(23-10-2009, Saat: 15:16)ay isigi yazdı: Ay zined çook sagol ya bu resinleri eklemesen kota problemim yüzünden çatlayacagim çok sagolSüper ya bu dizi hasya oldum ya resmen
Canim benim rica ederim.

You're Beautiful / 미남이시네요 / 2009
|
(23-10-2009, Saat: 15:16)ay isigi yazdı: Ay zined çook sagol ya bu resinleri eklemesen kota problemim yüzünden çatlayacagim çok sagol Canim benim rica ederim. ![]()
Trt de zoraki prenste oynuyordu. Ondan tanidik geliyordur.
Ahaa bu o kiz mi o kiz bu kadar hos muydu ?
Senin ne olduğun hiç önemli değil. Benim gözlerimin sana baktığı kadarsın. Ve ben; O gözleri senden çektiğim an "hoş bir anı" olarak kalırsın.
Bu diziyi yeni kesfettim, bof dan sonra izledigim en eglenceli dizi.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
İmzanızın boyutu bir sayfa kadar olmasın!
25-10-2009, Saat: 3:19
Bölümlerin resimlerine baktim, Japon dramalarina benziyor sanirim.Park Shin Hye'yi bu dizide çok sevimli buldum.Izlemek nasip olur insallah...
![]()
25-10-2009, Saat: 21:52
Izlemeye yeni baslamama ragmen çok begendim.
![]()
Dizi çok güzel olmasina ragmen izlenme orani Kore'de %10 civarinda. Zannedersem, oyuncularin genç olmasindan ötürü dizi daha çok genç nüfusu etkiliyor ve bu yüzden de oran düsük. Benim için de birbirini tekrar eden Kore dizileri sebebiyle dizilerin sürükleyici bir yani kalmamisti artik. Ama nice zaman sonra bu dizi tekrar gelecek bölümler için sabirsizlanmama sebep oldu. :)
Harika bir Dizi, ilk 5 Bölümü bugün izledim, simdi izlemeye devam edecegim, Shin Hye Park ve Jang Geun Suk bu Dizi'de bir birine cok yakisiyorlar, ideal bir cift olabileçeklerini düsünüyorum .
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|