Lee Jun Ki kilomu almis ya hiç yakismamis.
|
Unseen Warfare (Hero / Strange Heroes ) / 보이지 않는 전쟁 (2009)
|
|
Lee Jun Ki kilomu almis ya hiç yakismamis.
(14-10-2009, Saat: 20:45)*mygirl* yazdı: Lee Jun Ki kilomu almis ya hiç yakismamisBence gayet yakismis ve de iyi olmus Junki 'ye. Biraz toparlanmis. Gerçi yeni dizi ile beraber yogun bir tempoda kalirsa yine süzülecek gibi.![]() Yeni diziyi öyle merak ediyorum ki, setten resimlerde, taksit taksit çikiyor karsimiza. insallah bir an önce baslar baslamaz çevirisi yapilir.![]() Konu için ayrica çok tesekkürler.
Kader onlari birbirine dolar demis ya tanitim da koptum.
![]() Yalniz bu dolanacak kisiler Jun ki ve Ji min olmasin ya yakismiyorla.r:img-bee:Ayrica benim havali yönetmende oynuyormus dizide. Pek mutlu oldum. :d
15-10-2009, Saat: 20:33
(Son Düzenleme: 14-06-2011, Saat: 20:18, Düzenleyen: kore prensesi.)
16-10-2009, Saat: 10:53
(Son Düzenleme: 14-06-2011, Saat: 20:18, Düzenleyen: kore prensesi.)
20-10-2009, Saat: 15:00
(Son Düzenleme: 14-06-2011, Saat: 20:15, Düzenleyen: kore prensesi.)
Dizinin çikmasini, sonra Ingilizce altyazinin çikmasini sabirsizlikla bekliyorum.
Bir engel çikmazsa diziyi çevirecegim.Nur ellerine saglik. Resimler çok güzel. Çok tesekkür ederiz. Ben basrol bayan oyuncunun degismesine sevindim açikcasi. Dizi çok güzel olacak bence.
(20-10-2009, Saat: 15:22)saylan_çu yazdı: Dizinin çikmasini, sonra ingilizce altyazinin çikmasini sabirsizlikla bekliyorum Zeynep bence düsünüyorsan çeviri duyuru konusunu simdiden aç. (Hem bizim siteye hem de ilgili çeviri sitelerine. ) Baskasi almasin yahu. Senin çevirilerinle izlemek çok keyifli olacaktir eminim....
Hakkınızı helal edin. ~
(20-10-2009, Saat: 15:22)saylan_çu yazdı: Dizinin çikmasini, sonra Ingilizce altyazinin çikmasini sabirsizlikla bekliyorum Bugün duydugum en güzel haber oldu iste. Bizde sabirsizlikla bekliyoruz harika bir dizi olacagindan süphem yok zaten ve de dizide Kim Min Jung olmasina çok sevindim. simdiden çok çok tesekkürler 'saylan_çu'. ![]() Resimler için çok sagol Nur. Ellerine saglik.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|