18-01-2012, Saat: 2:30
Ben daha izleyemedim. Ama konusunu biliyorum. Kimi Wa Petto'yu izlemistim. Orada MatsuJun çok tatli gözüküyordu. Eminim Sukkie'miz de öyledir.
|
You're My Pet / 너는 펫 (2011)
|
|
18-01-2012, Saat: 2:30
Ben daha izleyemedim. Ama konusunu biliyorum. Kimi Wa Petto'yu izlemistim. Orada MatsuJun çok tatli gözüküyordu. Eminim Sukkie'miz de öyledir.
18-01-2012, Saat: 4:00
Filmi çok çok begenmedim ama bi'kaç güldügüm sahne güzeldi.
Geun suk hatrina seyredilir. Kim böyle bi' köpek istemez ki.
~ Matt Smith ~
♥ Doctor ♥
18-01-2012, Saat: 5:22
Ah çok harikaydi. Nasil bitti hiç anlamadim. Çok eglenceli geçti. Kesinlikle bende istiyorum bir köpek. Resmen köpeklerden nefret eden ben simdi bir köpek istiyorum. Ne tuaf ama. Jang rolünü çok mükemmel yapti. Ji Eun'u pek sevmedim biraz büyük gösteriyor.
![]() Eglenceli film izlemek isteyenlere tavsiye ederim. Çok güleceginize eminim. ? BLOCKB IS MY LIFE ?
![]() Kore_Güzeli black pearl ♥
18-01-2012, Saat: 21:47
Az önce izledim.Begenilerime hitap eden bir filmdi.Çok begendim.Gülmekten kendimi alamadigim komik sahneleri boldu.
Yine izleyebilirim ![]() Gülmek isteyenlere tavsiye ederim.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi
22-01-2012, Saat: 1:15
Bugün izledik filmi, mükemmeldi ya. Çok begendim ben, bol bol da güldük
22-01-2012, Saat: 1:20
Gerçekten güzeldi. Konu için tesekkürler.
24-01-2012, Saat: 18:25
Dün izledim iyiki de izlemisim çok güzeldi.
24-01-2012, Saat: 22:37
Dün izledim,çok güzel bir filmdi çokta eglenceliydi.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Süperdi,süperdi !Kisacasi çok begendim, ben de o köpekten istiyorum
25-01-2012, Saat: 2:06
Alt yazisi çikar çikmaz izleyeyim dedim.
![]() Filmi ve OST'lerini begendim. Zaten bir filmde Kim Ha Neul varsa o film kötü olamaz.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|