yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Istanbul, C.E.H.O.K. Bulusmasi (15.05.2011)
(03-05-2011, Saat: 17:36)sehnaz yazdı: Gelmeyi çok istiyorum ama annem yanimda birisi olmadan yollamiyor..:S

Herkes davetli. Misafirleriniz de gelebilir elbetteSmile

Hem de çok güzel olacak ve ben büyük ihtimalle o gün istanbulda olacagim....Hem c.e.h.o.k grubuyla tanisacagim hemde arkadaslarimla hasret giderecegim...Biggrin Bence imkani olan arkadaslar kaçirmasin...sonra pisman olmayin Smile Bilgilendirme için tesekkürler kader...Ellerine emegine saglik Smile
[Resim: emperorofthesea.png]
(02-05-2011, Saat: 23:18)bboonnccuukk yazdı: Bende gelmek isterdim ama kimseyi tanimiyorum bile Sad

Geçen ayki bulusmada bende kimseyi tanimiyodum biraz sikilmistim ama yinede eglenceliydi bence imkanin varsa gitmelisin zaten seni orda yalniz birakacaklarini sanmiyorum Biggrin
(03-05-2011, Saat: 19:20)sonprens2 yazdı: Hem de çok güzel olacak ve ben büyük ihtimalle o gün istanbulda olacagim....Hem c.e.h.o.k grubuyla tanisacagim hemde arkadaslarimla hasret giderecegim...Biggrin Bence imkani olan arkadaslar kaçirmasin...Sonra pisman olmayin Smile Bilgilendirme için tesekkürler Kader...Ellerine emegine saglik Smile

Listeye ekliyorum Deniz, söyledin artik gelmen gerekiyorSmile

(03-05-2011, Saat: 19:23)kaderim yazdı:
(03-05-2011, Saat: 19:20)sonprens2 yazdı: Hem de çok güzel olacak ve ben büyük ihtimalle o gün istanbulda olacagim....Hem c.e.h.o.k grubuyla tanisacagim hemde arkadaslarimla hasret giderecegim...Biggrin Bence imkani olan arkadaslar kaçirmasin...Sonra pisman olmayin Smile Bilgilendirme için tesekkürler Kader...Ellerine emegine saglik Smile

Listeye ekliyorum Deniz, söyledin artik gelmen gerekiyorSmile

Tamamdir ayin 15' inde mutlaka orada olacagim...Biggrin Bensiz yapmayin sakin ha ...Biggrin Ekleyebilirsin...Smile

A... süpersiniz arkadaslar ya ben de özledim gerçektenSmile Emeginize saglik ödevlerimi halledersem orada olacagim insallah Biggrin
[Resim: imzason2g.jpg]
EverLastingFriends
Çok güzel olucaga benziyor gidecek olanlara iyi eglenceler.
Niye Ankara'da degil.Ofkeli

HeeChul Oppacım!..

[Resim: benimuserbarm1.gif]

Made in SeulYeon...

Kaçirilmayacak bir toplanti bence katilma imkani olanlar katilsinlar canli konser ve tanisma imkani süper bir firsat. Smile Iyi eglenceler katilanlara. Smile

Seher Seheri'ni çook seviyor ama belki Seher Seheri'ni daha çok seviyordur. xD --- yongseng
(01-05-2011, Saat: 0:36)kiday baksi yazdı: Kaçirilmamasi gereken bir toplanti...Alkis

Kaçarin yok hilmi abi seninle birlikte gidecegiz bilmem anlatabildim mi? Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi