yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Konya Bulusmasi / Korea-Fans Konya Meeting (29.10.2011)
Evet canim ocak da ki bulusma daha güzel olacak. Zuhaha
Ve o bulusmada ben de olmak istiyorum. Smile Böyle fotograflara bakarak yetinmek istemiyorum. cry
♫ 이대로 널 보낼수는 없어 그대로 내곁에 있어줘.
이대로 널 보낼수는 없어 내게 한번 더 기회를 줘. ♫

(09-11-2011, Saat: 13:11)fatosss yazdı:
Alıntı:Fatos ablayi buradan sevgi ve saygi(!) ile aniyorum o harika kareler için

Kendimi ölmüs gibi hissettim ya. Zuhaha
Konya Bulusmalari bana gerçekten çok zevk veriyor umarim diger bulusmalarda böyle olur.

Allah gecinden versin Rolleyes

(11-11-2011, Saat: 15:23)beatnik yazdı: Ve o bulusmada ben de olmak istiyorum. Smile Böyle fotograflara bakarak yetinmek istemiyorum. cry

Gel ki zaten, gel ki...
Ben seni özledim.
Evet.
Tamam.
(11-11-2011, Saat: 22:32)Mae yazdı:
(09-11-2011, Saat: 13:11)fatosss yazdı:
Alıntı:Fatos ablayi buradan sevgi ve saygi(!) ile aniyorum o harika kareler için

Kendimi ölmüs gibi hissettim ya. Zuhaha
Konya Bulusmalari bana gerçekten çok zevk veriyor umarim diger bulusmalarda böyle olur.

Allah gecinden versin Rolleyes

(11-11-2011, Saat: 15:23)beatnik yazdı: Ve o bulusmada ben de olmak istiyorum. Smile Böyle fotograflara bakarak yetinmek istemiyorum. cry

Gel ki zaten, gel ki...
Ben seni özledim.
Evet.
Tamam.

Kübra'cim beni özleme sen :-( Büsra'cim sensiz bulusma olmuyor. :-(
(11-11-2011, Saat: 22:32)Mae yazdı:

Gel ki zaten, gel ki...
Ben seni özledim.
Evet.
Tamam.

Ben de seni, hepinizi çok özledim...
Zamanlamasi sinavlarima ve bana uyarsa bu sefer kaçirmayacagim. Kesin sizlerleyim. Smile

(13-11-2011, Saat: 13:54)fatosss yazdı: Kübra'cim beni özleme sen :-( Büsra'cim sensiz bulusma olmuyor. :-(

Canim benim. Opucuk Benim için de sizlerle bir arada olmak çok güzel. Iyice alistim hepinize. Smile
♫ 이대로 널 보낼수는 없어 그대로 내곁에 있어줘.
이대로 널 보낼수는 없어 내게 한번 더 기회를 줘. ♫

Ben de sizlere çok alistim her bulusma bana ayri bir tat veriyor.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi