![]() |
Listen To Heart Album (Korea-Fans Vol. 4) - Baskı Önizleme +- Korea-fans.com Türkiye & Kore Dostluk Forumu KOREA & TURKEY FRIENDSHIP (https://www.korea-fans.com/forum) +-- Forum: Korea-Fans Special (https://www.korea-fans.com/forum/forum-korea-fans-special.html) +--- Forum: Korea-Fans Singers Group (Albums) (https://www.korea-fans.com/forum/forum-korea-fans-singers-group-albums.html) +--- Konu Başlığı: Listen To Heart Album (Korea-Fans Vol. 4) (/konu-listen-to-heart-album-korea-fans-vol-4.html) |
Listen To Heart Album (Korea-Fans Vol. 4) - goong qisi - 24-09-2012
Listen To Heart Album (Korea-Fans Vol. 4)
![]() Albüm İmzamız İçin... Albüm "Ballad Albüm"dür. Yardımları için trenctown'a teşekkürler. ![]() RE: Listen To Heart Album (Korea-Fans Vol. 4) - goong qisi - 24-09-2012 ![]() Park Ji Yeon (T-Ara) - Day After Day (goong qısı) Click Here to Download! SNSD - Bad Oppa (goong qısı) Click Here to Download! F.T. Island - Severely (goong qısı) Click Here to Download! Soyu (Sistar) - Saying I Love You (goong qısı) Click Here to Download! T-Ara - Day By Day (BaXian) Click Here to Download! Big Bang - Tell Me Goodbye (BaXian) Click Here to Download! T-Ara - Cry Cry (BaXian) Click Here to Download! F.T. Island - Boy Meets Girl (BaXian) Click Here to Download! Suzy (Miss A) - Winter Chil (_MuniSeob_) Click Here to Download! Ali - Hurt (_MuniSeob_) Click Here to Download! Davichi - Because It Is You (park-gi-mi) Click Here to Download! Kim Ah Jung - Byul (park-gi-mi) Click Here to Download! No Min Woo - Trap (alquenti) Click Here to Download! Beast - One Rainy Days (alquenti) Click Here to Download! SHINee - Romantic (alquenti) Click Here to Download! Bi Rain - Love Song (morgana) Click Here to Download! Park Shin Hye - Without Words (Korelishinpark) Click Here to Download! Listen To Heart Album (Korea-Fans Vol. 4) - puduhepa1307 - 24-09-2012 Herkesin eline sağlık. 4. Albüm hayırlı olsun. ^^ Listen To Heart Album (Korea-Fans Vol. 4) - park-gi-mi - 24-09-2012 Hepimizin ağzına sağlık çok güzel bir albüm olmuş. ![]() Listen To Heart Album (Korea-Fans Vol. 4) - irfaner - 25-09-2012 Paylaşımınız için teşekkür ederim. Listen To Heart Album (Korea-Fans Vol. 4) - jiyeon - 25-09-2012 Ellerinize sağlık hepsi süper olmuş tabi büyük bir T-ara hayranı olarakda en çok day by day şarkısını beğendim. ![]() Hepinizi tebrik ederim süper bir iş çıkarmışsınız. ![]() RE: Listen To Heart Album (Korea-Fans Vol. 4) - goong qisi - 25-09-2012 (25-09-2012, Saat: 11:00)jiyeon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ellerinize sağlık hepsi süper olmuş tabi büyük bir T-ara hayranı olarakda en çok day by day şarkısını beğendim. Katılıyorum. ^^ ![]() ![]() ![]() Listen To Heart Album (Korea-Fans Vol. 4) - joo yoon - 25-09-2012 Teşekkür ederiz emeği geçenlere... Listen To Heart Album (Korea-Fans Vol. 4) - trenchtown - 25-09-2012 Herkese çok teşekkürler öncelikle... Başta editörümüze ve tasarımları yapan _MuniSeob_ arkadaşımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum, umarım bol beğeni alırız. ![]() Listen To Heart Album (Korea-Fans Vol. 4) - trenchtown - 25-09-2012 (21-09-2012, Saat: 0:43)trenchtown Adlı Kullanıcıdan Alıntı: |