yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeonheong Temple (연흥사 / Yeonheong-sa)

Yeonheong Temple (연흥사 / Yeonheong-sa)

[Resim: yeonhungsa2009114192956.jpg]

Yeonheung Tapınağı, Younggwang Lava Köyü'nün arkasındaki Samgak Dağı'nda yer alır, Kore Budizmi'nin Jogye hanesinin 18 tapınagından ana tapınaktır. Songgwang Tapinagi'ndaki 16'inin 13. En Muhteremi Priest Gakjin tarafından kuruldu ve Priest Bu-wun dönüsümün ana noktasi oldugu zaman 1667'den bu yana çeşitli restrasyonlardan sonra Yeonheung Tapinagi oldu ve 1952 Japon saldırısında yanmış tapınak tekrar restore edildi.

Özellikle, Yeongheung Tapinagi etrafında tepeler ve akarsuların güzel olduğu ve tüm yıl boyunca berrak suların aktığı Samgak dağının yarı mesafesindeki Budist tapınağında yer alır. Hint kahini Marananta tarafindan 300 yil önce yapilan, Bulgap tapınağından öncesine ait olan tapınak, ilk kez M.S. 4. senede bulunmuştur. Ek kanıtların kaybı nedeniyle, tarihsel, kültürel değerlerin ortaya çıkmasi zor olmaktadır.

Çeviri: ..::TuBiS::..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
English

Yeonheung Temple, located at Samgak mountain behind Younggwang Lava Village, is a branch temple of Baekyang Temple, which is the main temple of the 18 temples of the Jogye Order of Korean Buddhism. It was founded by the 13th Most Reverend Priest Gakjin of the 16 in Songgwang Temple, and it became the current Yeonheung Temple after several restorations since 1667, when Priest Bu-wun became the master of transformation and restored the temple burnt during the Japanese Invasion of 1952.

In particular, Yeongheung Temple is a Buddhist temple located half way up Samgak mountain where the nearby hills and streams are beautiful and where clear waters flow all year-round. It is an ancient temple predating Bulgap Temple, which was first founded in 4 A.D by the Indiand priest Marananta, by 300 years. Due to the loss of supporting evidences it is difficult to prove its historical, cultural values.

Kaynak/Source
So I'm never gonna dance again
The way I danced with you
Never without your love

Paylaşım için teşekkürler.
-Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek?
-Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz.
...
+Amy, bir gezegen yutmuşsun!
-Hamileyim.
+Kocamansın!
-Evet, hamileyim.
+Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor!
-Doktor, hamileyim.
Tanıtım için teşekkürler. Smile

SHINee is my life

Paylaşım için teşekkürler. Smile
SO Jİ SUB <3

Tanıtım için teşekkürler.
"Eğer birinin acısını paylaşmazsan, onu anlayamazsın.Ama sadece onları anladın diye, onlarla aynı fikirde de olamazsın."
Pain
Meleğim. ♥
Key is my Oxygen
Key is my heart This- and..
Key is my everything!
Konu için teşekkürler. Alkis Alkis
my angel, my girl, my sunshine 
[Resim: 0iMPVWt.png]
[Resim: DyRG0o.gif]
Paylaşım için teşekkürler. Smile
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.