yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My Mighty Princess /무림여대생 (2007)

My Mighty Princess /무림여대생 (2007)

Adı : Murim yeodaesaeng, My Mighty Princess
Türü : Aksiyon / Komedi / Romantik
Vizyon : 23 Haziran 2008 (Güney Kore)
Yapımcı : Prime Entertainment
Yönetmen : Jae-young Kwak

Oyuncular:

Sin Min-ah, On Joo-wan , Yoo Geon , Im Ye-jin , Choi Jae-seong , Lee Dae-geun, Kim Hyung-il , Dion Lam, Jeong Ho-bin , Park Chan-dae , Ho San , Park Hwi-soon , Kim Kwang-gyoo , Oh Jeong-se , Park Pal-yeong , Lee Ji-soo , Moon Se-yoon , Sin Dong-seon , Yoo Soon-cheol , Cha Tae-hyeon , Choi Yong-min

Özeti:

KANG So-hwi, güzel bir dövüş sanatları dehasıdır, ve yetişkinliğe doğru bir yolculuğa çıkmak üzeredir. Ama onun yolculuğu başkalarınınkine benzemez. İnsan üstü gücü ve dövüş sanatlarındaki ustalığı üniversitedeki arkadaşlarını, hatta gönlünü kaptırdığı delikanlıyı bile korkutur. Çok üzülen So-hwi dövüş sanatlarından vazgeçer ve artık farklı bir yol seçmeye karar verir.
Kendisi de bir dövüş sanatçısı olan babası, aile geleneğinin son mirasçısını kaybetmekten korkar ve So-hwi’nin eski arkadaşı olan Il-young'i onu kararından vazgeçirmesi için görevlendirir.
Bu sırada, kötü ruhlu Heuk-bong dövüş sanatları dünyasını ele geçirmek için geçmişte çaldığı efsanevi "Keskin Kılıç"la kılıç ustalarını teker teker öldürerek bir savaş çıkartır. So-hwi’nin babası Heuk-bong'u durdurmak için karşısına çıkar, ama ölümcül bir şekilde yaralanır.
Babası ölüm döşeğindeyken, So-hwi içini kavuran intikam ateşiyle bir kez daha kılıcına sarılır...

English

Title : Murim yeodaesaeng, My Mighty Princess
Type : Action / Comedy / Romance
Vision : 23 June 2008 (South Korea)
Producer : Prime Entertainment
Director : Jae-young Kwak

Players:

Sin Min-ah, On Joo-wan , Yoo Geon , Im Ye-jin , Choi Jae-seong , Lee Dae-geun, Kim Hyung-il , Dion Lam, Jeong Ho-bin , Park Chan-dae , Ho San , Park Hwi-soon , Kim Kwang-gyoo , Oh Jeong-se , Park Pal-yeong , Lee Ji-soo , Moon Se-yoon , Sin Dong-seon , Yoo Soon-cheol , Cha Tae-hyeon , Choi Yong-min

Synopsis:

Film hakkinda daha genis bilgi almak isteyenler için fragmani:
http://www.dailymotion.com/relevance/sea...shortfilms
Bilgi için çok sag ol.
Ya nereden buldun bu filmi? Çok güzel bir seye benziyor. Fragmanini da izledim. Çok begendim.Indirebilecegimiz bir link de koyarsan çook daha güzel olur.Tesekkürler Sefanur. Biggrin
Güzel bir tanitim olmus. Sefanur ellerine saglik! Smile
Will u be there?
Rica ederim. Biggrin Bende çok begendim fragmanindan. Linkleri bulmaya çalisacagim. Buldugumda eklerim. Smile
Çok güzel bir filme benziyor. Hemen izlemeliyim. Biggrin Her sey için tesekkürler. Smile

Sefo'sum tanitim için tesekkürler. Çok güzel olmus canim.
Rica ederim. Begenmenize sevindim. Çok sirin bir film. Biggrin
Konu için tesekkürler.
Indirme linkilerini eklemek isterdim ama film 23 Haziran 2008'de vizyona girmis.Sanirim indirme liinkleri yoktur.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi