Sarı Tatlı Patates
Shingwang Mt. Bihak Köyünün sarı tatlı patatesi, çeşitli vitaminler, mineraller, yüksek kalitede lifli maddeler içerir ve neredeyse hiçbir kimyasal tarım ilacı kullanılmadan, kirlilik içermeyen sağlıklı şekilde üretilen yiyecektir.
Özellikleri:
Bundan uzun zaman öncesinde Kore yemekleri için kullanılmış olan tatlı patatesin yaprakları özellikle çeşitli protein, kalsiyum, demir, çinko ve amino asitleri yüksek şekilde içerir.
Tatlı Patatesin Yumru Kökleri
Özellikleri:
Tatlı patatesin yumru kökleri enerjinin en önemli kaynağı olan karbonhidrati yüksek şekilde içerir ve protein, yağ, lif, potasyum, fosfor, demirin eşit bir şekilde dağılımını sağlar.
Çeviri:arzus
Kaynak
----------------------------------
ENGLISH
Yellow Sweet Potatoes
Shingwang Mt. Bihak Village’s yellow sweet potatoes contain various vitamins, minerals, and high-quality fiber and are pollution-free healthy food that can be produced with almost no chemical pesticides.
Characteristics:
Sweet potato leaves and leafstalks are highly nutritional and are valuable vegetables. They have been used in Korean dishes since long time ago and sweet potato leaves especially have high contents of protein, calcium, iron, zinc, and various essential amino acids.
Tuberous Roots of Sweet Potatoes
Characteristics
Tuberous roots of sweet potatoes have a high content of carbohydrate, the major source of energy, and an even distribution of protein, fat, fiber, potassium, phosphorous, iron, and lime.
Source
Shingwang Mt. Bihak Köyünün sarı tatlı patatesi, çeşitli vitaminler, mineraller, yüksek kalitede lifli maddeler içerir ve neredeyse hiçbir kimyasal tarım ilacı kullanılmadan, kirlilik içermeyen sağlıklı şekilde üretilen yiyecektir.
Özellikleri:
Bundan uzun zaman öncesinde Kore yemekleri için kullanılmış olan tatlı patatesin yaprakları özellikle çeşitli protein, kalsiyum, demir, çinko ve amino asitleri yüksek şekilde içerir.
Tatlı Patatesin Yumru Kökleri
Özellikleri:
Tatlı patatesin yumru kökleri enerjinin en önemli kaynağı olan karbonhidrati yüksek şekilde içerir ve protein, yağ, lif, potasyum, fosfor, demirin eşit bir şekilde dağılımını sağlar.
Çeviri:arzus
Kaynak
----------------------------------
ENGLISH
Yellow Sweet Potatoes
Shingwang Mt. Bihak Village’s yellow sweet potatoes contain various vitamins, minerals, and high-quality fiber and are pollution-free healthy food that can be produced with almost no chemical pesticides.
Characteristics:
Sweet potato leaves and leafstalks are highly nutritional and are valuable vegetables. They have been used in Korean dishes since long time ago and sweet potato leaves especially have high contents of protein, calcium, iron, zinc, and various essential amino acids.
Tuberous Roots of Sweet Potatoes
Characteristics
Tuberous roots of sweet potatoes have a high content of carbohydrate, the major source of energy, and an even distribution of protein, fat, fiber, potassium, phosphorous, iron, and lime.
Source