yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Warrior Baek Dong-soo / 무사 백동수 (2011)
(14-09-2011, Saat: 18:58)supernaturel yazdı: 30 bölüm olmasi lazimm..

Izledigim en güzel dizilerden biri. Dövüs sahneleri falan özelikle azizimiz Biggrin Gerçekten inanilmaz bir dizi bence. Bir tek ben miyim bilinmez ama Ji-seon gicik oluyorum.Benim güzeller güzeli okçum varken... Neyse takipteyiz,kesinlikle izleyin Smile

Bencede iyi bir dizi.Bende aynen Ji-seon gicik oluyorum ve jin ju yu daha çok seviyorum ama dong soo bir türlü bunu farketmiyor.Yani tek degilsin.Biggrin
[Resim: bia_susleme1.gif]
[Resim: cvxxm.jpg]
SS501
Dizi harika bir sekilde ilerlemekte.. Arkadaslar yani çeviren arkadaslar baktim da Yoo seung ho'nun yani bizim Yeu Woon'un Çung çu'nun dizileri çevrilmeye baslamis ve bir yerden sonra birakilmis, çok fazla sevilmemistir belki dizi ama ne olur bunun pesini birakmayin, geç olsun hiç umurumda degil ama bu diziyi Türkçe alt yazili izlemek istiyorum.. Lütfenn bu dizinin pesini birakmayin....Smile
ilerlemekte mi? Smile son bir aydir tik yok dizide Dodgy
yaaa evet Sadbiri çevirime devam etsin lütfen Angel
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
Süper bir yapim Smile
ya 7. bölümde kaldim kimse çevirmiyor mu?
yaa sesimizi duyan yok mu lütfen çevirmeye devam edin Yardim Durtuk bölümlerin çogunu ingilizce izledim bisey anlamadim cry tek tesellim görsellik Undecided
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
SARAYIN RÜZGARI'nda Yi San(prens)'in hayatini anlatiyordu.bu dizidede babasinin(prens Sado'nun)dönemi anlatiliyor.çok güzel bir dizide neden çevrilmiyor.
Ühüüü cry Korea-fans çeviri ekibi bir el atsa bu diziye Angel Ingilizcesini izlicem ama tarihi oldugu için diger dizilere göre anlamak biraz daha zor.
Lütfen çeviriye el atilsin dizi gerçekten harika, ingilizce izlemek istemiyoruz. Korea-fans duy sesimizi... Blush
Eger çevrilmezse diziye yazik olur, gerek kadrosu gerek konusu çok iyi. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi