![]() |
Super Junior Üyeleri Hakkında Bilinmeyenler / Trivias about Super Junior Members - Baskı Önizleme +- Korea-fans.com Türkiye & Kore Dostluk Forumu KOREA & TURKEY FRIENDSHIP (https://www.korea-fans.com/forum) +-- Forum: The Most Popular Korean Bands (https://www.korea-fans.com/forum/forum-the-most-popular-korean-bands.html) +--- Forum: The Most Popular Korean Bands (https://www.korea-fans.com/forum/forum-the-most-popular-korean-bands--2068.html) +---- Forum: Super Junior (슈퍼주니어) (https://www.korea-fans.com/forum/forum-super-junior-%EC%8A%88%ED%8D%BC%EC%A3%BC%EB%8B%88%EC%96%B4.html) +----- Forum: About Super Junior (Super Junior Hakkında) (https://www.korea-fans.com/forum/forum-about-super-junior-super-junior-hakkinda.html) +----- Konu Başlığı: Super Junior Üyeleri Hakkında Bilinmeyenler / Trivias about Super Junior Members (/konu-super-junior-uyeleri-hakkinda-bilinmeyenler-trivias-about-super-junior-members.html) |
Super Junior Üyeleri Hakkında Bilinmeyenler / Trivias about Super Junior Members - Tukyu - 02-04-2010 Alıntı yapacak arkadaşlar! Hazırlayan : Korea-Fans'tan Tukyu Şeklinde yazmanız gerek! GÜNCELLENECEK Arkadaşlar böyle liste Dünya'da yok!! O kadar kaynak kullandım ki sayısı yemin ederim 100 ü geçmiştir. İzlediğim videolar, okuduğum yorumlar... Her üye teker teker eklenecek. Yaş sırasına göre sıraladım. (Suju M grubunda bulunan Zhou Mi & Henry hariç, onları en sona aldım) Sizin bildiğiniz başka şeyler varsa bana özel mesajla belirtin onları da ekleyeyim. Anket ekledim. Lütfen bütün üyeleri işaretlemeyin! Sadece gerçekten çok merak ettiğiniz kişileri işaretleyin! HAKKINIZ 4 KİŞİ ! Alıntı yapacak arkadaşlar! Hazırlayan : Korea-Fans'tan Tukyu Şeklinde yazmanız gerek! RE: Super Junior Üyeleri Hakkinda Bilinmeyenler / Trivias about Super Junior Members - Tukyu - 19-07-2010 ![]() ![]() 1. Gerçek adi: Park Jung-su Ingilizce Adi: Dennis Park 2. Memleketi: Seoul, Güney Kore 3. Kan Grubu: A 4. Ilk kesfedildigi zaman: Starlight Casting System 2000 yilinda. 5. Ilk TV deneyimi: 2000 yilinda MBC kanalinda yayinlanan "All About Eve" dizisinde göründü. 6. Kangta, Hyesung ya da Junjin gibi sahne ismi olmasini istedi ama sonunda Leeteuk / Eeteuk adini seçti. 7. Leeteuk Korece “özel” demek çünkü o özel biri 8. Kendisini “Kanatsiz melek (Angel without wings) / Melek Teukie (Angel Teukie) olarak adlandiriyor. 9. Bu yüzden favori rengi “beyaz”. 10. Anne babasi hayatta. Park Inyoung adindan kendinden bir yas büyük ablasi var. 11. Suju’nun lideri. (Ilk baslarda insanlar onun lider oldugunu bilmiyolarmis) 12. Suju üyeleri ile çok ilgili. Onlarin basina bir sey gelse oturur ona gelmis gibi aglarmis. 13. Kimseye saygida kusur etmeyi sevmiyor. Tanidigi, samimi oldugu kisilere bile adlariyla hitap etmek istemiyor. 14. Grupta en büyük olan üye. 01.07.1983 dogumlu. O yüzden eski grup olan HOT’un bir üyesi olmasi gerek diye takiliyorlar. 15. Heechul ona “Peter Pan” adini takti. (Leeteuk melek oldugu için, Peter Pan da uçabiliyor diye.) 16. Sabahlari çok zor uyaniyor . Heechul: Leeteukla ayni odada kaldigimizda ben sabah onu hep uyandirmaya çalisirdim. 8.30da programimiz olurdu ben hemen kalkardim isimiz var diye o bir türlü uyanmazdi. Onu öyle vururdum ki uyansin diye “Tamam birazdan kalkacam” der kipirdamazdi. Sonra kalkinca banyoya girer saçini düzeltir sanki geç kalan o degilmis gibi .Ondan öyle bikmiski odasini ayirmis ![]() 17. Sadece sol yanaginda gamzesi var. O da gülünce ortaya çikiyor. 18. Grupta gülümsemesi en garip kisi. (Hihihihihi seklinde gülüyor) 19. Dokunsan aglayacak karakterde. Iyi / kötü her seye aninda aglayabiliyor. 20. Donghae’nin babasi ölmeden önce onu Leeteuk’a emanet etmis. 21. Pepsi için modellik yapti. 22. Piano çalmayi seviyor ve beste yazabiliyor. 23. Çikis yapmadan once Donghae ile birlikte 5 kisiden olusan OKAY isimli bir grupa dahil edilecekti ama bu fikirden vazgeçildi. 24. 2005 yilina kadar gözlüklüydü, çikis yapmadan once lazer ameliyati olup gözlüklerinden kurtuldu ve simdi sadece moda olsun diye gözlük kullaniyor. 25. 2006 yilindan beri Eunhyuk ile birlikte KBS'nin radio programi: Super Junior Kiss the Radio’nda sunuculuk yapiyorlar. 26. 2007 yilinda Kyuhyun, Shindong & Eunhyuk ile birlikte büyük bir kaza geçirdi. Shindong ve Eunhyuk’a nazaran agir yaralanan Leeteuk aylarca hastanede yatmak zorunda kaldi. Sirtina ve gözlerinin çevresine kazada cam kiriklari batmasiyla 170 dikis attiklari basarili bir ameliyat ile bütün cam parçalarini vücudundan çikarmayi basarmislar. 27. Ayni yil çekilen “Attack on the Pin Up Guys” filmi için henüz sagligi yerine tam gelmedigi için oynayamadi. Fakat iyilesmeye basladigi için filmin sonunda söylenen Wonder Boys sarkisina saniyelikte olsa yetisebildi. Sarkinin sonunda pandanin yüzünü açinca Leeteuk çikiyor oysa filmde pandayi aslinda Leeteuk degil Ryeowook canlandirdi. Leeteuk’un filmde oynamamasinin sebebi buymus. 28. 2007 Aralik ayinda bir çok sorunlu çiftin problemlerini çözmeye yardim eden kendi show programi “Love Fighter”i sundu. 29. Jang Nara’ya 3 yil boyunca asik oldugu iddia edildi ama bunun yalan haber oldugu kanitlandi. 30. Leeteuk, canli bir show sirasinda ünlü patenci Kim Yu-Na’ya gönderdigi cyworld (bizdeki facebook vb.) isteginin geri çevrildigini söyleyince Leeteuk hayranlari patencinin sayfasina 7.000 tane nefret dolu mesaj yollamis bunun üzerine Kim Yu-Na hayranlari da ayni sekilde geri cevap vermis. Kim Yu-Na açiklama yaparak böyle bir seyin olmadigini söylemesi üzerine ve Leeteuk da ilginç bir konu olsun diye saka yapmak için söyledigini ama böyle büyük bir tepkiyle karsilasmayi tahmin etmedigini söyledikten sonra olaylar dinmis. Leeteuk ile Yu-Na ‘nin aralarinda bir sorun yok ve bir çok çalismada bir araya geldiler, su an arkadaslar. 31. Suju üyeleri tarafindan grupta karsi cinse en ilgili kisi oldugu belirtildi. 32. Çikis yapmadan once Xiah Junsu ve Eunhyuk ile çok yakin arkadas olan Leeteuk, bir gün antremandan birlikte çiktiktan sonra Abi olarak arkadaslarina çörek ismarlamak istemis fakat parasina baktiginda 3 kisilik degilde sadece 2 kisilik çörek alabilecegini görmüs. Paylasiriz diye düsünerek çörekleri alip arkadaslarina vermis o sirada tren gelince Junsu ile Eunhyuk “Abi güle güle, görüsürüz” diyerek trene binip gitmisler. Leeteuk hem bes parasiz hem de aç bir sekilde arkalarindan baka kalmis. “Paylasacaklarini düsünmüstüm, onun yerine çekip gittiler” diyerek anlatiyor olayi 33. Bir show programinda Suju’nun yatakhanesi gösterildiginde, Leeteuk’un dolabinda ![]() ![]() 34. Kendisinin özel olarak kullandigi Parkjungsu.com adli sitesini babasi yogun ilgi sebebiyle resmi bir siteye dönüstürerek baskasinin yönetimine verdi. 35. SNSD grubu üyesi Yoona çikis zamanindan önce ona sürekli telefon ederek konusmak istermis. Bu yüzden aralarinda hep sevgili olduklarina dair dedikodular çikmis. (Suju, SNSD’den önce çikis yaptigi için, Yoona kendi çikislarindan once oppasini arayip rahatliyormus. Leeteuk onu teselli ediyormus, endiselerini gideriyormus.. vs ama bikmis ![]() 36. Yoona daha 13 yasindayken (kendisi de 20) ona saka olarak seninle evlenecegim diyip duruyormus, bunun nedenini de “Beni arayip duruyordu bende benden hoslandigini saniyordum” diyor . Bu olayi hala anlatiyorlar. 37. Leeteuk, SNSD grubu üyesi Taeyeon ile yakistiriliyor ve çiktiklarina dair söylentiler sürekli var.(Ayni kolyeyi taktiklari görüldü.) ![]() 38. SBS, Strong Heart programinda 4 yil önce bir kizi çok sevdigini, ilk görüste asik oldugunu ve onunla daha çikmaya baslamadan evlenmek istedigini bu yüzden grubu birakmayi düsündügünü söyledi. Kiz onu aldatmasaymis bu dediklerini yapacakmis ama kiz ayni anda baska birini seviyormus. 39. Olayi söyle anlatiyor: Kiza asik olduktan sonra çok konusmak istedim ama kendim direk gidip konusamadim Shindong’a onunla iletisime geçmesini söyledim. “Ben Lee Teuk, senden çok hoslaniyorum, sanirim sana asik oldum. Umarim seninle bir araya gelip konusabiliriz” dedim. O da “Sen ünlü oldugun için kendimi baski altinda hissediyorum” demis. Leeteuk da kizin kalbini kazanmak için,Suju’nun 250bin kiloluk is arabasini alarak kizin hosuna gidebilecek sarkilarla doldurdugu bir CD hazirlamis. “Arabayi parkta durdurdum ve ortami yumusatsin diye Kim Hye Rim’den DDD sarkisini çaldim. Ortak müzik zevkimizin oldugunu söyledi. O zaman susamisti ben de ona pet sise aldim ve yakin bir restoranta girip Cola ile elma suyu ile doldurttum. Bana askimi hissettigini ve mütesekkür oldugunu belirtti. Ama bana hiç bir zaman benden hoslandigini söylemedi. Bu yüzden ben de ona ‘Seninle artik çikmak istiyorum’ dedim ve kabul etti. Ama biz sadece haftada bir kere bulusuyorduk. Bir gün beni arayip “JungSu-si, sinemaya gitmek istiyorum’ dedi. En yogun zamanimda olmasina ragmen onunla bulusmaya gittim. Gazeteciler tarafindan yakalanma ihtimalim vardi ama umursamayarak onun elini tuttum ve sinemaya gittik. Onunla evlenmeyi o kadar çok istedim ki söhret dünyasini birakmaya hazirdim. Insanlar beni görüp soruyordu ‘Bu Leeteuk mu?’ ama benim umurumda degildi.Sonra birden bire bu kadinin (sevdigi kadinin adini söylemeyip bu kadin diyor) telefonu çaldi ve arayan kisi 2. Seviye ünlü olan biri Chae Bol adinda bir kisiydi. Ona telefonunu uzatip, telefonda yazan adi görmemis gibi yaptim. O da telefonu aldi uzaklasti. Ben 250 tonluk araci ödünç alip gelmistim, o çocuk ise lüks bir arabayla onu evinin önünde bekledigini söylemis. 30 saniyeligine o kadinin yüzüne bakmaktan o kadar mutluydum ki ama o andan sonra tipki bir cehenneme dönüstü. O günden sonra beni aramadi ve hiç bulusmadik. 6 ay boyunca resmen çöktüm. Onu arayip durdum ama hiç bir zaman açmadi. Artik olayin etkisinden kurtuldugu için bunlari sakin bir sekilde anlatan Leeteuk bu olayi anlattigi için rahatladigini, pismanlik duymadigini ama o zaman gerçekten birakmak istedigini söyledi. Eun Hyuk, “Abimin asik olup bu kadar kirildigini ilk defa gördüm.” dedi. 40. Bazen cyworld sayfasina yanliz oldugunu ve çok mutsuz oldugunu belirten yazilar yaziyor. 41. Diger üyelerin aksine grubu temsil etmek amaciyla her programa katiliyor. 42. Süpheci bir insan. O odada yokken diger üyeler konusursa araya girip “Benim hakkimda mi konusuyordunuz? Ha, söyleyin?” diyip dururmus. (Sungmin :” Bizde bozuntuya vermeyip, ‘Abi, nereden anladin?” diyip onu kandirirdik’) 43. Lider oldugu için güçlü olmasi gerektigini düsünüyor bu yüzden herkesin sorunlarini bilirken kendisininkileri hiç paylasmiyor. Üyeler sorunlarini paylasmasini isteyince “ 13 kisilik grubun lideriyim ben, 13 kisinin sorumlulugunu tasiyorum bu yüzden zayif yönlerimi kimseye gösteremem” diyor. 44. Leeteuk kulakliksiz müzik dinliyor çünkü eger kulaklik takarsa biri ona arkadan saldiracagi korkusunu tasiyor. ![]() 45. Sikilinca ya da tek kalinca müzik dinliyor ya da cyworld sayfasina bir seyler paylasiyor. 46. Yapacak bir sey bulamazsa sabahin 3’ünde nehri ve sahili görmek için disari çikarmis. 47. Malezya Prensi olarak seçildi.(Orada en sevilen Suju üyesi.) 48. Konsere çikarken giydigi kiyafette beyaz yoksa bu sefer iç çamasiri yada çoraplarini beyaz giyiyor. Beyaz giymezse rahat edemiyormus. Leeteuk’un yatagi ve esyalari beyazla dolu. Ne aliyorsa illa beyaz olacak. 49. Leeteuk dogdugundan orta okula kadar onunla büyükannesi ilgilenmis. Büyükannesi öldügünde gerçekten çok üzülmüs. Bu konu açilinca çok sinirleniyor çünkü o sirada arkadaslariyla oyun oynayip büyükannesinin son vakitlerinde yaninda olamadigi için kendini suçlu hissediyor. 50. Çaylakken Yuri’nin bir kere dinazor sesi çikardigini duydugu için odur budur ondan korkuyor 51. Kendilerinden önce Dbsk’nin çikis yaptigi için çikis umutlarini yitirip otobüste tek basina aglarmis. (Suju, DBSK'dan daha önce kurulmasina ragmen çikisi 2005 dünya kupasi yüzünden ertelendi.) Leeteuk: "DBSK'yi tebrik ettim ama onlardan ayrilip otobüse gittim ve kimseye gözükmeden hüngür hüngür agladim." 52. Daha çaylakken Donghae’yi hergün okula birakir sonra çikista yine gidip alirmis. 53. Leeteuk kizlarin ödeme yapmasini sevmiyor. 54. Leeteuk tek olmaktan korktugu için hastanede yatiyorken Eunhyuk ve Ryeowook’tan yaninda uyumasini istemis. 55. Kan basinci düsük. O yüzden çikislarindan önce çalismalarda sürekli bayilirmis. 56. Sahnede çok geveze ve enerji dolu fakat gerçekte çok daha sessiz biri. 57. Performanslardan önce mutlaka uyurmus. 58. Leeteuk dus yaparken bile telefonunu yanina aliyor çünkü günde sadece 2 kere arandigi için kaçirmak istemiyormus ![]() 59. Bir dans hazirliginda, Siwon yanlislikla burnuna vurmus ve burun kikirdagi kirilmis. 60. Ilk aski: 9. Siniftayken olmus. 100. günleri adina kiza 100 gül, 100 sayfalik ask mektubu ve yüzük vermis. 61. Ilk öpüsmesi: Lisedeyken bir telefon kulübesinde disarida yagmur yagiyorken. 62. Leeteuk evlendigi zaman dügününde bütün ELFleri görmek istiyor. (: (Ben gelirim Chulimle) “Kalbim sadece “Super Junior” adini korumak ve sonsuza dek sürmesini saglamak" istiyor. -Park Jungsoo. Suju Üyelerinin Leeteuk Hakkinda Söyledikleri: Donghae - “Teukie abi kendinden önce baskalarini düsünür ve elinde biraz bile olsa baskalarina hep daha da çogunu verir.” Donghae - “Gelecekte Super Junior senin yol göstericigin altinda olmaya devam edecek” Donghae-“ Leeteuk abime 10 yildir hep güvendim ve bir gün bile pisman olmadim” Leeteuk “ Bu aptali lider olarak takip ettiginiz için tesekkürler” Heechul- “Gruptaki agabeylerden biri oldugum için tabi ki önce kendime dikkat edecegim. Ama Gaeteukie ile ben ayni yasta olmamiza ragmen, o diger üyelere hep kendinden önce dikkat ediyor.” (Gae=Köpek demek Heechul’un lakaplarindan biri..Heechul bunu her söylediginde hemen özür diliyor ondan.) Heechul – “Park jungsoo bu 12 üye yüzünden sürekli yoruluyor. Adamim tek basina aglayamazsin. Yorulunca bize yaslan tamam mi?” Kibum – “Leeteuk abi kendisi hariç herkesle ilgilenir.” Ryeowook-“ Benim için en iyi anne Jungsoo abi.” Sungmin - “ Yanimda olmasa bile güvenebilecegim kisi”. Sungmin – “O Kangin abiden daha güçlü biri. Kangin’in gücü disarisinda ama Teukie abinin gücü kalbinde.” Benim yorumum: Iste bunlar uri lider Leeteuk'u sevmemizin nedenleri! ![]() Alinti yapacak arkadaslar! Hazirlayan : Korea-Fans'tan Tukyu Seklinde yazmaniz gerek! RE: Super Junior Üyeleri Hakkinda Bilinmeyenler / Trivias about Super Junior Members - Tukyu - 19-07-2010 ![]() ![]() Arkadaslar öncelikle okumayanlar için ilk olarak 100 soruda Kim Heechul'u okumanizi öneriyorum. Spoiler'e tiklayiniz. Geldik grupta benim favorim Kim Heechul’a. Heechul’a gösterdigim özeni diger üyelere de göstermeye çalisacagim fakat yine de bir Petal olarak Heechul için ugrastigim kadar diyer üyeler için ugrasmamis / ugrasmayacak olabilirim. Bunun için simdiden özür diliyorum, ama her üye için elimden ne geliyorsa bulup çevirip paylasacagim buna da emin olabilirsiniz. Heechul hakkinda bilinmeyenlere geçmeden önce, okumayanlar için onun sayfasinda paylastagim 100 soruda Heechul konusunu burada spoiler’a koyuyorum. Okumadiysaniz ilk olarak burayi okumanizi öneriyorum. 1. Ilk olarak Kisisel Bilgilerinden Baslayalim: 2. Ingiliz Adi: Casey Kim 3. Çince adi : 希 (Hee) Bu sekilden olusan kolyesi ve t-shirtleri var. Artik kendi amblemi oldu sanki. 4. Takma adlari: Cinderella (신데렐라), Alien, Kim Cherry, Heechul, Rella, Heenim 희님 (nim eki saygi ifadesi), Heebongie Abi (Yesung bulmus), 김분홍 (Kim Pink) ve dahasi… 5. Burcu: Yengeç 6. Kan grubu : AB (Bu gruba sahip olanlar çilgin oluyor. Yesung da AB) 7. Çin Burcu: Domuz & Su 8. Boyu: 1.79 cm 9. Memleketi: Gangwon-do, South Korea 10. Egitim: - Myungduk Ana okulu - Shinwoo Ilkokulu - Jinkwang Ortaokulu - Wonjoogongup Lisesi - Sangji Üniversitesi (Kangwondo) (Bilgisayar Veri Analiz Bölümü) 11. Kendinden 1 yas büyük Kim Heejina adinda bir ablasi var. 12. Ablasinda da bir tuhaflik var ama çikaramadim.Ama Koreliler’e pek benzemiyor. 13. Ilk kesfedilmesi: 2002 yilinda Starlight Casting System 14. Ilk TV deneyimi: KBS’nin gençlik dizisi Banolim 2’de Baek Jinwoo rolünde. 15. Hayranlari ona “Heenim” diyor. 16. Grupta hayranlarinin özel ismi olan tek üye Heechul. Hayranlari “Petal” / “Undead Petal” olarak biliniyor. (Petal: Ay çiçegi demek, bazi resimlerinde o yüzden ay çiçekleri var elinde) 17. Suju grubunun en büyük 2. Üyesi. (Leeteuk'tan 10 gün küçük) 18. Favori renkleri: Kirmizi, pembe ve siyah 19. Disney karakterlerini çok seviyor. Arkadaslarina hep o karakterlerin ismini takiyor. Kendine de Cindrella adini koymus durumda. 20. Suju üyeleri onu yaramaz, eglenceli ve hareketli abi olarak biliyor. (Onu sevme nedenimiz ( ![]() 21. DBSK’dan Yunho ve Ft Island’tan HongKi ile çok yakin arkadas. 22. Favori müzigi slow sarkilar. Onlari dinlerken bile dans etme kapasitesi var. 23. Favori yemegi: Kimchi Bokkeumbap. 24. Heechul insanlara ve kendine nick (takma adlar) takmayi çok seviyor. Hobisi olmus resmen! SM’YE KATILISI: 25. 2002 yilinin Ekim ayinda, eglence sirketlerini arastirirken SM sirketine rastlaiyor ve arkadaslari ile basvurmak için Seoul’e yola çikiyorlar. Geldigi yeni yere aliskin olmayan Heechul yolunu sasiriyor ve randevu saatini kaçiriyor, ona geç kaldin diyorlar ama yine bir sans veriyorlar. Yaptigi dans ile onu begenip aliyorlar. 26. Yaptigi dansi izleyebilirsiniz: http://www.youtube.com/watch?v=UV014JSOrdg&feature=PlayList&p=F81BB86D273AA575&index=19&playnext=2 ASK HAYATI: 27. Ilk öpücügü: Çikis yapmadan yani ünlü olmadan önce 1 kisi ile çikmis. Onu da söyle anlatiyor: 28. Ilk askimla 2 ya da 3 hafta çiktik. Ayrildigimiz ve tekrar baristigimiz günleri sayarsak toplam 3 hafta. Ilk öpüsmem onunla oldu. Onunla dvd odasina gittik. (Kore’de genelde gençlerin ve asiklarin yalniz film izlemek, müzik dinlemek vs için tercih ettikleri mekanlar). Kiz arkadasim :’Ne izlesek, ne izleyelim?’ dedi durdu. Ben de “Aslan Krali çok severim”dedim. (Çizgi film) O da baska bir sey izleyelim dedi. Ben de ‘tamam’ dedim. Yine ne izleyelim, ne izleyelim diyince bu sefer Aslan Krali alip taktim. Orada baba aslanin adi “Mufasa” bilirsiniz. Bir sahnede amca aslan, baba aslani öldürmeye çalisiyor. Simba(çocuk aslan) da babasinin kendi yüzünden öldügünü saniyor. Çok heyecanli bir sahneydi. Kiz arkadasim da beni kenardan çekip duruyor . Ben filme konsantre olmaya çalisiyorum ama o beni geldi öptü. Benden bir yas büyüktü. Beni kendine çekip öptükten sonra ben de dogal olarak dudaklarimi elimle sildim gözüm hala filmde . Buna çok sinirlendi. Sirf bu yüzden ayrilma noktasina geldik. (: Yani ne yapabilirdim, çok acikli bir sahneydi, Musafa ölmek üzereydi. Ben solunda oturuyorumdum o sagimda, o hiç izlemedi kendi kendine mirildandi durdu sonra beni tutup öptü. 29. Oradaki ünlülerden biri (X diyeyim): Belki de kizin seni oraya götürmesinin sebebi zaten oydu. Ama sen o kadar dalmissinki filme onunla ilgilenmedin. Heechul: Nerden bilebilirdim, daha önce çikmamistim kimseyle. X: Bir insanin 3 yilda yasayacagi her seye sen 3 haftada elde etmissin. HC: Bencil olmak istemem ama gerçekten demokrasiye inanirim. Kore de demokratik bir ülke. Bu yüzden her zaman sorarim ”Ne izlemek istiyorsun?”, o bir keresinde ask filmi dedi “Love Actually” ben de “Ju-oh”u izlemek istedim.(Bir anime). Bana o filmden hoslanmadigini söyledi. Ben de : ‘Pekala, sen Love Actually izle ben de Ju-oh’u izleyim.’ Dedim. Her zaman bir seçenek veririm Çok demokratik (: 30. Heechul bir TV programinda, çikis yaptiklari zaman hoslandigi kiz tarafindan nasil terk edildigini anlatti. Kiz ilk basta ona erkek arkadasi oldugunu söylememis. Söyledigi zaman ise artik çok geçmis çünkü bizimki çoktan deli gibi asikmis ona. Heechul olgun davranip “ Eger onu seviyorsan onun yaninda oldugun sürece ben yanliz olmam ama eger basin belaya girerse unutma burada her zaman senin için bekleyecegim.” demis fakat kiz Heechul’dan sonra o diger çocukla da çikmayip kendine baska bir erkek arkadasi bulmus. (YORUM YOK diyecem yapmadan edemeyecegim ya bu kizlari ben anlamam o ki sevgilin vardi çocuga niye ümit veriyorsun zaten psikopatin teki suç islemeye egilimli depresif agresif psikopat olabilecek durumda !!) 31. Bir zamanlar da (2007 yilinda) kendinden bir yas büyük ünlü sanatçi Ivy ile çikti. Heechul onun baska bir erkegi sevdigini ögrenince ondan tamamen uzaklasti, bütün numaralarini degistirip irtibati kesmis. Ivy “ O skandal olduktan sonra onunla iyi arkadas olarak kalmaya çalisiyordum ama birden bire bütün baglantilarini kopardi, sonundaona ulasmaya çalistigimda telefonu açan bir kizdi.” (Heechul bilerek bir kiza açtirdi ki ayni seyleri o da hissetsin diye.) (Ivy, emin olan bütün Petallar senden nefret ediyor! ) 32. Heechul: “Kolay kolay asik olmam ama çok sevdigim biri vardi. Bir gün bana aglayarak geldi ve bana yalan söyledigini, baska birini sevdigini söyledi. Benim de gözlerimden yaslar aklamaya basladi ve ondan özür diledim. Bilseydimi yolunuzdan çekilirdim, dedim. Diger sevdigi ona nasil böyle bir sey dedin diye kizmis. Bende onun böyle seyler yasamasina neden oldugum için üzüldügümü belirttim. Öylece ayrildik ama ben çok agladim. Evden disari çikmiyordum ve ünlü biri oldugu için televizyonu ve interneti her açisimda onu görüyordum, Onu sürekli görüp durmak gerçekten çok zordu. Ne yapacagim diye düsünüp duruken aklima dehaca fikirlerimden biri geldi. Onun bütün fan clublerine, sitelerine üye oldum ve her katildigi programi izledim. Ilk baslarda çok aci veriyordu ama izledikçe bagisiklik kazandim. Artik onu görünce daha etkilenmiyordum, uyudum uyandim ki her sey yoluna girdi. Baktim ki artik hiçbir sey hissetmiyorum. Gruptan dongsaenglerim (kardeslerim) bana ”Abi tertemiz bir baslangiç yapip, ayni sekilde bitiriyorsun. Ayrilinca hemen unutabiliyorsun.(Sanirim buna oto kontrol yetenegi deniliyor) 33. Heechul devam ediyor : Bir sey olmayacaksa, olmaz. Asik olunca, gerçekten severim ama yürümeyecekse yapabilecegin bir sey yok. 34. Heechul çok dakik bir insan. (Leeteuk’la o yüzden odalarini ayirdi. Bu konuda zitlar diye ) 35. Yine bir kizla çiktigi zaman kiz dedigi vakitte gelmemisdiye hemen terk etmis bulusma yerini. Birini 10 dakika bile fazla beklemeye dayanamiyor. Kiz aramis “Özür dilerim daha erken gelmeliydim”. Heechul “Evet daha erken gelmeliydin” demis ama dönmemis. ![]() 36. Yine daha ünlü olmadan önce bir kizla öpüsmüs.(Anlattiklarindan biri olabilir, bilmiyorum hangisi) Kiz bunun öpüsünü pek sevmemis. Gülmüs, daha çok pratik yaparsan daha iyi öpüsürsün demis. HC: “Benim de gururum çok incindi, tamam pratik yapip gelecegim” dedim “ Yurda gidip bizim üyeleri çagirdim, 13ümüz bir arada ama Hankyung ve Kibumla yasiyorum ben hepsini çagirdim böylece birbirimizle pratik yaptik ![]() 37. Sabah erken programlar olunca erken kalkmalari gerekiyor, Heechul saatinde ayaga kalkiyor ve kalktiginda genelde asabi oluyor, millete bulasiyormus. Tek korktugu kisi Sungmin’mis (: KEDILERI: 38. Heechul’a 2005’te hayranlari tarafindan mavi Rus cinsi bir kedi hediye edilmis ama o evde yokken kedi kaçmis ( O yüzden diger kedileri elinden birakmiyor. Kedi bile dayanamamis kaçti (: ) 39. 2006’da Heechul’a bir hayrani Rus kedisi hediye etti. (Sanirim kedisi kaçti diye üzüldüler.) Kibum kediyi görüp adini HEEBUM koydu. Hankyung duyunca “Benim adim nasil olmaz?” diyerek soyadini kediye eklediler. Böylece kedi HAN HEEBUM oldu. Son olarak da TRAX grubu üyesi Jay de kendi adinin olmasini istedi böylece bas harfi J’yi de eklediler. Kedinin son adi HAN J HEEBUM oldu. Japon kedi adina benzedigini söyleyip gülüyorlar. (: Diger kedisinin adi Champagne (Siam kedisi) ama Heebum kiskaninca komsusuna vermis. (Nefret ediyorum kedilerinden! Ona veren hayranlari bir bulsam! ) 40. TRAX grubu üyesi Jap Kim (Vokalist) Heechul’un en iyi arkadaslaridan bir tanesi. TRAX’in yeni albümünde tesekkür kismina :Kiz arkadasim Heechul’a diye tesekkür etmesi zaten kizismis olan ortaligi iyice kizistirdi. Kendilerini ifade edene kadar akla karayi seçtiler. 41. Içki ve sigara içiyordu birakmis tekrar baslamis son durum ne bilmiyorum. 42. Ne kadar isterse istesin sarhos olamiyormus. (Kendine bile teslim olmuyor.) 43. Heechul tanimadigi insanlarla ve tanimadigi bir ortamda olunca çok utangaç ve çekingen biri ama tanidiklariyla olunca çenesi düsüyor. 44. Tanimadigi insanlara karsi hep mesafeli ve kendine yaklastirmiyor. Ama samimi olunca her seyi yapabilir durumda özellikle erkeklerle. (Yakalarsam muck muck (: …) Kizlarla ne kadar samimi olursa olsun uzak durmayi tercih ediyor çünkü kizlarin yaninda çok gergin oluyor ve kalbi patlayacak kadar heycanlaniyormus. (Sohee’nin yaninda kuzu mübarek) 45. Kizlarla ten temasindan kaçiniyor. Family Outing 2 ‘de Sohee’yi sirtina alacakken bacaklari çiplak oldugu için havluyla tuttu kiza temas etmesin diye. 46. En çok kendisini düsünüyor ve kendisine deger verdigini söylüyor. (Yalanci, Leeteuk’un belli etmeyen hali. ) Millete hep böyle oldugunu asilamis, dünyada tek o var, resmen küçük daglari o yaratmis davranislarinda, onu tanimayan gerçekten öyle oldugunu saniyor. Olmadigini anlayacaksiniz… 46. Heechul : “Grup üyelerinden en çok benden insanlar nefret ediyor. Ailem ve arkadaslarim hakkinda sürekli kötü seyler söylüyorlar. Geçirdigim o kazada söyle yorum bile yaptilar “ O kazada ölmeliydin, ölmemen ne kötü, sen ölmeyi hak ediyorsun, neden oradan sag çiktin....” Biz insanlari eglendirmek için bu isi yapiyoruz lütfen bizi böyle yaralamayin. 47. “Küçüklügümden beri insanlar benim hakkimda kötü seyler söylemis mi söylememis mi umursamam. Internette bile yazilan kötü seyleri okursam sorun degil ama biri ailem yada arkadaslarim için kötü bir sey derse onlar için savasarim. “ (Bunu duyan sunucu; Demek kendine bir sey denilince umursamiyorsun ama arkadaslarina denilince sinirleniyorsun. HC: Evet Sunucu: Siwon’un çok kibirli oldugunu duydum. Çok yakisikli olmasina ragmen çok kibirliymis. HC: Abi yapma! Sunucu: Hadi gel bana gel bana (boxa hazirlanir gibi ![]() ![]() 48. Ilk alkol deneyimi orta okuldayken yasamis. Ilk içkisini babasi vermis. (Ah diyor yüzü düsüyor bunu diyince) 49. Heechul’da yaslanma kompleksi var .Dogumgünleri kutlarken göremiyoruz o yüzden. Yüzüne kimse pasta atmaya firsat bulamiyor çünkü kutlamiyor. (Illaki kutluyordur kendi aralarinda ama kimse atmaya cesaret edemiyordur bence. Valla üsenmez gider yeni bir pasta alir o kisinin bütün vücudunu pisletir. Usanmaz yapar ) 50. Yaslanmayi sevmedigini söylemistim. Bir sürü programda yan kameraya dönüp kirisiklari gözüküyor mu diye control edip duruyor ![]() 51. Evlenme gibi planlari yok ama en kisa zamanda olsa iyi olur diyor. (Bence de (: ) 52. Evlenince 2 çocuk istiyor fazla degil. ( 3 olsa olmazmi ! ) 53. Heechul’un özellikleri: kurnaz zekasi ve iyi laf sokabilme. (Kisaca: Çemkirmeyi iyi biliyor) 54. Din ile uzaktan yakindan alakasi yok. Kendi deyimiyle Siwon’un vaazlarina bile ilgisi yok. (Siwon iki de bir durup, “Abi, kiliseye gidelim mi?” vs. diyip duruyormus. Heechul diyor ki : Ilkokulda ailem bile bana bu kadar vaaz vermedi ders çalisayim diye. (: 55. Küçükken okulda sinifin en zekisi ve 1.siymis. Ama daha sonra dersleri kötü olunca ailesi söyle diyormus kendi agziyla yaziyorum: “’Falancinin, falancinin kizi surayi kazandi, falancinin falancinin oglu suraya yerlesti’ laflarindan biktim. Sirket beni kabul edince çok sevindim, artik rahatladim." 56. Heechul’a saka yapilamiyor. Hemen anliyor saka oldugunu. Bir defasinda Ingilizce röportaj yapacaklar Heechul’la. Gizli kamera sakasi tabi ki. Odayi ona göre hazirliyorlar. Heechul durup durup düsünüyor, “Kesin gizli kamera olmali, yoksa böyle bir durum olusmazdi”. Oradaki röportajcilara aldirmayip koltuklarin üzerine çikiyor duvarlarda kamerayi aradi sonunda buldu . 57. Yagmurlu günlerden hoslanmiyor. 58. Sigarayi sevmiyor. Kimsenin içmemesi gerektigini söylüyor. 59. Sinirlenince ortaligi birbirine katiyor, ne tutuyorsa firlatiyor. 60. Görünmez olunca ilk ne yapardin sorusuna: “Küçükken bu cevabim hep kizlarin soyunma odalarina gizlice bakmak olurdu” diyor (: 61. Özlü sözü : Ben, benim; sen de sensin. 62. Çok fazla gururu oldugu gerçeginden nefret ediyor. 63. Favori filmleri: Korku, gerilim ve komedi. (Ask olsa sasardim illa psikopatlik yapacak) 64. Günde ortalama 4 saat uyuyor. 65. Kendime güven & sevgili arkadaslarim = Benim için en önemli seyler. 66. Heechul bazi durumlarda idol oldugunu unutuyor ve yapmamasi gereken seyleri yapiyor söylememesi gereken seyleri söylüyor. For example; Arkadasi Yunho anti fan tarafindan zehirlendiginde (içecegine süper yapistirici koymus), kendi websitesine o anti fana verdi veristirdi. “Senin gibi insanlar bu dünyada olmayi hak etmiyor. Belki çok zeki degilim ama neyin dogru neyin yanlis oldugunu biliyorum. Cesaretin varsa gel beni de zehirle, bak seni nasil kendi ellerimle yakaliyorum. Ona gelene kadar bana gelseydin ya. Senin yakalanman için elimden gelen her seyi yapacagim, sana sadece lanet okumakla kalmayip Tanri’ya bile dua ettim! “ Bunun üzerine o anti fan :”Seni degil arkadaslarindan birini zehirleyecegim” yazinca, Heechul bütün yazdigi yorumlari kaldirdi bu sefer: “Ileri gittim biliyorum, ama yine de ben bir INSANIM.” yazdi son olarak. Heenim, arkadaslarina gerçekten kendi yüzünden zarar verir, baslarina bir sey gelir diye korktugu için yazdiklarini kaldirdi. (Anti-fan yakalandi hapiste) 67. Çikis yapmadan önce “Kangin, Hero ve Yunho” ile birlikte ayni gruba konuldu. Isimleri “Four Seasons” (4 Mevsim) olacakti ama bu fikirden vaz geçildi. 68. Wonder girls üyesi Sohee’nin hayrani. Onun disinda Han Ye Seul’ü de seviyor. 69. Heechul saçlarini toplayan kizlardan hoslaniyor. Özellikle ensesi gözükmeli. 70. Heechul, psikopatik, asagilik, katil karakterinde oynamak istiyor bu yüzden resimlerde sahnelerde hep psikopatça pozlar veriyor. 71. Milletin ona ne yapmasi gerektigini demesinden nefret ediyor. Bu konuda sadece Donghae’yi ve SNSD- Taeyon’u dinliyor. 72. SNSD üyesi kizlarla arasi iyi özellikle Jessica ve Sunny ile. Yoona’nin SNSD’den anlastigi 3. Kiz oldugunu söylüyor. (Çikis yillarinda da Taeyon’la arasi çok iyiymis. Donghae ve Taeyon suda bogulsa onlari kurtarmak için kendimi öldürürüm) diyor. 73. Sunny’ye dogum gününde kendi el yazisinin süs olarak bastirdigi bir ayakkabi hediye etmis. 74. Heechul’un Tom ve Jerry pijamalari var. Onlari giymeyi çok seviyor. 75. Heechul sadece Donghae ve Yunho’nun onunla samimi sekilde konusmasina izin veriyor. 76. Heechul önceden izgaralardan kömürleri temizleme isinde çalismis. 77. Baskalariyla kiyaslanmaya dayanamiyor. 78. Giysilerini yorganinin altindan degismeye alismis. Çünkü her an biri onu gözetliyordur diye düsünüyormus . 79. Insanlara vurmaya çekinmiyor. 80. Insanlarin onun giyisilerini giymesinden o kadar bikmis ki, kimse daha onun bir seysini giymesin diye gardrobunu garip giyisilerle degistirmis. 81. “Yakisikliyim, zekiyim,ve yetenkliyim ama hiç kimse mükemmel degildir. Bu yüzden sinirliyim” . 82. Kiz gruplarina çok saygi gösteriyor ve tanitimlarini için elinden geleni yapiyor çünkü onlarin çikis yaptigi zamanda kiz grubu fazla yoktu. 83. Saçinin seklini ve rengini degistirmeyi çok seviyor. Grupta en çok bunu yapan kisi o. 84. Teni çok pürüzsüz ve narin elleri var. Kiz yakistirmasini bu nedenle de yapiyorlar. ![]() 85. Ilkokulda erkekler tuvalatinde kiz sanmip disari atmislar. O da kizlar tuvaletine gitmis . 86. Yine Yunho ile bir anilari var, radyoda anlatiyor. “21 yasindaykeni Yunho ile ikimiz çikis yapmamistik daha. O 1.84 cm ben 1.77 cm. Ben ondan daha kisayim. Saçimi pembe bir kurdele ile toplardim ve pembe giymeye aliskindim. Yunho hoslandigi kiz için yüzük almak istedi birlikte kuyumcuya gittik. Yunho kuyumcuyla konusuyordu bende vitrini geziyordum. Sonra kadin “bu yüzük güzelmis” dedi. Bana bakti “ahh, ikiniz için demek. Çok yakisiyorsunuz” o sira tam ona bagiracaktim ama bana ne biçim giyinmissinbu da ne? Demesinden korktum. Ben de sadece basimi egip “a, evet.” dedim (kiz gibi (: ) Bunu anlatirken onu izlemeniz lazim: http://www.youtube.com/watch?v=ScDuNcJaQhc 87. Sahnelerde hayranlarinin çigliklarini duymak için arkadaslarini öpüyor =D Sungmin'i, Henry'i, Jungmo (TRAX)'i öptü, Siwon'da onu öptü. (Bizi düsünüyor sagolsun ama kalsin !) 88. Heechul, küçük çocuklardan korkuyor. (: 89. Küçük çocuklarla resmi bir dille konusuyor (Bizde siniz, siniz ekiyle konusuldugu gibi.) Bunun nedenini: “Bir gün bir çocuga ‘Annyeong’ dedim. (Merhabanin samimi sekilde söylenme hali biliyorsunuz) Çocuk bana döndü ‘Ajhushi, beni nerden taniyorsunuz?’ dedi. (: Odur budur çocuklarla resmi konusuyor. 90. Heechul hemen sinirlenebiliyor, özellikle insanlar onu dinlemezse. 91. Kizlardan korkuyor kendinden küçüklere bile Noona diyormus (: (Abla) 92. Kendi yüzünden grubun adi kötüye gitmesin diye elinden geldigince çalisiyor. Ben kötü olursam, insanlar “Kim Heechul böyleyse, gruptakilerde böyledir.” derler ve grubumuzun adini lekelemis olurum bu yüzden Super Junior adi için elimden gelen her seyin en iyisini yapacagim. diyor. 93. Suju kaç ev vs. degistirdi bilemem ama uzun sure gruptan ayri baska bir yerde üyelerden Kibum ve Hangeng’le bir yasadi. 94. Grupta bilgisayar oyunlarina en düskün kisilerden. 95. Kibum ile online oyun oynuyorlarmis, bir gün birine “Ben Super Junior’dan Kim Heechul” demis karsisindaki kiz da ben de falanci sarkiciyim demis (: 96. Heechul’un centilmenliklerinden bir kaçi; 2009’da düzenlenen Dream Concert’te bu yilki gibi sunuculuk yapan Heechul, yardimci sunucu Song Jiyo konser bitiminde atilan havai fiseklerden etkilenmesin, üzerine gelmesin diye ellerini kadinin basinin üstünde tuturarak kivilcimlardan korudu. Tabi izleyen petallar kiskançliktan çiglik çigliga! 97. Ve yine ayni sahnede Sungmin ile birlikte üsüyen Taeyeon’a ceketlerini çikarip giydirdiler. 98. Family Outing 2 programinda Sohee’ye verilecek cezayi kendisi üstlendi. (: 99. Üyelerden en yogun çalisanlardan biri Heechul. Aktörlük, sarkicilik, sunuculuk..Elinden her sey geliyor. 100. Golden Bride, Loving You Thousand Times gibi bir çok dizide yer aldi. TRAX grubunun Cold-hearted Man sarkisinda rol aldi. Oppa Band, Good Daddy, Family Outing 2 gibi bir sürü programi var. Young Street ‘te radyo sunuculugu yapiyor. Sunucu denilce aranan isim o. (Dream Concert’lerde özellikle) 101. Birkaç yil önce yogunluktan o kadar bunalmiski dizi çekimlerine devam edip grubu birakmayi bile düsünmüs. 102. “O kadar yogundum ki grubu birakmayi bile düsündüm ama simdi iyi ki birakmadim diyorum ve hiç pisman degilim.” 103. 10 Agustos 2006’da, Donghae’nin babasinin cenazesi için gittigi Mokpo’dan SeouL’e dönerken geçirdigi trafik kazasinda agir sekide yaralandi. Araba serit degistiriyorken tekerleri patlamis. Bu kazada, sol bacagindaki uyluk kemi, dizi ve ayak bilegi gibi 5 yeri çatladi ve kirildi. Hemen hastanaye kaldirilip 6 saat süren ameliyata alindi. 104. Kaza sirasinda sedyeyle kaldiriliyorken kameralar onu çekerken bayilmaktan korkup dilini o kadar isirmis ki kendi kanindan bogulup ölme tehlikesi geçirmis. Bilincini yitirmesin kimse üzülmesin diye böyle yaptigini söylüyor. Diline de 6 dikis atmislar. 10 gün boyunca konusamamis... 105. 12 hafta boyunca bütün aktivitelerine ara vermek zorunda kalmislar çünkü sol bacagina demir çubuklar yerlestirilmis. (EHB programinda gösteriyordu röntgenle çubugu hatirliyorsaniz.) Daha sonra tekrar gidip o çubuklari aldirdi ve o siralar çektikleri Rainbow Romance dizisine vakit geçirmeden dönüp rolünü oynadi ama tekerlekli sandalye de. 106. Hastane de onu görmeye en çok Kibum , Donghae ve Hankyung gelmis. Kübum, Donghae onunla bir kaliyormus ve sürekli halini hatirini soruyorlarmis. (Diger üyelerde sürekli ziyaret etmis tabiî ki ama her gün istisanasiz gelen bunlarmis özellikle Kibum.) Heechul “Onlarin bana yaptiklarinin %1o’unu onlar için yapmamisimdir.” 107. Super Junior’un alt grubu olan Suju-T’nin bir üyesi. Hastaneden sonra 2007’de ilk defa sahne Suju-T alt grupla sahne alabildi. Onu gören Hankyung göz yaslarini tutmadi.Heechul sahnede iki degnek çubugun yardimiyla sarkisini söyledi. Kazadan sonraki ilk performansi ve Hankyung'un duygulanisi: http://www.youtube.com/watch?v=1gzR1d_eraY 108. Babasindan ilk tesekkür 25 yasindayken almis. Parasiyla babasina araba almis. Telefonda konusuyorken babasi ona tesekkür etmis. “O kadar utandim ki heyecandan ne diyecegimi bilemedim hemen telefonu kapattim.” O an, babam bana ilk defa tesekkür ettigi andi çok duygulandim diyor. 109. Heechul’un yufka yürükliliginden bir örnek daha; Kör bir kizin sarki söylemesine dayanamiyor, göz yaslarini tutamiyor: Heechul çocuga aglamasini izlemek için: http://www.youtube.com/watch?v=sOyxOJGdx4E 110. Heechul’u bilen bilir. Tamamen bir TAKLIT USTASI. Gördügü her seyi taklit etme yetenegine sahip. Bu konuda oldukça basarili. Hangeng’I taklit etmesi çok komik. Ben taklit etmezsem seni kimse anlamaz diyor (: Bir kaç örnek; http://www.youtube.com/watch?v=QtPACXiRhC8&feature=PlayList&p=3787DA0AAF32B8B4&playnext=1&index=19 111. Rain’in dansini bizzat yapmis; http://www.youtube.com/watch?v=_6ZoI9-Y0-o&feature=PlayList&p=3787DA0AAF32B8B4&playnext=1&index=18 ve Kibum'un gülüsünü taklit etmesi: (: http://www.youtube.com/watch?v=ikwWZH9SWVE&feature=player_embedded 112. Heechul, grupta en çok Hangeng ile anlasiyordu. Ilk gruba katildigimda eve esyalarimi tasimada Hankyung yardimci olmustu diyor. O zamandan anlamis onun ne kadar iyi bir insan oldugunu. Heechul’da baska bir dil bilmedigi için elinden geldigi kadar vücut dilini kullanarak ![]() 113. 114. Hankyung, Çinli oldugu için bazi konserle, programlara çikma yasagi vardi ya çikamiyordu ya da sirket bir sekilde onu göstertmiyordu kanallarda. Twin sarkisinin tanitimini yaptiklari zamanlarda, Hankyung performanslara çikamayinca aglayarak yalvarmis izin verin yüzümü kapatayim maskeyle çikayim demis öyle kabul etmisler. Bir sürü performans da Hankyung’un yüzü zerre gözükmüyor ve arkalarda dans ediyordu göze çarpmasin diye. Baska bir ülkeye gittiklerinde yine Hankyung’un maskeli oldugu bir konserde, Heechul dayanamadi tabi onu arkadan aldi öne getirdi yüzündeki maskeyi çikardi atti. Hankyung karsi çikti geri yerine gidiyordu Heechul izin vermedi öne getirip arkasindan sarildiki hiçbir yere gidemesin diye. (Hankyung’un maske taktigi performanslari Hankyung’un bölümünde ekleyecegim ama Heechul’un yüzünden maskeyi çikarmasini bulamadim baska ülkede oldugu için çekilmedi sanirim) Heechul daha sonraki konserlerde tepki olsun diye kendisi burnuna kadar maske takarak çikti. Önünde yine Çince Hee yazisi olan kendi amblemiyle. 115. Bir gün Hankyung yatakhaneye gelip (Suju yatakhanesi) disarida bazi Koreli çocuklarin ona Çinec küfür edip azarladigini söylemis. Heechul bunu duyunda çok sinirlenip, idol oldugunu unutarak disari çikip o kisileri dövmüs. “Hankyung, tek basina ülkesinden baska bir ülekede yasiyor ve çok iyi bir arkadas. Sirf yabanci diye böyle yapmalari beni çok sinirlendi ben de dayanamadim.” 116. Don't Don sarkilarinin bir performansinda yogun çalismalara dayanamayan vücudu artik iflas ediyor, kan kusuyor. Hiç bir sey olmamis gibi dansina devam ediyor. Videoda 1.19. saniyede kirmizi saçli : http://www.youtube.com/watch?v=OSGI_r5CVcE 117.Grupta ondan 10 gün bile olsa büyük olan Leeteuk oldugu için onu abi olarak görüyor. Çikis günlerinde provalarda Leeteuk dayanamayip kutularin üzerinde uykuya dalarmis. Heechul uydugu yerden düsmesin diye onu uyurken gözetlermis. “Biz Super Junior’un abileriyiz ama bana abi olan sadece sen varsin.” diyor Leeteuk için. Suju Üylerinin Kim Heechul Için Söyledikleri Eklenecek! Alinti yapacak arkadaslar! Hazirlayan : Korea-Fans'tan Tukyu Seklinde yazmaniz gerek! RE: Super Junior Üyeleri Hakkinda Bilinmeyenler / Trivias about Super Junior Members - Tukyu - 19-07-2010 Kangin Hakkinda Bilinmeyenler Eklenecek! RE: Super Junior Üyeleri Hakkinda Bilinmeyenler / Trivias about Super Junior Members - Tukyu - 19-07-2010 Shindong Hakkinda Bilinmeyenler Eklenecek! RE: Super Junior Üyeleri Hakkinda Bilinmeyenler / Trivias about Super Junior Members - Tukyu - 19-07-2010 Sungmin Hakkinda Bilinmeyenler Eklenecek! RE: Super Junior Üyeleri Hakkinda Bilinmeyenler / Trivias about Super Junior Members - Tukyu - 19-07-2010 Eunhyuk Hakkinda Bilinmeyenler Eklenecek! RE: Super Junior Üyeleri Hakkinda Bilinmeyenler / Trivias about Super Junior Members - Tukyu - 19-07-2010 Donghae Hakkinda Bilinmeyenler Eklecek! RE: Super Junior Üyeleri Hakkinda Bilinmeyenler / Trivias about Super Junior Members - Tukyu - 19-07-2010 Siwon Hakkinda Bilinmeyenler Eklenecek! RE: Super Junior Üyeleri Hakkinda Bilinmeyenler / Trivias about Super Junior Members - Tukyu - 19-07-2010 Ryewook Hakkinda Bilinmeyenler Eklenecek! |