Korea-fans.com Türkiye & Kore Dostluk Forumu KOREA & TURKEY FRIENDSHIP

Tam Versiyon: Korea-Fans Mersin Bulusmasi / Korea-Fans Mersin Meeting (15.07.2011)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
KOREA-FANS MERSIN BULUSMASI

[Resim: 6m4e4br501770197.jpg]

Tarih/Date : 15 Temmuz 2011-Cuma/July 15, 2011-Friday

Saat/Time : 17.00

Yer/Place : Forum Mersin (teras)
(GÜVENEVLER MAH. 20. CAD. 1 YENISEHIR /MERSIN)

Not : Bulusmaya katilmak isteyen arkadaslar; bana e-posta (ad-soyadi, telefon numarasi ve elbette kullanici isminizle)bilgi vermelerini rica ederim. Katilacak olan arkadaslar Lütfen isimlerini buraya yazdirsinlar.

Irtibat : [email protected]

KATILIMCI LISTESI

tera-se7en
KoreliTatanga54

joo yoon
( kesin degil)
m-ed
KapTan PiloT

Mersin'deki arkadaslarimizi bekliyoruz. Smile
Ben de katiliyorum. Tam da foruma gidecegim gün bulusma oluyor. Ne sansliyim ben ya Biggrin Adim Merve Smile
Mersin'e cumartesi günü gidecegim. Gecikmis oluyorum bulusma için. Sad
Mersin'deki ilk organizasyonumuz. Diger sehirlerimizde oldugu gibi zaman içinde grup olusacak ve daha büyük etkinlikler gerçeklestirecegiz...Smile
Ben de geliyorum insallah Merveyle. Smile Adanalilar olarak komsu ilimize destek olalim. BiggrinBiggrin Adim Betül. Onay
Geliyoruz her türlü oradayiz. Adapazari-Sakarya temsilcisi olarak katilmaktan ve Mersin'e destek vermekten büyük seref duyacagiz.
Simdiden iyi eglenceler herkese...
Ilk bulusma oldugu için fazla kisi degiliz belki ama çok güzel geçeceginden eminim. Bende Mersine yabanci sayilirim bu yüzden gelecek arkadaslarin bana telefon numaralarini ve isimlerini özel mesaj ile bildirmelerini rica edecegim.

Mersinde görüsmek üzere. Smile
Arkadaslar ilk bulusmaniz hayirli olsun..Atkilic Daha güzel ve muhabbet dolu bulusmalara..Onay
Harika!! Ben ve ablam da gelecegiz... ~ Bir kaç arkadasima bildirecegim onlari da ikna edecegim. Smile Atkilic
Sayfalar: 1 2 3 4