Wonjo Ttaksilmaeoontang (Orijinal Ttaksil Baharatlı Çorba)
Adres: 29, Ttaksil-gil, Angang-eup, Gyeongju-si, Gyeongsangbuk-do
Wonjo Ttaksilmaeoontang Angang, Gyeongju Ttaksil Göleti ve Angang Maeoontang Kompleksi'nde yer alan temsili bir restorandır. İlk Gyeongju Halk Eleştirmenleri Derneği ödülünü kazanmıştır.
Gyeongju-si'de aynı aileden iki kuşak tarafından çalıştırılan rol-model restoran olarak tanımlanmıştır.
Halk tipi lezzetli ev yapımı toenjang (fermente soya ezmesi), Gochujang (biber salçası) ve evde yetiştirilen sebzeler ile yapılmaktadır.
Wonjo Ttaksilmaeoontang Angang, Gyeongju Ttaksil Göleti ve Angang Maeoontang Kompleksi'nde yer alan temsili bir restorandır. İlk Gyeongju Halk Eleştirmenleri Derneği ödülünü kazanmıştır.
Gyeongju-si'de aynı aileden iki kuşak tarafından çalıştırılan rol-model restoran olarak tanımlanmıştır.
Halk tipi lezzetli ev yapımı toenjang (fermente soya ezmesi), Gochujang (biber salçası) ve evde yetiştirilen sebzeler ile yapılmaktadır.
English
Address: 29, Ttaksil-gil, Angang-eup, Gyeongju-si, Gyeongsangbuk-do
Wonjo Ttaksilmaeoontang is located on the Ttaksil Pond in Angang, Gyeongju and it is a representative restaurant in the Angang Maeoontang Complex.
It won the first Gyeongju Folk Critics Association award.
Run by two generations of the same family it has been designated as a role-model restaurant by Gyeongju-si.
The very folksy flavor is maintained by homemade toenjang (fermented soybean paste), gochujang (pepper paste) and home-grown vegetables.
Wonjo Ttaksilmaeoontang is located on the Ttaksil Pond in Angang, Gyeongju and it is a representative restaurant in the Angang Maeoontang Complex.
It won the first Gyeongju Folk Critics Association award.
Run by two generations of the same family it has been designated as a role-model restaurant by Gyeongju-si.
The very folksy flavor is maintained by homemade toenjang (fermented soybean paste), gochujang (pepper paste) and home-grown vegetables.
KHJ-Kolik