yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wind & Sand Hotel

Wind & Sand Hotel

[Resim: 501731image21.jpg]

Tanıtım

Otel Wind & Sand Yeon-dong, Jeju adasında bulunmaktadır. Oteldeki odalar düzenli, temiz ve sadedir. Wind & Sand Otel tur için mükemmel bir konumdadır. Şehir merkezinde bulunan otel sayesinde, alış-veriş yapabilir, yemek yiyebilirsiniz. Otelin yakınlarında Halla Botanik Bahçesi, Iho Plajı ve sahil boyunca Yongduam Taşları (Ejderha Kafası Taşları) vardır.

Adres: Jeju Özel Özerk İli, Jeju-si, Yeon-dong 282-8
Mail Adresi: [email protected]

Oda Sayısı: 40

Oda Ücreti
₩ 40,000~
*Bu oda için en düşük fiyattır.
Fiyatlar mevsime, oda tipine yada konuk olup olmamanıza göre değişim gösterebilmektedir.

Park Olanağı
12 otomobil

Ulaşım

Jeju Uluslararası Havaalanı' ndan Crown Plaza Otel' e gitmek için havaalanı otobüsü No. 600' den bir taksi çağırın.

Jeju Uluslararası Havaalanı' ndan Yeni Jeju Rotary' e devam edin, Crown Plaza Otel' e doğru sağa dönün, 1. trafik lambasından sola dönüş yapın. Bir 20 m. daha devam edin.

[Resim: 501731image211.jpg]

Çeviri: amber _ my love

_- English -_

Introduction

Hotel Wind & Sand is located in Yeon-dong, Jeju-si. Rooms at the hotel are neat, tidy and simple. Located in the downtown area, the area around the hotel is the perfect place to tour, eat, and shop. Nearby sites include Halla Arboretum, Iho Beach and the coast of Yongduam Rock (Dragon Head Rock).

Address:Jeju Special Self-Governing Province Jeju-si Yeon-dong 282-8

E-Mail: [email protected]

Number Of Guestrooms: 40

Room Prices: 40.000won

Parking: 12 cars

Directions

From Jeju International Airport, take a limousine airport bus No. 600 for Crown Plaza Hotel.

From the Jeju International Airport proceed to the New Jeju Rotary, turn right toward Crown Plaza Hotel, make a left turn at the 1st traffic light. Proceed another 20m.

Kaynak / Source

Konunun açılmasında emeği geçen lucky*7' e ve konu çevirisinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

[Resim: tarx.jpg]

♥ T-ARA ♥ Sexy Love ♥

Neden herkes benim sadece T-ara aşkımı biliyor ? Bundan sonra 2PM + Taecyeon aşkımı da bağıra bağıra söyleyeceğim ki birileri Taecyeon oppamı boşta zannetmesin..! Smile
[Resim: 501736image21.jpg]

[Resim: 501729image21.jpg]

[Resim: 501728image21.jpg]

[Resim: 501734image21.jpg]

[Resim: tarx.jpg]

♥ T-ARA ♥ Sexy Love ♥

Neden herkes benim sadece T-ara aşkımı biliyor ? Bundan sonra 2PM + Taecyeon aşkımı da bağıra bağıra söyleyeceğim ki birileri Taecyeon oppamı boşta zannetmesin..! Smile
amber _ my love, teşekkür ederiz...Smile

>>> https://www.facebook.com/pages/Korea-Fan...7584936543
Cok tesekkurlerSmile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi