yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
You're Beautiful / 미남이시네요 / 2009
(23-10-2009, Saat: 15:16)ay isigi yazdı: Ay zined çook sagol ya bu resinleri eklemesen kota problemim yüzünden çatlayacagim çok sagolAlkis Süper ya bu dizi hasya oldum ya resmenOnay

Canim benim rica ederim. Opucuk
İmzanız kuralla uymadığı için silinmiştir
2PM
Trt de zoraki prenste oynuyordu. Ondan tanidik geliyordur.
Ahaa bu o kiz mi o kiz bu kadar hos muydu ?

Senin ne olduğun hiç önemli değil.
Benim gözlerimin sana baktığı kadarsın.
Ve ben;
O gözleri senden çektiğim an "hoş bir anı" olarak kalırsın.
Bu diziyi yeni kesfettim, bof dan sonra izledigim en eglenceli dizi. Biggrin Yedinci bölümü dört gözle bekliyorum. Biggrin Jeremy bayildim hele mimik hareketleri yok mu onu izlerken gülme krizine giriyorum. Çok seker. Biggrin Konu için tesekkürler . Bu dizi kaçmaz izlemeyen kalmasin .BiggrinBiggrin
İmzanızın boyutu bir sayfa kadar olmasın!
Bölümlerin resimlerine baktim, Japon dramalarina benziyor sanirim.Park Shin Hye'yi bu dizide çok sevimli buldum.Izlemek nasip olur insallah... Smile

Fan Kulübü açilmistir. Onay

http://www.korea-fans.com/forum/youre-be...27095.html
Izlemeye yeni baslamama ragmen çok begendim. Smile
Dizi çok güzel olmasina ragmen izlenme orani Kore'de %10 civarinda. Zannedersem, oyuncularin genç olmasindan ötürü dizi daha çok genç nüfusu etkiliyor ve bu yüzden de oran düsük. Benim için de birbirini tekrar eden Kore dizileri sebebiyle dizilerin sürükleyici bir yani kalmamisti artik. Ama nice zaman sonra bu dizi tekrar gelecek bölümler için sabirsizlanmama sebep oldu. :)
Harika bir Dizi, ilk 5 Bölümü bugün izledim, simdi izlemeye devam edecegim, Shin Hye Park ve Jang Geun Suk bu Dizi'de bir birine cok yakisiyorlar, ideal bir cift olabileçeklerini düsünüyorum .Biggrin Dizi'de en cok Hong Gi Oppa'nin rolünü begeniyorum, mimikleri beni bitiriyor, hepsine rolleri çok yakismis, izlemenizi tavsiye ederim, harika bir yapim olmus. Onay
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter
Ya dizi süper çok eglenceli ama bizim sürmeli çok kadin gibi yaaa. O kiyafetler de ne öyle ya.Smile
Hahhh çok gülüyorum star olunca illa öyle mi giyinmek gerekir hahhh. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi