yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hatay Korea-Fans Bulusmasi
Herkese iyi eglenceler. Sonunda buralarda da bulusmalar artiyor Smile
(07-04-2011, Saat: 19:38)cilgin.koreli yazdı: aslinda her yaz en az bir haftaligina oraya gidiyoruz yazin ben ordayken olsaydi kesin giderdim burda(istanbul) gidemiyorum ama oda gidebilirdim
gidecek olanlan arkadaslar bol eglenin

Siz geldiginizde de tanisma toplantisi yapariz.Hatay için bir baslangiç yaptik dilegimiz bulusmalarin ve Kore-Fanslilarin artarak çogalmasi...Ümidimiz bir gün Sayin Müstesar DongWoo Cho'nun da Hatay'a gelmesi.....
(07-04-2011, Saat: 22:43)m-ed yazdı: Herkese iyi eglenceler. Sonunda buralarda da bulusmalar artiyor Smile

Tesekkürler. Sizi de bekleriz
Hep istedigim bir hayaldi,bulundugum ilde de bir Korea-Fans toplantisina katilmak.Hep Ankara yada Istanbul bulusmalarini hayal etmistim.Kismet Hatay bulusmasina insallah...Konuyu açarken tereddütlerim vardi katilim olur mu ?diye. Beni yalniz birakmadiklari için tüm mesaj atan arkadaslarima ;katilacak olan arkadaslara, katilmayi isteyip de katilamayan arkadaslara, bir hayalimi gerçeklestirecekleri için ,çok tesekkür ederim.Hatay bulusmalarinin artarak çogalmasi dilegiyle...(Diger illerinde tabii)
Herkese iyi eglenceler...Kayseri bulusmasiyla ayni gün... Ikisine de birlikte bakariz artik Biggrin
(08-04-2011, Saat: 1:27)seyhan yazdı: Hep istedigim bir hayaldi,bulundugum ilde de bir Korea-Fans toplantisina katilmak.Hep Ankara yada Istanbul bulusmalarini hayal etmistim.Kismet Hatay bulusmasina insallah...Konuyu açarken tereddütlerim vardi katilim olur mu ?diye. Beni yalniz birakmadiklari için tüm mesaj atan arkadaslarima ;katilacak olan arkadaslara, katilmayi isteyip de katilamayan arkadaslara, bir hayalimi gerçeklestirecekleri için ,çok tesekkür ederim.Hatay bulusmalarinin artarak çogalmasi dilegiyle...(Diger illerinde tabii)

Ablacim ben de bu bulusmayi çok istiyordum. Ve simdi gerçeklesiyor...
Insalah o gün çok egleniriz,insallah o gün diger günlere degin daha güzel geçer. Smile Opucuk
(08-04-2011, Saat: 0:58)seyhan yazdı:
(07-04-2011, Saat: 22:43)m-ed yazdı: Herkese iyi eglenceler. Sonunda buralarda da bulusmalar artiyor Smile

Tesekkürler. Sizi de bekleriz

Gelmek çok eglenceli olurdu ama ben Adanadayip, annemgil hayatta izin vermez oraya gelmemeSmile
(08-04-2011, Saat: 17:58)_F.T. ISLAND_ yazdı:
(08-04-2011, Saat: 1:27)seyhan yazdı: Hep istedigim bir hayaldi,bulundugum ilde de bir Korea-Fans toplantisina katilmak.Hep Ankara yada Istanbul bulusmalarini hayal etmistim.Kismet Hatay bulusmasina insallah...Konuyu açarken tereddütlerim vardi katilim olur mu ?diye. Beni yalniz birakmadiklari için tüm mesaj atan arkadaslarima ;katilacak olan arkadaslara, katilmayi isteyip de katilamayan arkadaslara, bir hayalimi gerçeklestirecekleri için ,çok tesekkür ederim.Hatay bulusmalarinin artarak çogalmasi dilegiyle...(Diger illerinde tabii)

Ablacim ben de bu bulusmayi çok istiyordum. Ve simdi gerçeklesiyor...
Insalah o gün çok egleniriz,insallah o gün diger günlere degin daha güzel geçer. Smile Opucuk

herkez gibi bende hayatimda bir kez olsun koreyle ilgili birseyler yapmanin hayalini kuruyordum. ve olmamasi imkansizlik beni çildirtiyordu. ama öyle bir an geldiki ben bulutlarin üstündeyim. ki ben sirf hiç bir hayalim gerçeklesmiycek diye kore sevdemdan vazgeçmeyi düsünebilmistim bir dönem ve iste öyle bir an geldi ki ve ben ogün uykumda korkup gece 3 te uyanmistim o gün uyanip bilgisayari açmam beni mutlu eden kisiyle tanismam ve iste bu bulusma insallah sonu daim olur insallah hayallerim suya düsmez onlari avucum içinde simsiki koruyabilirim o kisiye çok tesekkür ediyorum . bulusma çok heyecanli geçecege benziyor ve insallah gelebilirim :img-cray:
Ben Bursa'da oturuyorum, katilacaklara bol eglence dilerim. Opucuk

-*-*- 4Ever Kore-fans -*-*-
Agape Cafe süper bir yer. :Super:
Bol bol eglenin. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi