yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.°•. °•.Kim Jeong Hoon İçin Yaptığım Albüm.°•. °•.
(09-10-2009, Saat: 21:49)burcu kore yazdı: ya bunu gerçekten sen mi söylüyorsun yani.çok süpermis gerçekten.söylencek söz bulunmaz yani.sesin çok harika.sarki da çok güzel.ben inidrmeyi düsündüm.ama olmayinca bende vazgeçtim.çok harikasin canim.. sesin falan çok mükemmel... Onay
Smile

çok sagol canim benim yaOpucuk
bu arada shin-a dilegin için sagol canim ben inaniyorum tüm kalbimle onu görecegime
[Resim: cf2f03b4.gif]

Çok Güzel Bir Sesin Var..Sarkinin Sözleride Süper,Diline Ve Yüregine Saglik.Opucuk
WOW... Sesin de sarkinda sözlerde muhtesem. Hayran kaldim...
sesin çok güzel ve sarki sözleride anlamli... bravoo insallah devamida gelir...Happy0064Kalp
çok begendim Alkis süpersin feyza
çok güzel olmus.tebrikler.Biggrin sarkinin sözleri sanirim hepimizin meramini anlatiyor.hepimizin aklinda ayni düsünceler var.sen bunu çok güzel dile getirmissin.yüregine saglik.Smile
(09-10-2009, Saat: 22:22)gamzeerdem92 yazdı: çok güzel olmus.tebrikler.Biggrin sarkinin sözleri sanirim hepimizin meramini anlatiyor.hepimizin aklinda ayni düsünceler var.sen bunu çok güzel dile getirmissin.yüregine saglik.Smile

tesekkür ederim canim.Evet galba öyle oldu arkadaslardan biri dinledi diyor ki kore fansa verirsen herkesin yarasina tuz basmis olursun ama yine de ver diyorSmile
[Resim: cf2f03b4.gif]

Çok güzel olmus Smile Sesinde çok güzelmis Smile Sözleri tam uydurmussun Biggrin Baska sarkilar bekliyoruz :atkilinc:
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
sarki sözleri çok güzel tesekkürler paylasim için Alkis
** Super Junior Bir Numara **
feyzam canim ya harikasin.süper söylemissin sözler müthis..Smile ne desem ya...ablamlara adresi yolladim ikiside bayildi sarkiya ve sesine... masallah kjh duysa aglar bu kadar sevildigini bilse ölür heralde mutluluktan...sesine yüregine saglik kardesim..Smile insallah Allah kalbinden geçeni ömrüne, ömründe olani kalbine hayirli eder...koreye gidebilmen ve kjh'yi görebilmen dilegiyle...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi