yukari
SS501'i Görseniz Tepkiniz Ne Olur?
Şaşkınlıktan Donardım
41.22%
'YS'nur, alice..!!!, anjell_girl, aoitori, Asia'sCandy, asi_koreli, aslı_l.m.h, asucan22, azra_hero, Belgüzar, Bessie., boncukmervis, btlkmhyng, BucuRgp, ç@ql@, çaöl, Cassandra~, dizi_kolik, greenloveTR, GreenRose, güneykore-521, kariyerkız, khj, kim dyun joongu, koreanlove, KoReCi.., koremm, kvsr.u, lieworld2043, LmH, LoveKorea, matsumoto, mls.mls, MYONGSUK YU, neslihan97, noodle, nurgloria, PebbLes, Pellish, purchu, rain_tr_kr, Rulin, rumm_ss501, safiyeee, sairalinda, SongSooKyung, ThisMyFriend, Turkishfan, y's_hilal, yalancı sushi, Yamuk Prenses, yaten, _özge_, _SeoN DuK_
54 41.22%
Hemen Gidip Boyunlarına Atlardım
37.40%
''vahide'', ai_otsuka, bad_mjj, betulyoung, bylc, cılgın.koreli, damla430, diana_18, Elf-Soo, elvanshi, esra496, ezgi_dbsk, FermaN ezgi, fry1905, HaruHi0908, hatice_hyun, hyung jon, ileri, jaejung, JiHoo Sunbae, KeVoLoJi, KHJ LOVE, khjlover, korea-busra, korefan00, Koreli Nur, m*e*r*v*e, mai ve siyah, manyax, merve_b2st, Mika, min rin, morgana, nisa nur uludağ, OhMin-Jee, ok-rim, Ophelia.89, park yeon, şaheste, sevimunni, seymosi, Shin Chae-kyung, shin hee ra, ss501firdevs, t.A, usagi-chan, uslu cocuk, utas, watashi wa ipek
49 37.40%
Heycanladığımı Belli Etmeden Sakince İmza Alırdım
21.37%
ayasan ıkeuchi, blanq, bucuruk, daenambokolik, dbsk_rabia, derya18, ecegül, edoþ, gasme_shin, goddes_of_asia, hayalkuşu, inatcikiz, Juyoorin, kapadokyalı, kleio, mehTHEap, Min Seul, minah, minnee, nessa, Nessy, pln-kimbum, shrhvc, tae_jo, Y é s i m, [tugbiş], _Aslı_, 1 Ziyaretçi
28 21.37%
Toplam: 131 Oy 100%