yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore -Türkiye İlişkilerinin 50. Yıl Dönümü Gecesi
Kore -Türkiye İlişkilerinin 50. Yıl Dönümü Gecesi

Arkadaşlar bu geceye ben gittim. Gerçekten harika bir geceydi. Bu videoları sizlerle paylaşmak istedim. Videolar bana ait değil, bir arkadaş çekmiş.

İmza boyutları büyük... edited by CarpathiA
Son video süper. Duygulanmamak elde degil. Hazirlayananin eline yüregine saglik. Süper.

Beni aglattin.

Duygulanmamak mümkün degil herkes seyretmeli son klibi.
Melih süper. Biggrin Ellerine saglik. Son video süperdi gerçekten. Biggrin
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
Melihcigim bu videolar Istanbul'da AKM'de çekildi... O gecede ben de vardim. Videolari çeken ise half-korean woman nickli arkadasimizdir... Mükemmel bir geceydi. O geceyi hala unutabilmis degilim...
Melih beni bugün sok ettin. Son videoyu bilgisayara indirdim, defalarca seyrettim. Sagol.
Ablacigim sanirim Ankara'dan önce oldu burada. Smile Gerçekten çok güzeldi. AKM'nin içi disi Koreli kayniyordu. Smile half-korean womanla beraber gittik. O da sagolsun bu videolari çekti Smile Gerçekten mükemmel bir geceydi. AKM tarihindeki en harika gösterilerden biriydi, eminim. Smile Ye-in'in annesi AKM'de miydi ?? Belki görmüsümdür bile. Sad
Yok ablacigim Ye-in'in annesi bize söz etti Ankara gecesinden. Sonra oldu Istanbul'daki. Hatta ablamin Korece kursu Istanbul'a gittigi için biraz aksadi... Bu arada arkadaslar bir de Ankara Büyüksehir Belediyesinin düzenledigi bir gösteri vardi. Oraya da gittim. Oradan videolar aldik. Break dance yapan Korelileri videoya aldik. Ve tesadüf Ye-in'in annesi yine oradaydi. Biggrin
İmza boyutları büyük... edited by CarpathiA
Yaa ne zaman oldu bu gösteri? Sad Ben niye bilmiyorum? Sad

Allah'im son video süper çok tesekkürler gerçekten. Smile
KORE SEVER İNSANLAR KAFESİ JİNMİ'DE KORE FİLM GÜNLERİ BAŞLADI! SEN NEREDESİN ? ~~~

http://www.korea-fans.com/forum/kore-sev...#pid770811

Izleyemiyorum...

Izledim, çok güzelmis. Tesekkürler. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi