yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uhm Tae Woong Fan Club / Uhm Tae Woong Sevenler Kulübü
Cyrano Agency adli filmin fotograflarini gördükten sonra Tae'ye yeniden asik oldum... Kalp Artik kim takar Kang Ji Hwan'i ,Bae Soo Bin'i...(Ne ayran gönüllüyüm ha...Kendime sasiyorum... :img-hysterical::img-hysterical: ) Ama artik Tae'yi Sevgili Elisaveta'ya kendi ellerimle (Hangi akilla yaptiysam :img-hysterical: ) teslim ettigim için sadece uzaktan sevebilecegim... Aglama Su an çok büyük bir pismanlik duyuyorum...Tae'yi nasil biraktigima sasiyorum...Vakti zamaninda bana birakma diye çok demislerdi ama ben dinlememistim... Neyse artik platonik takilacagim.... :img-cray::img-cray:
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Bende üye olmak istiyorumBiggrin
Bende üye olmak istiyorum. Biggrin
(01-06-2010, Saat: 16:21)münzevi yazdı: [Resim: 9adszsssfasgfhftdvert.jpg]
Ünüvorma çok yakismis... Biggrin Kim eklemisse ellerine saglikAlkis

(04-08-2010, Saat: 19:48)ddeerryyaa yazdı: Cyrano Agency adli filmin fotograflarini gördükten sonra Tae'ye yeniden asik oldum... Kalp Artik kim takar Kang Ji Hwan'i ,Bae Soo Bin'i...(Ne ayran gönüllüyüm ha...Kendime sasiyorum... :img-hysterical::img-hysterical: ) Ama artik Tae'yi Sevgili Elisaveta'ya kendi ellerimle (Hangi akilla yaptiysam :img-hysterical: ) teslim ettigim için sadece uzaktan sevebilecegim... Aglama Su an çok büyük bir pismanlik duyuyorum...Tae'yi nasil biraktigima sasiyorum...Vakti zamaninda bana birakma diye çok demislerdi ama ben dinlememistim... Neyse artik platonik takilacagim.... :img-cray::img-cray:

Valla Deryacim seni yine Tae'min faninda ve ona deli gibi asik ve pisman görecegim hiç aklima gelmemisti. Bence artik Tae'den umudunu kes ve ona olan askini kalbinin derinliklerine göm. Yoksa onu benim yanimda benim kolumda gördükçe için çok aciyacak. Ama yine de gerçekleri görüp Tae fanina geri dönmene sevindim.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Of bütün resimler gerçekten harika. Alkis Bakarken nerdeyse kalpten gidecektim. Biggrin
Resimleri hazirlayanlara çok tesekür ederim. Smile
(15-08-2010, Saat: 22:08)elisaveta yazdı: Valla Deryacim seni yine Tae'min faninda ve ona deli gibi asik ve pisman görecegim hiç aklima gelmemisti. Bence artik Tae'den umudunu kes ve ona olan askini kalbinin derinliklerine göm. Yoksa onu benim yanimda benim kolumda gördükçe için çok aciyacak. Ama yine de gerçekleri görüp Tae fanina geri dönmene sevindim.

Canim bir kere surada anlasalim... Biggrin Ben zaten hep Tae'nin fanindaydim...Kimse yorum yapmiyor diye ben de yorum yapmiyordum... Yoksa takip ediyordum fani...Hatta yeni dizisiyle ilgili yorum bile yapmistim...

Gelelim benim Tae askima... Biggrin Ben artik platonik platonik takilacagim... Aglaelsalla Sana Tae ile mutluluklar... Smile Ben üzülmem dayanikli kizimdir... Onay Nereden Cyrano Agency filminin posterlerini gördüm ben... :img-hysterical: :icon­­_redface: Askim depresti... :img-hysterical: :icon­­_redface:
Tae'nin yeni bir dizisi var mi arkadaslar?Smile
(18-08-2010, Saat: 13:02)mu çank yazdı: Tae'nin yeni bir dizisi var mi arkadaslar?Smile

Var canim... Doctor Champ diye...Eylül sonu ekim basi gibi baslayacak...Ben de sabirsizlikla bekliyorum... Smile
(19-08-2010, Saat: 14:46)ddeerryyaa yazdı:
(18-08-2010, Saat: 13:02)mu çank yazdı: Tae'nin yeni bir dizisi var mi arkadaslar?Smile

Var canim... Doctor Champ diye...Eylül sonu ekim basi gibi baslayacak...Ben de sabirsizlikla bekliyorum... Smile

Çok sevindim Biggrin umarim güzel bi dizi olur... gerçi Tae oynuyosa güzel olurBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi