yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
You've Fallen for Me (2011) Türkçe Altyazili Indirme Linkleri
(03-09-2011, Saat: 1:55)shin ri yeon yazdı: Ya bu kodlari nasil kullaniyoruz acaba?
Kod derken linkleri indirmeyi mi kastediyorsun acaba? ^^
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
(03-09-2011, Saat: 1:57)HyunJoongG yazdı:
(03-09-2011, Saat: 1:55)shin ri yeon yazdı: Ya bu kodlari nasil kullaniyoruz acaba?

Evet onu kastetmeye çalismistim Smile
(03-09-2011, Saat: 14:27)shin ri yeon yazdı:
(03-09-2011, Saat: 1:57)HyunJoongG yazdı:

Evet onu kastetmeye çalismistim Smile
2 yas büyük oldugundan bundan sonra sana unnie dicem. ^^
Simdi unnie ben kisaca bahsedeyim; J dowloader ve mipony kullaniyorum ben indirmek için,öncelikle bu programlari bilgisayarina kur.Daha sonra programi aç altta açik bulunsun.Linkleri seç ve kopyala zaten program link yakalayicida linkler görünür hemen.Linklerin üstüne gel sag tikla indir de iner.Ama programi kurarken linklerin hangi klasöre eklenmesini seçmelisin ki sonra 2 saat linkleri arama. ^^ Ama ben sana mipony indir diyorum ve linklerden hotfile daha kolay iniyor. ^^ Tam anlamadiysan internette anlatimlari var,dizi indirme linkleri nasil kullanilir gibi seyler yazarsan resimli anlatimlar bulabilirsin.Yardimima ihtiyacin olursa buralardayim haber ver. ^^
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
@HyunJoonG
Tamam canim tesekkürler kurarim ben yapamazsam rahatsiz ederim Smile
Dizi güzeldi.
Emek veren herkese çok tesekkür ederim.Smile

Kanatlarımız var da uçmaya mı çalıştık?
Ya da düşmek bitmezken uçmaya mı alıştık?
Gözlerimiz bundan mı her daim yukarıda.Uçmaya çalışırken kırıldı kanadımız.
Bir medeniyet düşün düşmeyi uçmak sanan.Bir kanat düşün düşmek için olmayan.
Bir rahmet düşün alemleri kaplayan.

HYUN JOONG~RAİN

Emek veren herkese tesekkürler ;)
♥ Seni Çok Ama Çok Seviyorum DongHae'm ♥
bu diziyi yeni indirmeye basladim da bölüm sayisi 16 diyo ama 15tane bölüm var burda.bilgi verirseniz sevinirimSmile)
(26-09-2011, Saat: 1:15)fatmaelif yazdı: bu diziyi yeni indirmeye basladim da bölüm sayisi 16 diyo ama 15tane bölüm var burda.bilgi verirseniz sevinirimSmile)

15 bölüm çekildi.. kaza yüzünden
paylasim için çok tesekkürler... çok keyifli ve güzel bir dizi Smile
[Resim: 7p3u.png]
birsey sorabilirmiyim?? Diziyi indiremiyorum neden ?? 6. bölümüne kadar indirdim sonra internetim bitti.1 hafta sonra dizinin devamini indireyim dedim ama indiremedim ???

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi