yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.°•. °•.Kim Jeong Hoon İçin Yaptığım Albüm.°•. °•.
sarki muhtesem sesin daha da muhtesem kim jeong hoon'a duydugun ask paha biçilemezBiggrin süpersin!Onay
[/align]
(16-10-2009, Saat: 22:09)lady lee yazdı: Alkis bravo süpersin feyza sesin ayri güzel sözler ayri kardesim seni gönülden kutluyorum Opucuk Alkis

(16-10-2009, Saat: 22:12)korekolik yazdı: sarki muhtesem sesin daha da muhtesem kim jeong hoon'a duydugun ask paha biçilemezBiggrin süpersin!Onay

çok sagolun valla çok sevindim.Smile
korekolik arkdasim evet çok haklisin ona duydugum ask paha biçilemezSmile
[Resim: cf2f03b4.gif]

feyzacim sesin ve sarkin çok güzel,sevgini çok güzel ifade etmisin tatlim tebriklerAlkis

Galatasaraylı olmak bir din bir mezhep gibi köklü bir inançtır,bu nedenle Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum...

Taçsız Kral Metin Oktay
(18-10-2009, Saat: 22:46)meltem0049 yazdı: feyzacim sesin ve sarkin çok güzel,sevgini çok güzel ifade etmisin tatlim tebriklerAlkis

sagol canim ama henüz tam ifade edemiyorum....Ifade etmek çok zor çünkü Smile

Sesin çok güzelmis feyzacim sarkinda öyle.insallah gerçekten birgün Kim Jeong Hoon'u görürsün.Opucuk
Bad Guy...
[Süper junıor-MBLAQ-DBSK] <3<3<3

(19-10-2009, Saat: 18:25)-k@nG- yazdı: Sesin çok güzelmis feyzacim sarkinda öyle.insallah gerçekten birgün Kim Jeong Hoon'u görürsün.Opucuk

tesekkürler canim.InsallahKalp ben buna yürekten inaniyorum.O simdilik sarkimi dinlesin sesimi duysun aa feyza diye türkiyeden bir hayranim da varmis desin merak etsin...Sonrasi kolay zaten.Içimde ona duydugum sevgi bitmeyecek biliyorum...Bu yüzden 10 sene de geçse yilmiycam onu görmek için elimden gelen herseyi yapicam..Birgün karsisina geçtigimde o kisi benim diycem insallahSmile Opucuk

süper
tebrikler... Onay bizdeki bu kore aski adami sair bile yapiyor vallahi... BiggrinBiggrinBiggrin
ay çok güzel olmus canim ya sözlerde müzikte süper Onay
süper ses sarkici olmayi düsünüyomusun.bende boyle ses olcak konservatuar okurdum kesin bi düsün bence.ayrica besten dehsetOnay
신 군 & 옿 승
마왕 & 궁

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi