yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Typhoon / 태풍 (2005)
Typhoon / 태풍 (2005)

[Resim: typhoon.jpg]

Yıl: 2005
Süre: 124 Dk.
Yönetmen: Kyung-Taek Kwak
Senaryo: Kyung-Taek Kwak
Türü: Aksiyon / Drama / Gerilim

Oyuncular
Jang Dong Gun
Lee Jung Jae
Mi-yeon Lee
David McInnis
John David Dix
David No
Chatthapong Pantanaunkul

Konusu
Sin (Dong-gun Jang) silahli bir terör örgütünün elebaşıdır. Nükleer başlıklı füzeler çalarak Güney Kore'ye karşı büyük bir saldırı planlamaktadır. Deniz subayı olan Gang Se-jong'u (Jung-Jae Lee) bu eylemi durdurması için görevlendirirler. Kahramanlarımızın hiç bilinmedik özellikleri ve iç dünyaları film en can ali-ıcı anları.
Mükemmel oyunculuk ve güzel bir senaryo.

Synopsis
A pirate armed with nuclear waste threatens to put the wind up North and South Korea in this Asian action thriller

July, 2004 - an American vessel in South Korean waters is brutally attacked and all the crew are slain. The man responsible is Myung-Shin Choi (Dong-Kun), otherwise known as 'Sin', a modern-day pirate who's after the secret US defence hardware that's being transported on board the ship...

Kaynak / Source

Güzel bir film tanıtımı yapmışsın.
Song II Gook Ve Papatya

Evet güzel bir filme benziyor, çok da güzel tanıtmışsın. Paylaşım için teşekkürler. Smile
Tanıtım güzel olmuş.
Tanıtım için teşekkürler.
Gerilim ve aksiyon tam benlik bir film. Biggrin Tanıtım için teşekkürler. Biggrin
(29-03-2009, Saat: 20:04)Saheste yazdı: Gerilim ve aksiyon tam benlik bir film. Biggrin Tanıtım için teşekkürler. Biggrin

Eger o film hülyalıksa aynı zamanda benliktir de. Biggrin Paylaşım için teşekkürler. Smile
Tanıtım için teşekkürler. Smile

[Resim: 1184771427098.jpg]

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~

My Love JJ <3<3<3<3<3

My Love JJ <3<3<3<3<3

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi