SK Engineering wins US$19 mln deal from Qatar

South Korea (대한민국)

SK Engineering Katar’dan 19 Milyon Dolarlık İş Aldı

Güney Koreli inşaat şirketi SK Engineering & Construction Co. pazartesi günü, Katar’daki gaz santal tesisleri için endüstriyel bir kontrol sistemi kurmak için 19 milyon dolarlık kontrat yapmayı başardığını açıkladı.

Qatar Petroleum ile yapılan anlaşmaya göre, SK Engineering, Doha, Ras Laffan ve Mesaieed’de bulunan üç gaz kuyunda gaz satral tesislerinin görüntüleme ve kontrol sistemi olan bilgisayar sistemini onaracak.

nilamman

South Korean builder SK Engineering & Construction Co. said Monday that it has clinched a US$19 million contract to establish an industrial control system for gas plant facilities in Qatar.

Under the deal with Qatar Petroleum, SK Engineering will improve a computer system that monitors and controls industrial processes of gas plant facilities in three gas fields in Doha, Ras Laffan and Mesaieed.

29.08.2011 – Yonhap

Bir cevap yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.