yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankaralılara Müjde, Seoul günleri Harikalar Diyarı'nda
Ankaralılara Müjde, Seoul günleri Harikalar Diyarı'nda / Ankara in The Residents, Seoul Days In The Wonderland

Arkadaşlar işte Kore'yi daha yakından tanıma fırsatı. 18-20 Mayıs 2007 arasında Sincan Harikalar Diyarı'nda Seoul günleri düzenlenecekmiş. Belki bilbordları görenler olmuştur. 19 Mayis 19.30' da da kutlama varmış. Bence Ankaralılar bu firsatı kaçırmasın. Ne yapıp edip gitmeyi düşünüyorum. Smile

Kaynak / Source
Umarim gidebilirim ama orasi da çok uzak araba bulmak lazim. :s
Resmi Hizmete MahsusturBiggrin
Bana da çok uzak iki vesait ama yine de gidecegim galiba, bir aksilik çikmazsa.
Ben nasil gidilecegini bile bilmiyorum yani otobüsle falan nasil gidiliyor ki?
Arabasiz gitmek imkansiz. ;)
Eryaman-Fatih otobüsleri geçer oradan, onlarda Sihhiye' den falan geçiyor galiba. Korkma kaybolmazsin.
Yok kaybolmaktan degil de, sonuçta orasi uzak bir yer yollarda perisan olmaktan korkuyorum.
Hem piersingli küpeli biri için gitmesi zor olsa gerek. ;)
bunickyirmibirharftir yazdı:Yok kaybolmaktan degilde sonuçta orasi uzak bir yer yollarda perisan olmaktan korkuyorum.
Hem piersingli küpeli biri için gitmesi zor olsa gerek. ;)

bunickyirmibirharftir yazdı:Umarim gidebilirim ana orasida çok uzak araba bulmak lazim. :s

Ben orayi çok iyi bilirim. Otobüsle gelebilirsiniz arkadaslar ama Eryaman otobüsleri geçmez. Sincan/Fatih otobüslerine bineceksiniz. Onlar da Güvenpark'in hemen arkasindaki dolmus duraginin biraz ilerisinden kalkiyor, kime sorsaniz söyler orada. Bir de yollarda falan perisan olmazsin mümkünati yok. Herkes insan, sana kimse tuhaf bakmaz merak etme. Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin
Hakkınızı helal edin. ~
Ankaralilara deyince ben de sandim ki, bütün Ankaralilar. Ankara'da yasayan sansli insanlar, ya gidemeyen zavalli bizler. Bizim yerimize de eglenin mümkünse fotograf istiyoruz tek tek soracagim kimler gitti kimler gitmedi ona göre iyi çalisin. Ya sunu bir 10 hazirana kadar uzatsalar olmaz mi bir sorun hele tamam mi?
Sag ol. Biggrin Ne bileyim iste düsünüyor insan ama bence en güzeli arabayla gitmek.
Ankara insanlari, bakin gideceksiniz bize de anlatacaksiniz ona göre. Ay isim vardi, altin günüm vardi anlamam. Tuba bak bu sözüm en çok sana, Hilmi abi sen de lütfen.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi