yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My Love / 내 사랑 (2007)
[Resim: photo45445yt8.jpg]

My Love / 내 사랑 (2007)

Yıl: 2007
Süre: 111 Dk.
Yönetmen: Lee Han
Senaryo: Dong-ik Sin
Türü: Komedi / Romantizm / Drama

Oyuncular:
Woo-seong Kam Se-jin
Kang-hee Choi Joo-won

Özet:
Birçok insan aşkın mucizesini güneş tutulmasının büyüsü altında deneyimlemektedir. Se-jin saplantılı bir biçimde Ju-won adında tuhaf genç bir kadına aşıktır; So-hyun Ji-wu için hissettiklerini ona sarılarak ve nasıl böyle sağlam bir içici olduğunu sorarak itiraf eder; Jeong-seok reklam yazarı olan bekar bir babadır, ve kendisine yaklaşmasını hep engellediği Su-jeong tarafından sevilmektedir. Jin-man ise eski sevgilisini görmek için Kore’ye dönen özgürce-sarıl gönüllülerinin bir üyesidir.

English

Years: 2007
Period: 111 Min.
Director: url=http://www.korea-fans.com/forum/showthread.php?tid=18507&highlight=Lee+Han]Lee Han [/url]
Scenario: Dong-ik Sin
Type: Comedy / Romance / Drama

Players:
Woo-seong Kam Se-jin
Kang-hee Choi Joo-won

Synopsis:
Several people experience a miracle of love under the spell of a solar eclipse. Se-jin is obsessively in love with a very bizarre young woman named Ju-won. So-hyun confesses her feeling for Ji-wu by clinging to him and asking him how to become a strong drinker. Jeong-seok is a single father working as a copywriter, loved by Su-jeong, whose advances he rejects every time. Jin-man is a free-hug activist who returns to korea to meet his old flame.

[Resim: photo45446ti8.jpg]
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
[Resim: photo45506as4.jpg]

[Resim: photo45505gg8.jpg]

[Resim: photo45500qq5.jpg]

[Resim: photo45497mz4.jpg]
[Resim: photo45482zz6.jpg]

[Resim: photo45485ha2.jpg]

[Resim: photo45484qe1.jpg]

[Resim: photo45492ch2.jpg]
Çok güzel bir film bu ya izlemek istiyorum. Smile
Ben bu filmi izlerken çok sikilmistim ya ancak ilk 15 dakikasina sabredebildim. Hala tamamlayabilmis degilim... Smile
Konusunu pek anlamadim ama paylasim için tesekkürler.
Homin yazdı:Ben bu filmi izlerken çok sikilmistim ya ancak ilk 15 dakikasina sabredebildim. Hala tamamlayabilmis degilim... Smile

Hadi yaa..Sen sikici dedin ya simdi resimler hep birbirinin benzeri gibi geldi. Biggrin
Konusu, ask filmi sevenler için güzel bir film izlenimi veriyor..
Bulabilirsem bir izleyim bakayim bende sikilacak miyim? Smile

[Resim: photo45481vy0.jpg]

[Resim: photo45469dl7.jpg]
[Resim: photo45468fk8.jpg]

[Resim: photo45462et0.jpg]
jiwjiw yazdı:
Homin yazdı:Ben bu filmi izlerken çok sikilmistim ya ancak ilk 15 dakikasina sabredebildim. Hala tamamlayabilmis degilim... Smile

Hadi ya. Sen sikici dedin ya simdi resimler hep birbirinin benzeri gibi geldi. Biggrin
Konusu, ask filmi sevenler için güzel bir film izlenimi veriyor..
Bulabilirsem bir izleyim bakayim bende sikilacak miyim? Smile

Hehehe dedim ya canim benim ancak 15 dksini izleyebildimBiggrin diger yerleri nasildir bilemiyorum tam yorum yapabilmem için hepsini izlemem gerek ama ilk 15 dksi çok sikiciydi. Sad
Ilgili videolar:
My Love Video
My Love Video 2
My Love Video 3

┫Kötülükler kara bir çamur gibi bulaşmışsa paçalarına dikkat et insan oğlu; sonun yakın demektir.┣

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi