yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.°•. °•.Kim Jeong Hoon İçin Yaptığım Albüm.°•. °•.
Gerçektende çok güzel bir sarki sözleri desen süper ses desen süper daha ne olsun tatlim essiz bir yeteneksin Onay Tekrar ellerine saglik çok güzel bir sarki herseyiyle Smile
Güzel sesli Feyza çok güzel sözler çok güzel sarki bunu gelistirmeni bekliyoruz . Smile
sese bak be masallah nazar deymesin canim hep sne yaz biz dinleyelim ... Biggrin Biggrin
...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme;
-"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem,
Tebessüm etti;
-"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak;
...-"Doğru" dedim.
...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini;
-"Küçükken Yaram Azdı..
tebrik ederim sözlerini çok begendim sesin de zaten güzel sonuç olarak çok güzel..Onay
(30-10-2009, Saat: 18:38)hayalkusu yazdı: Sonunda dinleyebildim süper olmus çok begendim sözleri de çok güzel yazmissin.Onay
Bizimle paylastigin için sagol.Smile

(30-10-2009, Saat: 21:11)*melike* yazdı: süper olmus kiz xD bayildim valahi (: :muzikgurubu:

(01-11-2009, Saat: 17:26)jandi yazdı: süper,süper süper valla söylecek söz bulamadim(saka degil söz kallamadiBiggrin)

(01-11-2009, Saat: 17:27)***müberra*** yazdı: ne cevherler varmis : D azcik da bizde olsun ya haksizlik : D

(01-11-2009, Saat: 17:29)Song Ji Hyo yazdı: Gerçektende çok güzel bir sarki sözleri desen süper ses desen süper daha ne olsun tatlim essiz bir yeteneksin Onay Tekrar ellerine saglik çok güzel bir sarki herseyiyle : )

(01-11-2009, Saat: 18:22)_YuNuS_EmRe_ yazdı: Güzel sesli Feyza çok güzel sözler çok güzel sarki bunu gelistirmeni bekliyoruz . : )

(01-11-2009, Saat: 18:24)ashiya_sano yazdı: sese bak be masallah nazar deymesin canim hep sne yaz biz dinleyelim ...

simardim haBiggrin
merak etmeyin devami var zaten.Ama su an için vakti degilSmile
ay evet ya masallah deyin.Nazar mi degdi ne 2 haftadir grip grip dolaniyorum sesim degisti*_* ama su an iyiyim çok sükür.Sesim düzene giriyo yavas yavas ^_^
[Resim: cf2f03b4.gif]

Feyzam single çikar, ilk ben alcam söz... Biggrin Bu sarkiyi imkansiz askim Kim Heung Soo (Yona'm)a armagan ediyorum...:img-cray:
(01-11-2009, Saat: 23:47)yumiishin yazdı: Feyzam single çikar, ilk ben alcam söz... Biggrin Bu sarkiyi imkansiz askim Kim Heung Soo (Yona'm)a armagan ediyorum...:img-cray:

yaseminim çok tatlisin sagol canim.Tamam yakinda single hazirdirBiggrin Onay
[Resim: cf2f03b4.gif]

Sesin ve sözler hepsi harikaOnayBide KJH içinse ayri bi güzellik war
Sen bana herkesten daha yakin
Ama herseyden daha uzaksin
Seni Görmesem bile
Beni bilmesen bile
Adini kalbimden silip atamaz hiçkimse

Biliyorum birgün seni görecegimi(Buna gerçekten inaniyorum)
Biliyorum Kalbimden hiç gitmeyecegini
Hayallerim,rüyalarim,herseyim sensin
Hiçkimse seni benim kadar sevemez
Bilmelisin

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© %1oo Kσяeαη ®

süper olmus kusum we de çok güsel sölemisinBiggrin

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║