yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I'm Sorry, I Love You/ 미안하다, 사랑한다 (2004)
Ya arkadaslar ben daha izlemedim bu diziyi. Ama herkes çok methediyor, güzel olduguna eminim o yüzden. Ama sonu kötü bitiyor dedikleri için pek baslayamiyorum...
I AM SORRY,I LOVE YOU
Stars falling from the sky,My girl,Irıs,Coffe Prince,My Girlfriend is a Gumiho,Family's Honor
Ilk bölümü izledim, süperdi ya... Onay
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Onun bütün bölümleri harika da son bölümde evde peçete kalmadi, o kadar aglamadim hiç bir dizide. Harika bir dizi diyorum baska bir sey demeye gerek yok zaten. Onay Onay Onay
SS501
F.T.ISLAND
BİGBANG
JYJ
Ya arkadaslar, diziyi bitirdim. Gerçekten çok güzeldi ama sonu çok kötüydü ya... Sad Ben genelde mutlu sonlari severim ama burada öyle olmadi.
I AM SORRY,I LOVE YOU
Stars falling from the sky,My girl,Irıs,Coffe Prince,My Girlfriend is a Gumiho,Family's Honor
Bu kadar hüzünlü bir dizi izlememistim. Dizinin her karesinde ayri bir hüzün tablosu var. Çok etkileyici bir konuya sahip. Dizi tüm kadro olarak yönetmen, senarist, oyucular, mükemmel bir performans sergilenmis. Onay Alkis

Gelmis geçmis en güzel Kore dramalarindan biri, bana göre en iyisi. Ilk defa bu dizinin sonunda agladim. Onay

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Izledigim ilk Kore dizisi olmasi ve beni Kore ile tanistirmasi açisindan bu dizinin kalbimde yeri büyük.

Bu arada ben dizinin aslinda mutlu sonla bittigini düsünüyorum, bir sonraki hayatlarinda birlikte olabilecekleri için [Eun Chae böyle bir sey demisti].
Güzel bir diziye benziyor, izlemek isterim... My Girl var bir tane de, o da çok güzel. Smile Buradaki kiz çok tatli, adi Misa sanirim. Smile Smile Smile
Çok severek ve hüngür hüngür aglayarak izledim. Izlemeye doyamadigim bir dizi.
[Resim: Koreas_Flower_Boy_Lee_Min-ho-20090329195015.jpg]
Bu dizinin müziklerine nereden ulasabilirim?

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi