yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Damo / 다모 (2003)

[Resim: lp10036769102.jpg]

Adı: 조선 여형사 다모(茶母) /Joseon Yeohyeongsa Damo
Bilinen adları: Female Detective Damo (KBFD-TV) / Damo: The Undercover Lady Detective (DVD) / Damo, the Detective in Chosun / The Legendary Police Woman
Bölüm sayısı: 14
Tür: Tarih, suç, romantizm

Konusu
Chosun Hanedanlığında babası ve erkek kardeşinden ayrılan Chae Ok adlı kadın polisin başından geçenleri anlatıyor.

Oyuncular
Ha Ji Won as Chae-Ok
Kim Min Joon as Jang Sung-Baek
Lee Seo Jin as Commander Hwangbo
Lee Moon Shik as Ma Chook-Ji
No Hyun Hee as Ta Bak-nyu
Park Young Kyu as Jo Se-ok
Lee Han Wie as Baek Jo-wan
Kwon Oh Joong as Lee Won-hae
Shin Seung Hwan as Ahn Byung-taek
Yoon Moon Sik as Ahn Nok-sa
Jung Wook as Jung Pil-joon
Jung Ho Geun as Choi Dal-pyung
Kwan Yong Woon as No Kak-chool
Ahn Kye Bum as Kato Masayuki
Chae Young In as Jo Nan Hee
Jun In Taek
Jung Min Ah

Damo / 다모 (Drama) OST / Dizinin Müzikleri İçin Tıklayınız.

Damo / 다모 (Drama) OST Lyrics / Şarkı Sözleri İçin Tıklayınız.

Kaynak

English:

Title: 조선 여형사 다모(茶母) / Joseon Yeohyeongsa Damo
Also known as: Female Detective Damo (KBFD-TV) / Damo: The Undercover Lady Detective (DVD) / Damo, the Detective in Chosun / The Legendary Police Woman
Episodes: 14
Genre: Historical, Crime, Romance

Synopsis

This series and our heroine took place in the Chosun Dynasty.Chae Ok was separated from her brother when her father, a nobleman, was accused of treason. She managed to make her way and becomes a Damo, a low ranked woman detective. Skilled in swordplay, she must not only fight crime, but to face inequality for her status in society. Her brother grew up to be a rebel leader fighting against society injustice and both brother and sister faced off against each other on opposite side of the law.

Cast

Ha Ji Won as Chae-Ok
Kim Min Joon as Jang Sung-Baek
Lee Seo Jin as Commander Hwangbo
Lee Moon Shik as Ma Chook-Ji
No Hyun Hee as Ta Bak-nyu
Park Young Kyu as Jo Se-ok
Lee Han Wie as Baek Jo-wan
Kwon Oh Joong as Lee Won-hae
Shin Seung Hwan as Ahn Byung-taek
Yoon Moon Sik as Ahn Nok-sa
Jung Wook as Jung Pil-joon
Jung Ho Geun as Choi Dal-pyung
Kwan Yong Woon as No Kak-chool
Ahn Kye Bum as Kato Masayuki
Chae Young In as Jo Nan Hee
Jun In Taek
Jung Min Ah

Source

Ama bu haksizlik ya bu dizinin Türk kanallarindan birinde gösterilecegi haberi gelmisti ve benim yayinlanmasini istediklerimden biri de buydu.Sad Bizim dizimizde oynayan oyunculardan bazilari da var. Çok güzel birsey eminim ama neden ege tv.Sad:fighting29:
Paylastigin için sagol.
Bence de ya insan Ege'ye mi koyar. Bizde izleseydik.
Hakkınızı helal edin. ~
Rica ederim...Neden Ege Tv'de diye sitem etmissiniz Sad Izmir'de oturmanin avantajidir bu. Biggrin
Dün bu diziye rastladim ege tv de Seul pyung ve dae chi oynuyor gözlerim beni yaniltmadiysa BiggrinBiggrin dizinin konusu güzel gibi ordaki seul pyungun adini bilmiorum ama onun kizi kadin polisi seven bir savciyi seviyor
Wando yazdı:Rica ederim...Neden Ege Tv'de diye sitem etmissiniz Sad Izmir'de oturmanin avantajidir bu BiggrinBiggrinBiggrin

Ege tv her yerde çekse sitem etmezdim.Daha iyi bir kanalda yayinlansaydi daha iyi olurdu demek istedim....
Hakkınızı helal edin. ~
Wando yazdı:Rica ederim...Neden Ege Tv'de diye sitem etmissiniz Sad Izmir'de oturmanin avantajidir bu BiggrinBiggrinBiggrin
Aynen Tugbama katiliyorum. Herkesin izleyebilecegi bir kanalda olsaydi.Sad
Bir de yanilmiyorsam bizim küçük Goong-Bo'da bu dizide oynuyordu. Smile
Inanmiyorum bu dizi Ege Tv'de mi yayinlaniyor süper ya. Kaçinci bölüm yayinlandi ki acaba ne kadar kaçirdim aylarca Tv 5'te yayinlanacak diye beklettiler bizi sonra yayinlamadan kaldirdilar ya da ben görmedim ama simdi yine izleme sansimiz var insaallah fazla bölüm kaçirmamisimdir zaten çok kisa bir diziydi ne kadar mutlu oldum anlatamam.

Wando haber verdigin için çok tesekkürler. Happy0064

Keske biz de izleyebilseydik.
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi