yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lady Castle /My Fair Lady / 레이디 캐슬 (2009)
Img-kiss 
Lady Castle / My Fair Lady / 레이디 캐슬 (2009)

[Resim: 56784209.png]

Adı: Lady Castle / 레이디 캐슬
Tür: Romantik, Komedi
Bölüm: 16
Yayınlanacağı Kanal: KBS2
Yayınlanacağı Dönem: 19 Ağustos 2009 - 8 Ekim 2009
Yayın Günü: Çarşamba & Perşembe 21:55

İşte Yoon Eun Hye' den yeni bir dizi... Trt ekranlarında yayınlanan "Düşlerimin Prensi" (Goong) ve The 1st Shop of Coffee Prince dizilerinin tatlı, sempatik oyuncusu Yoon Eun Hye 2009 yılında henüz kanalı, yayın tarihi ve yayın saatlari belli olmayan Lady Castle adındaki bir dramada rol alacak. Dramanın konusu 3 kız kardeşe babaları tarafından miras kalır ve hikaye onların etrafında döner. Henüz gösterim tarihi belli değil. Umarım en kısa zamanda yayınlanmaya başlar ve Türkiye'de yayınlanır.

Konusu:
‘Hanım Konağı’nın sahibi Kang Hye Na, Kang-san Group'un tek varisidir ve hizmetçileri, uşaklarıyla bir ‘prenses' gibi yaşamaktadır. Anne babası bir uçak kazasında ölen Hye-na’yi büyükbabası büyütmüştür. Hye-na dik kafalı ve bencil bir kızdır, büyürken bir aile sıcaklığı tatmadığı için dünyanın onun etrafında döndüğünü düşünmektedir.
Derken, bir gün Dong-chan'la karşılaşır. Dong-chan, Hye-na'ya kamu hizmeti cezası verip onu kaçırır, sonra da karşısına konağın yeni yöneticisi olarak çıkar! Hye-na onu konaktan defetmek için her yolu dener, ama adam Nuh der, peygamber demez!

Oyuncular:
Yoon Eun Hye
Yoon Sang Hyun
Jung Il Woo
Seok-hyeon Hwang

Yönetmen: Ji Yeong-soo (지영수)
Senarist: Kim Eun-hee (김은희), Yoon Eun-kyeong (윤은경)

Fragman

English

Title: 아가씨를 부탁해 / Agassireul Pputakae / Take Care of the Young Lady
Genre: Romance, comedy
Episodes: 16
Broadcast Network: KBS2
Broadcast Period: 2009-Aug-19 to 2009-Oct-8
Air Time: Wednesday & Thursday 21:55

Synopsis:
Kang Hye Na, the only successor of Kang-san Group, is the owner of the ‘Lady Castle’ and lives a ‘princess-like’ life with her servants. Hye-na’s parents died from a plane accident and her grandfather brought her up. Hye-na is strong-headed, selfish and world revolves around her; it is because she could not experience the warmth of family when she grew up.
One day, she comes across Dong-chan. He makes Hye-na to do community service, kidnaps her, and now appears in front of her as the new household manager! Hye-na makes every effort to throw him out from the Castle, but this guy has tenacity in him!

Cast:
Yoon Eun Hye
Yoon Sang Hyun
Jung Il Woo
Seok-hyeon Hwang

Director: Ji Yeong-soo (지영수)
Screenplay: Kim Eun-hee (김은희) , Yoon Eun-kyeong (윤은경)

Joo Ji Hoon Fan Club
Yoon Eun Hye Fan Club
Yoon Hye varsa zaten mükemmel bir dizidir bayiliyorum ona, paylasim için çok sagol. Smile
Gerçekten de Yoon Hye varsa o film süperdir. Smile
mrv_cyln, sana katiliyorum. Onay
Ya süpermis ben de bu kiz ne zaman dizi çekecek diyordum. Smile
Ayrica rol arkadaslari da çok yakisikli. Smile
Umarim bu dizide Four Seasons gibi ortada kalmaz... Kanali, yönetmeni kisaca hiçbir seyi belli olmayan yapimlar genelde öyle kaliyorlar. Smile
Umarim yayinlanir o zaman Zeynepçim.
Bu kizi ekranda görmeyi özledim.
Bu diziyi ben de duymustum bir an yayimlaniyor sandim ama daha yayimlanmiyormus. Umarim çekimler bir an önce biterde biz de rahat rahat izleriz. Biggrin

Paylasim için tesekkürler eminim bu da müthistir.
Simdi Noh Yura'yi Yoon Eun Hye mi oynuyormus? Benim anladigim kadariyla hem güzel hem de bencil bir karakter...
Türkiye'de de yayinlanir umarim. Tesekkürler. Biggrin
kör bir kuyuda umut ışığıdır yaşamak
düşleri gerçek yapmak
gökten yıldızlar çalmak
¨¨
BUMMIEKANsky of love...[KB] ~`♥

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi