yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12. Korea-Fans Izmir Bulusmasi / 12th Korea-Fans Izmir Meeting
Çok eglenceli geçmis anlasilan Biggrin Elifim, o yedigin çikolatalar bogazinda dursun.. sen Hatay'a gel, çikolatayi birak kutusunu bile koklatmayacagim sana Dodgy Arkadaslara ikram etmis, kalanini bir de önüne çekmis.Ayçacigim sana ne oldu, gidemedin diye mi bu gözyaslari..
No More...
Bulusma süper olmus. Ahh ah ben de orada olacaktim ama gelemedim. Aglama
Kahve içme ümidiyle beklemistim bu bulusmayi ama olmadi. cry
Oldukça eglenmissiniz fotograflarda gördügüm kadariyla. Elif'im Sule'm falinizda neler çikti bakalim. Biggrin Biggrin
Neyse insallah diger bulusmada görüsürüz. ^^

♫ ♪ ♬ ✰ SƧ501 ✰ ♫ ♪ ♬
Ben son anda gelemedim malesef =( Asker beyi görecegim sizinle olacagim diye seviniyordum ama olmadi kismet baska zaman insallah =) ama Sinan sana takilmadan olmaz =) Bi ara sikilmis sonra kahve falindan Koreli birileri!!! çiksin diye umut dolu gözlerle bakip istediklerini duyamayinca da olaya el atip kendi falima kendim bakar istedigimi de çikaririm demis gibisin. =) Hepinizin bayrami kutlu olsun. Çikolatam umarim ayrilmistir eger Elif ayirmadiysan yedim seni
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Çikolatanin hepsini Elifim yedi Biggrin.Sinanin kahve falina hepimiz baktik.Herkes sirayla gördügünü söyledi.Sinanin baktigi Duygunun fincaniydi.Öylesine bakti isteOnay.Selin,Hatice,Hülya ve senin gelmeni bekledik ama gelmediniz.Yaziyorum bunlari bir kenaraConfused.
Gerçekten güzel bir gündü.Gönül isterdi ki daha çok arkadasimizla beraber olalim ama olsun bir daha ki sefere ins. Smile

Yeryüzüne Duyurmak İstediğim Sessiz Çığlığım

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi