yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Kanalları ve Kore Dizileri İzleyebilirsiniz!
Arkadaşlar Kore dizilerini izlemek istiyorsanız; Digital Reciever'i olanlarda genelde Hotbird vardır...
Hotbird'de KBS WORLD diye bir kanal var. Orada KBS 1 ve KBS 2'nin yayınlamış olduğu diziler yayınlanıyor. Oradan dizileri, İngilizce alt yazılı olarak izliyebilirsiniz. Bu kanal genelde dizi yayınlıyor.
En iyi diziler saat 16.00 ve 17.00 arası çıkıyor. Kanal şifreli ama saat 16.00 - 17.00 arası sifre kalkıyor. Şuana kadar ben oradan izlediğim dizilerden memnunum. Hepsi Denizler İmparatoru kadar güzel ve dramatik. Bir yerde Korece'nizi de geliştirebilirsiniz. Smile Bir de orada ARIRANG diye bir kanal var. Bu kanal Kore'de ne oluyorsa yayınlıyor. Genelde MBC'nin dizilerini yayınlıyor. Kore müzik & videolarını falan yayınlıyor. Korece öğretici programları var. Bu kanal, her şeyi İngilizce olarak yayınlıyor.
Anlamadigim bir sey var.
Bu kadar seye nasil yetisiyorsunuz? Smile
xnecmix yazdı:Arkadaslar Kore dizilerini izlemek istiyorsaniz; Digital Reciever'i olanlarda genelde Hotbird vardir...
Hotbird'de KBS WORLD diye bir kanal var. Orada KBS 1 ve KBS 2'nin yayinlamis oldugu diziler yayinlaniyor. Oradan dizileri, Ingilizce alt yazili olarak izliyebilirsiniz. Bu kanal genelde dizi yayinliyor.
En iyi diziler saat 16.00 ve 17.00 arasi çikiyor. Kanal sifreli ama saat 16.00 - 17.00 arasi sifre kalkiyor. Suana kadar ben oradan izledigim dizilerden memnunum. Hepsi Denizler Imparatoru kadar güzel ve dramatik. Bir yerde Korece'nizi de gelistirebilirsiniz. Smile Bir de orada ARIRANG diye bir kanal var. Bu kanal Kore'de ne oluyorsa yayinliyor. Genelde MBC'nin dizilerini yayinliyor. Kore müzik&videolarini falan yayinliyor. Korece ögretici programlari var. Bu kanal, her seyi Ingilizce olarak yayinliyor.

"xnecmix" paylasimin için çok tesekkürler arkadasim... Benim ne yazik ki uydum yok ve temmuzda da MBC'de yayinlanmasini bekledigim bir dizi var. Kore saatiyle aksam 10'da yani Türkiye saatiyle de sabahin 6'sinda izleyebilirim ancak... Ama uydum olmadigi için aylardir kara kara düsünüyorum. :fighting29: Hatta soracak birilerini ariyordum. MBC'nin websitesine Korece'de olsa üye olmayi deneyecektim. Sen Arirang'da var, denilince o kadar mutlu oldum ki. Sag ol canim. Happy0064 Ben Arirang'a üyeyim zaten. Çok seviyorum o kanali ama KBS'yi senin gibi izleyebilmeyi çok isterdim. Kiymetini bil çok sanslisin. Bu arada orada hangi dizileri izledin, sorabilir miyim? Kore'yle ayni anda dizi izlemek müthis bir duygu. Ben de 2 ay içinde bunu tatmak istiyorum, insallah.
Izledigim diziler,
Mr.Goodbye (Madam Yami'nin yaninda çalisan Mak Bong ve oglu. Bunlar, bu dizide yine baba ogul.)
Great Inheritance
Invisible Man Choi Jangsoo (Madam Jami)
When Spring Comes (Yi Do Hyung, bu adam burada tam bir karizma.)
Dae Jo Young (Jang Bogo) devam ediyor.
Birde; Dae Arirang, MBC dizilerini biraz geç yayinliyor.
Ne güzel. Bizde o kadar donanim olmadigi için seyredemiyoruz tabii. Sad Sad Sad Sad
Hakkınızı helal edin. ~
xnecmix yazdı:Izledigim diziler,
Mr.Goodbye (Madam Yami'nin yaninda çalisan Mak Bong ve oglu. Bunlar, bu dizide yine baba ogul.)
Great Inheritance
Invisible Man Choi Jangsoo (Madam Jami)
When Spring Comes (Yi Do Hyung, bu adam burada tam bir karizma.)
Dae Jo Young (Jang Bogo) devam ediyor.
Birde; Dae Arirang, MBC dizilerini biraz geç yayinliyor.

Geç derken ancak aylar sonra mi tekrarini veriyor, yoksa saati mi geç?
Fark etmez Arirang'da geçmis programlarin izlenebildigi bölüm var. Eger dedigin gibi geçde olsa veriyorsa, oradan kontrol ederim... O dizi için ölüyorum ya... Blush Neyse Invisible Man'i biliyorum. O bayagi eski bir diziydi. Madam çok tatli orda. When Spring Comes'i da duydum ama ben onu film saniyordum. :fighting29: Neyse insallah uydu alirim bir yerden. Olmayacak böyle...
Sen hangi diziden bahsediyorsun? Söyle bende bir arastirayim. Koreli arkadaslar var Msn'de sorabilirim.
Ben de Digital ayarlamaya çalisiyorum. Insallah artik izliyebilirim. Smile Smile
Tesekkürler. Smile
Arkadaslar asagidaki linkten online tv player i indirin ve kurun kurdukdan sonra oradan online tv yi seçin karsiniza ülkeler çikicak oradan korea yi seçin ve istediginiz kanali izliyebilirsiniz(bazilari açimayabilir veya biraz takilabilir)
ONLINE TV PLAYER

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi