yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seoseok Elementary School at Gwangju City (Main building & Gymnasium) (an annex) (Jap
Seoseok Elementary School at Gwangju City (Main building & Gymnasium) (an annex) (Japanese Imperialism Period)

[Resim: M1L2d6.jpg]
Kayıtlı Kültür Mirası 17

Planlanan Tarih: 2002.05.31
Adres: 14-1 Seoseok-dong, Dong-gu, Gwangju

Gwangju Sanat Okulu yapımında, daha sonraları ithal edilen birinci sınıf kereste ve büyük ölçüde Gwangju'da üretilen özel tuğlalar kullanıldı.

Her sınıf standart 25 pyeong ölçütündeydi.

Tuğlaların kalitesi ve döşenen tuğlaların inceliği yoluyla Japon işgali dönemindeki mimarlık kriterlerini ve döşenen tuğlaların döküm güzelliğini inceleyebiliriz.

Zamanının tuğla döşeme yapısının motifini ve inceliğini gösteren oditoryum 1930'da inşa edildi.

Oditoryum sütunlar olmadan büyük bir alan oluşturuyordu.

Oditoryum inşaasnın ölçütü ve yapısı bakımından mimari değerini anlayabiliriz.

Çeviri: ji-young park

English

Registered Culture 17

Designated Date: 2002.05.31
Address: 14-1 Seoseok-dong, Dong-gu, Gwangju

Then an exhibition school of Gwangju area for which imported first-class lumber and the large-scaled special bricks manufactured by Gwangju Jail were used.

Each classroom was 25 pyeong of the standard.

We can look into the criteria of architecture and the molding beauty of the situation of laying bricks in the Japanese occupation period through the quality of bricks and the elaborateness of laying bricks.

The auditorium was built in 1930 which shows then elaborateness and ornament of laying brick structure.

The auditorium formed a large space without pillars.

We can recognize its architectural value in terms of its scale and structure of the auditorium construction.

Kaynak / Source

fry1905 ❤ hafsa96 ❤ Kore_Güzeli

Güzel bir mimari eser. Tanitimin için tesekkür ederim. Onay

>>> http://www.facebook.com/pages/korea-fans...2387364063 <<<

TÜRKİYE ℂ⋆
Tanitim için tesekkürler
Mimarisi çok hos duruyor. Biggrin
Tanitim için tesekkürler. ^^
Tanitim için tesekkürler Selin.Opucuk
Teşekkür ederiz.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi