Yeosu Hyangiram Sunrise Festival (여수향일암일출제) 2020
Periyod
12.31.2019 ~ 01.01.2020
Adres
Yullim-ri, Dolsan-eup, [url=http://www.korea-fans.com/forum/konu-yeosu-city-%EC%97%AC%EC%88%98%EC%8B%9C-yeosu-si.html]Yeosu-si, Jeollanam-do
Yer
Impo Maeul Köyü (Hyangiram) alanı
Sponsorlar / Yönetim
Yeosu-si / Yeosu Hyangiram Sunrise Festivali Tanıtım Komitesi
Anasayfa
ystour.kr (Korece, İngilizce, Çince, Japonca, Fransızca)
Tanıtım
Hyangiram Gündoğumu Festivali, Yeni Yıl Arefesi'nde başlayan yılda bir gecelik festivalidir. Mekan 644 yılında inşaa edilen tarihi Hyangiram İnziva Yeri'de yer almaktadır. Yeni Yılın Günü ağarırken ziyaretçiler kelimenin tam manasıyla 'güneşe dönük bir inziva yeri' anlamına gelen Hyangiram'dan ufukta güneşin doğuşuna tanık olabilmektedirler.
Programlar
Ateş gösterisi beraberinde Yeni Yıl kutlamaları, halk sokak müziği, aydınlatma ve daha fazla dileme.
Yaş sınırı
Yok (Her yaştan ziyaretçilere açıktır)
Ulaşım
[Otobüs]
Yeosu Otobüsü Otobüs Terminali'nin karşısında, 111 numaralı yerel otobüsü veya Hyjaniram Hermitage'ye (향일암) 113 numaralı otobüse binin.
English
Period
12.31.2019 ~ 01.01.2020
Address
Sponsors / Management
Yeosu-si / Yeosu Hyangiram Sunrise Festival Promotion Committee
Homepage
ystour.kr (Korean, English, Chinese, Japanese, French)
Introduction
Hyangiram Sunrise Festival is an annual overnight festival that begins on New Year's Eve. It takes place at the historic Hyangiram Hermitage, which was built in year 644. As the New Year's Day dawns, visitors can witness the sun rise above the horizon from Hyangiram, which literally means "a hermitage facing the sun."
Programs
New Year's celebrations featuring a fire show, folk street music, wish lighting and many more.
Age Limit
None (Visitors of all ages are welcome)
Transportation
[Bus]
Across from Yeosu Intercity Bus Terminal, take local bus No. 111 or No. 113 to Hyangiram Hermitage (향일암)