yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
You Are Beautiful Fan Club / You Are Beautiful Sevenler Kulübü 293 Üye
6. a bölüme kadar izledim ve meraktan çatliyorum Sad 7. bölüm ne zaman eklenebilir ?
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Bence Persembe günü Türkçe alt yazilari çikmis izliyor oluruz. Allah razi olsun. Vikideki çevirmenden aninda çeviriyor valla. Smile
YOU'RE BEAUTİFUL FAN CLUB
Shin Hye'ye olan nefretim yavas yavas sevgiye dönüsüyor. Hadi hayirlisi... Jung Yong Hwa ne öyle çok tatli Kalp Abaza Hong ki bekledigimden daha seker çikti Geun Suk'a diyecek laf yok Opucuk Kisacasi bende varim Smile
beni de ekler misiniz?
güzel bir dizi.6 bölümünü izlemedim ama en kisa zamanda izliycem.Biggrin
İmza yüksekliği en fazla 103, genişliği en fazla 400 olmalı.
çok güzel bir dizi simdi imzama ekliyorum benide üye yaparmisiniz?
Benide eklermisiniz Smile
benide üye listesine ekleyebilirmisiniz..? Smile

Senin ne olduğun hiç önemli değil.
Benim gözlerimin sana baktığı kadarsın.
Ve ben;
O gözleri senden çektiğim an "hoş bir anı" olarak kalırsın.
Arkadaslar son zamanlarda en çok güldügüm ve en cok keyif aldigim dizi diyebilirim hatta BOF tan daha cok guldugum yerleri var =))) bu arada diziyi gunu gunune viikii de ceviren arkadasa cok tesekkur ederim viikii den de yazdiklarini okuyorum allah razi olsun ondan onun sayesinde gunu gunune takip ediyoruz...Ayrica resimler icinde cokkkkk tesekkurler cokk guzeller...Kisacasi bu diziyi bize tanitan izleme olanagi saglayan herkeseeeeee kocamannnn tesekkurlerr!!!!
YOU'RE BEAUTİFUL FAN CLUB
(24-10-2009, Saat: 19:21)YalaNcI SuSh! yazdı: benide üye listesine ekleyebilirmisiniz..? Smile

Ekledim hos geldinOnay
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
(24-10-2009, Saat: 17:27)a_lina yazdı: Benide ekleyin arkadaslar ;)

(24-10-2009, Saat: 17:28)ShiN-a yazdı: 6. a bölüme kadar izledim ve meraktan çatliyorum Sad 7. bölüm ne zaman eklenebilir ?

(24-10-2009, Saat: 18:16)snsd_ebru yazdı: beni de ekler misiniz?
güzel bir dizi.6 bölümünü izlemedim ama en kisa zamanda izliycem.Biggrin

(24-10-2009, Saat: 18:19)dbsk_rabia yazdı: çok güzel bir dizi simdi imzama ekliyorum benide üye yaparmisiniz?

(24-10-2009, Saat: 18:45)Song Ji Hyo yazdı: Benide eklermisiniz Smile

Cümleten hepiniz hos geldinizSmile Hayirli olsunAlkis
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi