yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korean Painter's Love Of Istanbul / Koreli Ressamın İstanbul Sevgisi
Korean Painter's Love Of Istanbul / Koreli Ressamın İstanbul Sevgisi

Bati tarzında resim yapan Koreli ressam Kim Taegyun, Kore Kültür ve Sanat Dostları Derneği’nin desteğiyle İstanbul’da ilk sergisini açıyor. Çocukluğundan beri işitme engelli olan Taegyun, 2007 yılının Türkiye - Kore diplomatik ilişkilerinin 50. yılı olması ve Kore kültürünün daha iyi anlaşılması için sergisini Türkiye’de açmaya karar vermiş. Kim Taeygun, İstanbul’daki sergilerinin ardından kasım ayında da Seul Hyundai Hastanesinde Koreli sanatseverlerle buluşacak. Uzak ama sıcacık dostluk dolu kardeş ülkeden gelen genç ve yetenekli ressamın Kore ve Türkiye’nin güzelliklerini sunacağı sergi bugün Taksim Sanat Platformu’nda açılacak.

24 Temmuz 2007 Salı / Türkiye Gazetesi

Kaynak
Tesekkürler paylasim için. Taksimde demek... Bugün gidip bakabilirsem bakayim ya. BiggrinBiggrinBiggrin
Tekrar tesekkürler. SmileSmile
KORE SEVER İNSANLAR KAFESİ JİNMİ'DE KORE FİLM GÜNLERİ BAŞLADI! SEN NEREDESİN ? ~~~

http://www.korea-fans.com/forum/kore-sev...#pid770811

Sergi hala devam ediyordur sanirim. Ah Taksim gidebilseydim bugün orada olacaktim zaten su saatlerde. Sad Sanirim hiç göremeyecegim o sergiyi. Sad Paylasim için sag ol üçüzüm. Smile
Ya çok istiyorum o sergiye gitmeyi ama kaç gün sürüyor acaba? Bugün ayin 26'si off insallah kaçirmamisimdir. Giden olursa gizli gizli foto çeksin sonra da bizimle paylassin lütfen. Biggrin
Ya ben çok sansliyim. Bizim evden Taksim-Istiklal Caddesi bes dakika bile degil. ( Yürüyerek. Biggrin )
Ancak benim de islerim var gidemiyorum. Sad
KORE SEVER İNSANLAR KAFESİ JİNMİ'DE KORE FİLM GÜNLERİ BAŞLADI! SEN NEREDESİN ? ~~~

http://www.korea-fans.com/forum/kore-sev...#pid770811

Him tesekkürler...
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: taegyun.jpg]

Iste ressam.

Tesekkürler. Smile
Paylasim güzel ama bir iki resim çok güzel olurdu. Sevgilerimle...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Paylasim için tesekkürler. Smile
[Resim: 10.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi