yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
You're My Pet / 너는 펫 (2011)
Ben daha izleyemedim. Ama konusunu biliyorum. Kimi Wa Petto'yu izlemistim. Orada MatsuJun çok tatli gözüküyordu. Eminim Sukkie'miz de öyledir.
MY MONSTERS
[Resim: nb72r.gif]

Blog/Twitter/Tumblr
Filmi çok çok begenmedim ama bi'kaç güldügüm sahne güzeldi. Biggrin
Geun suk hatrina seyredilir. Wink Kim böyle bi' köpek istemez ki. Abaza hysterical
~ Matt Smith ~
♥ Doctor ♥
Ah çok harikaydi. Nasil bitti hiç anlamadim. Çok eglenceli geçti. Kesinlikle bende istiyorum bir köpek. Resmen köpeklerden nefret eden ben simdi bir köpek istiyorum. Ne tuaf ama. Jang rolünü çok mükemmel yapti. Ji Eun'u pek sevmedim biraz büyük gösteriyor. Biggrin
Eglenceli film izlemek isteyenlere tavsiye ederim. Çok güleceginize eminim.
? BLOCKB IS MY LIFE ?
[Resim: tumblr_olvtfdqgPs1sp9bkwo2_500.gif]
Kore_Güzeli black pearl
Az önce izledim.Begenilerime hitap eden bir filmdi.Çok begendim.Gülmekten kendimi alamadigim komik sahneleri boldu.

Yine izleyebilirim Smile

Gülmek isteyenlere tavsiye ederim.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Bugün izledik filmi, mükemmeldi ya. Çok begendim ben, bol bol da güldük Biggrin
Gerçekten güzeldi. Konu için tesekkürler.
Dün izledim iyiki de izlemisim çok güzeldi. Onay
Dün izledim,çok güzel bir filmdi çokta eglenceliydi.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Süperdi,süperdi !Kisacasi çok begendim, ben de o köpekten istiyorum Biggrin
Alt yazisi çikar çikmaz izleyeyim dedim.Biggrin
Filmi ve OST'lerini begendim. Zaten bir filmde Kim Ha Neul varsa o film kötü olamaz.Super
Tuhaf konulu filmler genelde eglenceli ve esprili oluyor. Bu film de öyleydi. Bos zamani olan eglenmek için izleyebilir. =)
Konfüçyüs derki kırklı yaşlara geldiğinizde dünyanın neresinde olursanız olun dünyevi arzulardan etkilenmezsiniz.

Konfüçyüs hatalıydı. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi