yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.°•. °•.Kim Jeong Hoon İçin Yaptığım Albüm.°•. °•.
Sesinde sarkida güzelSmile
vay feyza ne cevherler varmis içinde Biggrin
canim çok güzel yazmissin,bestelemissin ve söylemissin
bayildim yaa massalh yani duygularini çok güzel yansitmissin
inan kaç defa dinledim tatlim agzina saglik
<3<3<3<3<3Opucuk
Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family
Ellerine saglik gerçekten çok hos olmus Smile "Sen bana herkesten daha yakin" burasini gerçekten çok güzel söylemissin Smile Tonlamasi o kadar güzel çikmis ki tekrar emegine saglik Smile
İmza boyutu 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
10 üzerinden 11 Biggrin Alkis Gerçekten çok güzel olmus. Feyza abla, hem sesin hem de yorumun çok güzel. Bir de sarki Korece olsaydi... Kim tutardi seni! Imkanim olsa ilk uçakla Kore'ye Kim Jeong Hoon'un yanina gönderecegim seni (tabii ben de Hyeon'uma giderdim Biggrin). Ama maalesef öyle bir imkanim yok... Smile
(09-10-2009, Saat: 21:34)khjlover yazdı: 10 üzerinden 11 Biggrin Alkis Gerçekten çok güzel olmus. Feyza abla, hem sesin hem de yorumun çok güzel. Bir de sarki Korece olsaydi... Kim tutardi seni! Imkanim olsa ilk uçakla Kore'ye Kim Jeong Hoon'un yanina gönderecegim seni (tabii ben de Hyeon'uma giderdim Biggrin). Ama maalesef öyle bir imkanim yok... Smile

düsünmen yeter canimcim.Sen koreceye çevir ben söylüyüm bastanBiggrin ben de elimde olsa seni hyeon'un yanina götürürdümSmile Hersey diledigimiz gibi olsunOpucuk
[Resim: cf2f03b4.gif]

(09-10-2009, Saat: 19:48)kjh-fueisa yazdı: Sözleri

Sen bana herkesten daha yakin
Ama herseyden daha uzaksin
Seni Görmesem bile
Beni bilmesen bile
Adini kalbimden silip atamaz hiçkimse

Biliyorum birgün seni görecegimi(Buna gerçekten inaniyorum)
Biliyorum Kalbimden hiç gitmeyecegini
Hayallerim,rüyalarim,herseyim sensin
Hiçkimse seni benim kadar sevemez
Bilmelisin...

sesin müthis feyzam kardesimhaytinda duydugu en güzel ses oldugunu söyledi müthissin bir numaraHappy0064Happy0064

feyza ilk imzali cdin bana canim tamam mi sesin harika sözler müthis bir numara feyza konserlerin için pankart hazirlamaya basladimHappy0064

harikasin canimOpucuk kim jeong hoon duyarsa kesin düet yaparsiniz bide sana kesin asik olur canimBiggrinOpucuk
tonlaman beste hersey müthis mikrofon efegi yok sesin bewrrak ve harika bide güzel digil diyordun harikaHappy0064
(09-10-2009, Saat: 21:37)baby v.o.x.-eun yazdı:
(09-10-2009, Saat: 19:48)kjh-fueisa yazdı: Sözleri

Sen bana herkesten daha yakin
Ama herseyden daha uzaksin
Seni Görmesem bile
Beni bilmesen bile
Adini kalbimden silip atamaz hiçkimse

Biliyorum birgün seni görecegimi(Buna gerçekten inaniyorum)
Biliyorum Kalbimden hiç gitmeyecegini
Hayallerim,rüyalarim,herseyim sensin
Hiçkimse seni benim kadar sevemez
Bilmelisin...

sesin müthis feyzam kardesimhaytinda duydugu en güzel ses oldugunu söyledi müthissin bir numaraHappy0064Happy0064

feyza ilk imzali cdin bana canim tamam mi sesin harika sözler müthis bir numara feyza konserlerin için pankart hazirlamaya basladimHappy0064

harikasin canimOpucuk kim jeong hoon duyarsa kesin düet yaparsiniz bide sana kesin asik olur canimBiggrinOpucuk
tonlaman beste hersey müthis mikrofon efegi yok sesin bewrrak ve harika bide güzel digil diyordun harikaHappy0064

kiz nefes al ay bitanem benim sagol kardesini de seni de öptüm bol bolOpucuk herseyi kjh için yapiyorum ama söz cdm çikarsa ilk sana imzalayip vercemBiggrin
[Resim: cf2f03b4.gif]

ya bunu gerçekten sen mi söylüyorsun yani.çok süpermis gerçekten.söylencek söz bulunmaz yani.sesin çok harika.sarki da çok güzel.ben inidrmeyi düsündüm.ama olmayinca bende vazgeçtim.çok harikasin canim.. sesin falan çok mükemmel... Onay
Smile
[Resim: tumblr_lmwz6wSie11qao9wxo1_250.gif]

대한민국
And we, as Cassiopeia,
will protect our five stars; to guide them when they’re lost
Sesin gerçekten çok güzel OnayUmarim gerçekten Kim Jeong Hoon'u görürsün...
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi