15/1121/seffaf.png)
Sifre :suju+kjh=hoonsena
Resim :
Üzerine yazilacak yazi :The Last Stop Of My Heart! Hyun Joong & Tuğba
Renk : Pembe ve mavi
Ekstra : Kalpler...
Sifre :suju+kjh=hoonsena
Resim:
Yazi :Only You..!
Renk :Pembe
Ekstra :Kalpler
|
ღ Genis Kapsamli Istek [by Hoonsena] ღ [Herkes Istekte Bulunabilir]
|
![]() Sifre :suju+kjh=hoonsena Resim : Üzerine yazilacak yazi :The Last Stop Of My Heart! Hyun Joong & Tuğba Renk : Pembe ve mavi Ekstra : Kalpler... Sifre :suju+kjh=hoonsena Resim: Yazi :Only You..! Renk :Pembe Ekstra :Kalpler
19-08-2012, Saat: 20:19
(18-08-2012, Saat: 19:25)YDK yazdı: Umarım beğenirsin. ![]() Avatarın ; ![]() İmzan ; ![]() Blinkie ;
19-08-2012, Saat: 23:03
Hepsi çok güzel hatta muhteşem.
![]() Yakında istek yapmayı düşünüyorum.
a pink & beast & 4minute & btob & clc
in the cube ![]() Sifre : hoonsena Resim : Choi Minho (hareketli olabilir) ((: Üzerine yazilacak yazi : bi köşeye Minho diğer köşeye MeLoOo Renk : mavi ((: Ekstra : hareketli gülücükler, kalpler olabilir ((: teşekkürler şimdideenn
Çalışmalarınızı çok beğeniyorum.Rica etsem benimde bir isteğimi yaparmısınız?
![]() Sifre: suju+kjh=hoonsena Resim: Yazilacak yazi: sexy charisma+triple S Renk: şeker pembesi Ekstra: mümkünse havuç değilse pembe küçük kalpler Sifre : suju+kjh=hoonsena Resim : Yazi : triple S Renk : şeker pembesi Ekstra :
20-08-2012, Saat: 14:07
![]() Sifre: suju+kjh=hoonsena Resim: Yazilacak yazi: Tatlılık Abidesi Renk: hangisi uygunsa Ekstra: yanıp sönen kalp Şimdiden teşekkürler
20-08-2012, Saat: 17:30
Çalışmalarınız çok başarılı v eçok hoşuma gitti. Ellerinize sağlık. Zahmet olmazsa bir istek de ben bulunacaktım.
![]() Sifre : Hoonsena Resim : Üzerine yazilacak yazi : Dünyanın en yakışıklı askeri... Renk : Koyu pembe Ekstra : Kalpler Sifre : Hoonsena Resim : Yazi : ThanKyu Renk : Aynı Pembeden Ekstra : Kalpler
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID
K-POP BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ LEE CHANGSUB
21-08-2012, Saat: 15:32
(13-06-2012, Saat: 18:55)Kore_Güzeli yazdı: Ben daha önce istemiştim. Baktım adım listede yok bir daha yazayım dedim.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|