yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Winter Sonata/겨울연가 (2002)
Arkadaslar internette Winter Sonata hakkinda böyle bir yazi buldum.Dogrumu ? Bunun hakkinda bir bilginiz var mi ? Varsa paylasabilir misiniz ?

ALINTI:

Notlar:

Kore televizyonlarinda KBS kanalinda yayinlanan ve dört ayri bölümden meydana gelen Endless Love adli dizinin ikinci bölümüdür. Autumn Fairy Tale, Winter Sonata, Summer Scent ve Spring Waltz adli diziler Endless Love serisini meydana getirirler.
[Resim: 1230gc4.jpg]
FT ISLAND FAN CLUB
I'm sorry I love you fan club/winter sonata fan club/lee young ae fan club
Aska tutkunlar,aski imkansiz sananlar,yüreginde aski yasatanlar ve bol bol aglamak isteyenler kesinlikle izlesin.Ben izlerken hemen hemen her bölümde agladim.Süper ötesi bir dizi.Daha 20. bölüm eklenmemis.Merakla bekliyorum Smile
[Resim: 10.gif]
zezeinep yazdı:arkadaslar internette winter sonata hakkinda böyle bir yazi buldum dogrumu bunun hakkinda bir bilginiz var mi? varsa paylasabilirmisiniz...
ALINTI:

Notlar:

Kore televizyonlarinda KBS kanalinda yayinlanan ve dört ayri bölümden meydana gelen Endless Love adli dizinin ikinci bölümüdür. Autumn Fairy Tale, Winter Sonata, Summer Scent ve Spring Waltz adli diziler Endless Love serisini meydana getirirler
Evet edindigin bilgi dogrudur. Ancak her parçanin oyunculari, konusu ve plani birbirinden farkli. Birbirinin devami gibi düsünme. Buradanda inceleyebilirsin... http://en.wikipedia.org/wiki/Endless_Love_(TV_series)
Hakkınızı helal edin. ~
sunshine verdigin bilgiler için tesekkürler. Smile
[Resim: 1230gc4.jpg]
FT ISLAND FAN CLUB
I'm sorry I love you fan club/winter sonata fan club/lee young ae fan club
Resimler harika.Tesekkürler sunshine.
Resimler çok güzel.Çok tesekkür ederim.Ellerinize saglik.
Büyük bir heyecanla 20. bölümü bekliyorum.En kisa zaman da eklenir insallah.Ama bitince yine eski,renksiz,soguk yasamima dönücegim galiba.Sallanan sandalyeye oturmus,takma dislerini takirdatan bir nine oldugumda bile Winter Sonata'nin izleri asla silinmeyecek.
eskisi gibi değil...
Ben Ingilizcesini bile bulamadim 20.bölümü izlemek için.Sanirim çevirim için Ingilizce altyazi yok.Neyse en kisa yamanda 20.bölüme kavusuruz.Sonunu ögrendim ama olsun.Izlemek bir baska..
Bende inglizce altyazili bölümler var.20 de var sanirsam.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Çok güzel bir diziye benziyor.Benide araniza alirsaniz sevinirim.
F.T ISLAND
I'm Sorry I Love You
Winter Sonata
SeeYa Fan Club
~๑•°•๑~ The Trax fan clup~๑•°•๑~

http://www.youtube.com/watch?v=U97B1dZvuCw

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi