yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Güney Koreli Misafirlerimiz Konya'da
Selam arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi Konya’ya gelen Güney Koreli öğrenciler Türk kültürünü öğrenmek için bazı ailelere misafir oldular. Bizde o şanslı ailelerden biriydik ve üç Koreli kızı hafta sonu evimizde misafir ettik.Gerçekten üçü de çok samimi, cana yakın ve çok sevimlilerdi.Onlara Konya’yı gezdirdik ve geleneksel kına gecesine götürdük.Çok farklı buldular ve eğlendiler, çok samimi bir ortamda geçti.Konya'nın insanlarını çok sıcakkanlı, misafirperver buldular ve İslam dininin güzel yaşanıldığı bir yer olduğunu söylediler.Türk yemeklerini farklı ve çok lezzetli buldular.Türk Kahvesi’nin yapılışını gösterdik.Türkiye’deki Kore sevgisinden ve Kore-Fans'tan bahsettik.Sitenin bazı sayfalarını gezdirdik.Kore dizilerini ve filmlerini izlediğimizi söyleyince çok şaşırdılar ve çok mutlu oldular.Birbirimizi o kadar sevdik ki ayrılmakta zorlandık ve onlar gözyaşlarını tutamadılar.Bize Türkiye’de geçirdikleri en güzel günü bizimle geçirdiklerini her fırsatta dile getirdiler.Hem onlar hem de bizim için inanılmaz bir hafta sonuydu.Onlarla bir çok fotoğrafımız var bazılarını sizlerle paylaşmak istedim.

Soldaki Kim Min Jung, ortadaki Kim Jung Min, sağdaki Park So-min.

[Resim: img2860bp2.jpg]

[Resim: img2865ri9.jpg]

[Resim: img2869td7.jpg]

Elindeki Kore enstrümanıyla (ismini unuttum. Smile ) bize Jang Geum'un müziğini çaldı. Youtube kapalı olmasaydı onu da ekleyecektim.
[Resim: img3150ju0.jpg]

Kardeşimin ellerine yaktığı kına.
[Resim: img2899ud9.jpg]

[Resim: img2890uz7.jpg]

Korelileri misafir eden aileler ve Koreliler:
[Resim: img2922th5.jpg]

Verdikleri hediyeler:
[Resim: img2973mg6.jpg]

[Resim: img2967tv3.jpg]

[Resim: img2953aa9.jpg]

[Resim: img2948rl5.jpg]

[Resim: img2976xg3.jpg]

[Resim: img2951dc1.jpg]

[Resim: img2972pf2.jpg]

Daha onlarda da çekindiğimiz fotoğraflar var, bize gönderince eklerim.

Çok güzel gerçekten mutlu olduklari rahat ettikleri yüzlerinden apaçik ortada. Getirdikleri hediyeler gerçekten güzel onlari yansitiyor. Sagolasin paylasimin için.
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Sehid ah ah nasil yerinde olmak isterdim anlatamam. Senin adina çok sevindim gerçekten.
Videoyu da bekliyoruz olmazsa bende ekleyebilirim senin yerine.

Onlara bizi anlatman çok iyi olmus tesekkürler insaallah siteye ugrarlar bizde onlarla konusuruz. Hediyeler de çok güzel.

Çok tatlilar ya nasil gülücük dagitiyorlar etraflarina. =)
Çokoprens de koymuslar. Biggrin
Paylastigin için tesekkürler.
Videoyu da artik insallah youtube açilinca eklerim. Smile

Gerçekten çok hos bir deneyim olmus sehid. Smile
Eminim suan senin yerinde olmak isteyen -bende dahil olmak üzere- o kadar çok kisi vardir ki... Konyali olarak memleketimizi ve yemeklerini begendiklerine çok sevindim. :icon_surprised: Bizlerle paylastigin için tesekkürler. :cheer:
Ay ne güzel. Smile Bende festival zamani çok istemistim Güney Korelilerden bazilari bizde kalsin diye ama izin vermemislerdi. Sad Ama neyseki insallah önümüzdeki sene onlarin rehberi olacagim o zaman her dakika onlarla birlikte olurum ayyy düsünmesi bile harika yaa. Biggrin He bu arada Korelilerin rehberi olursam bu site sayesinde olacagim Korecemi bu site sayesinde gelistirdim ve herkes Korece konusmama çook sasirdi ve tebrik etti. Smile
[Resim: nfzzk.gif][Resim: bugq9.gif]

Ayy harika keske bende tanisabilseydim... Birgün yurtdisina çikarsam ilk Koreye gidecegim süphesiz...
Bence de çok sanslisin ya. Ben de orada olmak isterdim. Belki biz de bir ara Koreye gidebiliriz. Smile
*ZoRaKi PrEnS FaN cLuP*
*Se7eN FaN cLuP*
*KiM JeOnG hOoN FaN cLuP*
*DüŞlErİmİn PrEnSi FuN cLuP*
*I'm SoRrY I lOvE YoU fAn cLuP*
*FT ıSlAnD FaN cLuP*
*KiM bUm FaN cLuP*
*HeO Yi JaE fAn ClUp*

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi