23-05-2012, Saat: 3:23
Çok şekerler. Paylaşımlar için çok teşekkürler.

Turkish MYgirls(마이걸) Fan Club ☾✫ MYNAME Sevenler Kulübü
|
23-05-2012, Saat: 3:23
Çok şekerler. Paylaşımlar için çok teşekkürler.
![]()
23-05-2012, Saat: 10:23
Bayıldım fotoğraflara. o.O
Heyecanım yoktu benim, bunları görünce bayağı heyecanlandım. ![]() Diğerleri de çabuk çıksın. :/ Teşekkürler. ![]()
23-05-2012, Saat: 10:38
Çok tatlılar.
![]() Teşekkürler. ![]() a pink & beast & 4minute & btob & clc
in the cube
23-05-2012, Saat: 15:28
Bugün ki radyo yayınında (hep kaybetmeye mahkum olan, bu sefer değişti) InSoo kazandı.
[Aralarında küçük yarış yapıyorlar. Kim kazanıyorsa diğerini cezalandırıyorlar. Bugün ki ceza kaybeden kazananın totosunu öpecek. xD] Kaybeden SeYong'um ve sonuç: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TEEN TOP Love is Fight ~ Coming soon~ Hello & GoodBye MYNAME☆SeYong Hey to you to you to you to you now.... This song is to you... ♥♥♥
23-05-2012, Saat: 19:09
![]() ![]() SeYong'um, meleğim bebeğim, yarim süpersin ya. ![]() ![]() ![]() ChaeJin'im maknaem, küçük meleğim. Saçların tamamını görmek harika bir duygu. ![]() ![]() ![]() Daha yeni eklendi. 5 dakikayı geçmedi yüklendiği. ^^ Cagedaum kitlendi yoğunluktan. Almayı başardım. ![]() ![]() ![]() TEEN TOP Love is Fight ~ Coming soon~ Hello & GoodBye MYNAME☆SeYong Hey to you to you to you to you now.... This song is to you... ♥♥♥
23-05-2012, Saat: 19:33
Heyecan dorukta bekliyorum.
![]() Comeback fotoğrafları harika. ![]() Paylaşımlar için teşekkürler. ![]() 2006-2018 ♕ KINGS ♕ BIGBANG ♕
23-05-2012, Saat: 19:59
(Son Düzenleme: 23-05-2012, Saat: 20:05, Düzenleyen: SeoHara_Key.)
SeYong.
![]() Bunlar cidden manyak abla. Paylaşım için teşekkürler. ^^
24-05-2012, Saat: 15:40
Biliyorum daha önce paylaştım ama bir eksik vardı. Onu tamamlamak için tekrar yazıyorum. ^^
Tracklist: 1. Say My Name (Intro) 2. Hello & Goodbye 3. Replay 4. Girlfriend 5. 잊을게… (Outro) With Hwanhee Askerde olan HwanHee'miz MYNAME'imiz için geri döndü. Ve bir şarkıları düet. ![]() ayrıca ilk performans şarkıları HwanHee hyungları ile. ![]() ![]() ![]() ![]() TEEN TOP Love is Fight ~ Coming soon~ Hello & GoodBye MYNAME☆SeYong Hey to you to you to you to you now.... This song is to you... ♥♥♥ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|